Harrisxr650 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2017 καλησπερα σε ολους, εχω ενα περιεργο προβλημα με το router, καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη δεν εχω internet και πρεπει να κανω restart το router, η mobo μου ειναι η GA-990FXA-UD5 rev 3.0 psu coolermaster silentpro gold 800W το router ειναι το technicolour TD5130 και ο παροχος Forthnet ειναι συνδεμενος με καλωδιο ταυτοχρονα αν μπω απο αλλη συσκευη ασυρματα εχει κανονικα internet drivers ειναι updated το εκανε και με τους παλιους και με αλλες μητρικες αλλα μονο με το pc μου, της γυναικας μου to mac δουλευει οκ (wireless) any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 30, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 σε ποια θύρα το έχεις συνδεδεμένο στο router? μήπως στην 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Απρίλιος 30, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 Εχω δοκιμασει σε ολες... Στο router με καλωδιο ειναι το PC μου ενα to link για το media box. Δεμ ηξερα ομως οτι παιζει ρολο σε ποια θυρα ειναι.. Για ριξε τα φωτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts