def Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2005 www.theinquirer.net/?article=22202
Τζώρτζης Μάρτιος 30, 2005 #2 Μάρτιος 30, 2005 ξεφεύγει πολύ το πράγμα...δικαιολογημένα ο ανταγωνισμός αυτό το καλό έχει.πότε θα έρθουν δεν λέει
Bobi Rhoads Μάρτιος 30, 2005 #3 Μάρτιος 30, 2005 καλο ακουγεται!αντε! να δουμε ποτε θα χειριστουμε τετοια εργαλεια!
def Μάρτιος 31, 2005 Author #4 Μάρτιος 31, 2005 οποτε ρε παιδια αμα εχεις 2 6800 ειτε gt, η ultra την αναγνωριζει σαν μια με 32 pipelines αν κανω λαθος παραλαλω διορθοστεμε
ison Μάρτιος 31, 2005 #5 Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από def οποτε ρε παιδια αμα εχεις 2 6800 ειτε gt, η ultra την αναγνωριζει σαν μια με 32 pipelines αν κανω λαθος παραλαλω διορθοστεμε Εχω την εντυπωση οτι κατι τετιο δεν ισχυει
def Μάρτιος 31, 2005 Author #6 Μάρτιος 31, 2005 υπαρχει παιχνιδι που να ειναι τοσο ρεαλιστικο στα γραφικα που να εκμεταλευται τα 24 pipelines;
SLN Μάρτιος 31, 2005 #7 Μάρτιος 31, 2005 Εχω την εντυπωση οτι εχεις ποοοοολλλλλααααα λεφτα για σκοτωμα και ψαχνεις αφορμη να αγορασεις την R520 επειδη η 6800GT/ultra που ηδη εχεις δεν σε "καλυπτει"Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....:flower:
def Μάρτιος 31, 2005 Author #8 Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Εχω την εντυπωση οτι εχεις ποοοοολλλλλααααα λεφτα για σκοτωμα και ψαχνεις αφορμη να αγορασεις την R520 επειδη η 6800GT/ultra που ηδη εχεις δεν σε "καλυπτει" Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....:flower: οχι SLN απλως με κανει εντυπωσει τοσα πολλα pipelines σε τι θα χρειαζονται
Κοπρίτης Μάρτιος 31, 2005 #9 Μάρτιος 31, 2005 δεν ξερω τι λετε εσεις... εγω παντως εχω ενα πισακι στο αλλο δωματιο που εχει χαμηλοτερo Core speed και λιγοτερη μνημη συνολικα απο αυτην την καρτα γραφικων....μονη της
def Μάρτιος 31, 2005 Author #10 Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης δεν ξερω τι λετε εσεις... εγω παντως εχω ενα πισακι στο αλλο δωματιο που εχει χαμηλοτερo Core speed και λιγοτερη μνημη συνολικα απο αυτην την καρτα γραφικων....μονη της Αρχική απάντηση από Κοπρίτης δεν ξερω τι λετε εσεις... εγω παντως εχω ενα πισακι στο αλλο δωματιο που εχει χαμηλοτερo Core speed και λιγοτερη μνημη συνολικα απο αυτην την καρτα γραφικων....μονη της ωραιος ο παικτης :worship: :clap:
H.A.Balafoutre Μάρτιος 31, 2005 #11 Μάρτιος 31, 2005 Ρε παιδιά στην τελική οι επεξεργαστές των καρτών γραφικών έχουν πιο πολλά τρανζιστοράκια από έναν Intel Pentium 4 ή έναν AMD64. Αυτό μήπως είναι λίγο περίεργο?
Seeker Μάρτιος 31, 2005 #12 Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης δεν ξερω τι λετε εσεις... εγω παντως εχω ενα πισακι στο αλλο δωματιο που εχει χαμηλοτερo Core speed και λιγοτερη μνημη συνολικα απο αυτην την καρτα γραφικων....μονη της Δεν είσαι μόνος, είμαστε πάρα πολλοί...
Vasot Απρίλιος 2, 2005 #13 Απρίλιος 2, 2005 Kαλα αυτα τα στοιχεια για το R520 που θα εχει 24 pipelines και οτι η ΑΤΙ ετοιμαζει μια λυση καλυτερη απο το SLI της Nvidia αυτες οι φημες κυκλοφορουν εδω και καιροαλλα τα υπολοιπα που γραφουν για ακομα περισσοτερα pipelines κλπμπορει να ειναι και μαμακιες η πρωταπριλιατικο αστειοΕδω που τα λεμε το Inquirer φημιζεται σαν την "κυρα Κατινα της γειτονιας" και οχι σαν τοσο εγκυρο siteΑρχική απάντηση από SLNΕχω την εντυπωση οτι εχεις ποοοοολλλλλααααα λεφτα για σκοτωμα και ψαχνεις αφορμη να αγορασεις την R520 επειδη η 6800GT/ultra που ηδη εχεις δεν σε "καλυπτει"Παρακαλω διορθωσε με αν κανω λαθος....Ti να κανεις??Βλέπεις αμα εχεις αρκετα φραγκα τα χαλαςαμα δεν εχεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ονειρευεσαι τετοια hardwareη να περιμενεις να πεσουν οι τιμες καποτεΟμως αμα εχει πολλα λεφτα να του φευγουν απο τα πατζακια αλλα και πως χαλαει τα λεφτα του ο καθενας δεν νομιζω να σου πεφτει λογος σε αυτο....δεν νομιζω οτι οφειλει να σου δωσει λογαριασμο για το τι αγοραζει και ποσα λεφτα εχει
GoriLLakoS Ιούνιος 6, 2005 #14 Ιούνιος 6, 2005 26 ιουλιου ερχεται... http://www.vr-zone.com/?i=2290&s=1
ea6gka Ιούνιος 6, 2005 #15 Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από VasotTi να κανεις?? Βλέπεις αμα εχεις αρκετα φραγκα τα χαλας αμα δεν εχεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ονειρευεσαι τετοια hardware η να περιμενεις να πεσουν οι τιμες καποτε Ομως αμα εχει πολλα λεφτα να του φευγουν απο τα πατζακια αλλα και πως χαλαει τα λεφτα του ο καθενας δεν νομιζω να σου πεφτει λογος σε αυτο.... δεν νομιζω οτι οφειλει να σου δωσει λογαριασμο για το τι αγοραζει και ποσα λεφτα εχει :T:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.