Jump to content

ATI R520 FUDO 24 PIPELINES

def

Recommended Posts

οποτε ρε παιδια αμα εχεις 2 6800 ειτε gt, η ultra την αναγνωριζει σαν μια με 32 pipelines αν κανω λαθος παραλαλω διορθοστεμε

Αρχική απάντηση από def

οποτε ρε παιδια αμα εχεις 2 6800 ειτε gt, η ultra την αναγνωριζει σαν μια με 32 pipelines αν κανω λαθος παραλαλω διορθοστεμε

Εχω την εντυπωση οτι κατι τετιο δεν ισχυει

υπαρχει παιχνιδι που να ειναι τοσο ρεαλιστικο στα γραφικα που να εκμεταλευται τα 24 pipelines;

Εχω την εντυπωση οτι εχεις ποοοοολλλλλααααα λεφτα για σκοτωμα και ψαχνεις αφορμη να αγορασεις την R520 επειδη η 6800GT/ultra που ηδη εχεις δεν σε "καλυπτει"

Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....:flower:

Αρχική απάντηση από SLN

Εχω την εντυπωση οτι εχεις ποοοοολλλλλααααα λεφτα για σκοτωμα και ψαχνεις αφορμη να αγορασεις την R520 επειδη η 6800GT/ultra που ηδη εχεις δεν σε "καλυπτει"

Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....:flower:

οχι SLN απλως με κανει εντυπωσει τοσα πολλα pipelines σε τι θα χρειαζονται:)

δεν ξερω τι λετε εσεις...

εγω παντως εχω ενα πισακι στο αλλο δωματιο

που εχει χαμηλοτερo Core speed και λιγοτερη μνημη συνολικα

απο αυτην την καρτα γραφικων....μονη της :p

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ωραιος ο παικτης:p :worship: :p :clap:

Ρε παιδιά στην τελική οι επεξεργαστές των καρτών γραφικών έχουν πιο πολλά τρανζιστοράκια από έναν Intel Pentium 4 ή έναν AMD64. Αυτό μήπως είναι λίγο περίεργο?

Δεν είσαι μόνος, είμαστε πάρα πολλοί...

Kαλα αυτα τα στοιχεια για το R520 που θα εχει 24 pipelines και οτι η ΑΤΙ ετοιμαζει μια λυση καλυτερη απο το SLI της Nvidia αυτες οι φημες κυκλοφορουν εδω και καιρο

αλλα τα υπολοιπα που γραφουν για ακομα περισσοτερα pipelines κλπ

μπορει να ειναι και μαμακιες η πρωταπριλιατικο αστειο

Εδω που τα λεμε το Inquirer φημιζεται σαν την "κυρα Κατινα της γειτονιας" και οχι σαν τοσο εγκυρο site

Αρχική απάντηση από SLN

Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....

Ti να κανεις??

Βλέπεις αμα εχεις αρκετα φραγκα τα χαλας

αμα δεν εχεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ονειρευεσαι τετοια hardware

η να περιμενεις να πεσουν οι τιμες καποτε

Ομως αμα εχει πολλα λεφτα να του φευγουν απο τα πατζακια αλλα και πως χαλαει τα λεφτα του ο καθενας δεν νομιζω να σου πεφτει λογος σε αυτο....

δεν νομιζω οτι οφειλει να σου δωσει λογαριασμο για το τι αγοραζει και ποσα λεφτα εχει

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από Vasot

Ti να κανεις??

Βλέπεις αμα εχεις αρκετα φραγκα τα χαλας

αμα δεν εχεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ονειρευεσαι τετοια hardware

η να περιμενεις να πεσουν οι τιμες καποτε

Ομως αμα εχει πολλα λεφτα να του φευγουν απο τα πατζακια αλλα και πως χαλαει τα λεφτα του ο καθενας δεν νομιζω να σου πεφτει λογος σε αυτο....

δεν νομιζω οτι οφειλει να σου δωσει λογαριασμο για το τι αγοραζει και ποσα λεφτα εχει

:T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.