Jump to content

Σκεψεις για αναβάθμιση...

YDinopoulos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί αυτή η άρνηση σε λύση Α64 ΑMD.....:blink:

γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dagalidis

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί αυτή η άρνηση σε λύση Α64 ΑMD.....:blink:

Καποτε εναν p4 στα 1.4, τον οποιο αλλαξα με εναν 1800ΧΡ (πολυ καλη σειρα). Διαφορα δεν ειδα απο τον p4, οποτε απο τοτε ειπα, amd-no more.;)

Θα παρακαλούσα να μην εξελιχθεί και αυτό το thread στο γνωστό "AMD vs Intel". Όλοι ξέρουμε ότι δεν καταλήγει πουθενά αυτή η κουβέντα... Ευχαριστώ :flower:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:27]

Καποτε εναν p4 στα 1.4, τον οποιο αλλαξα με εναν 1800ΧΡ (πολυ καλη σειρα). Διαφορα δεν ειδα απο τον p4, οποτε απο τοτε ειπα, amd-no more.;)

Kαλά όλα αυτά για την εποχή τους....

Τώρα θα έπρεπε να πείς το αντίστροφο => ΙΝΤΕL - no more Kάρβουνο :D

@vdeseris Μην ανησυχεις man, πολιτισμενοι φορουμιτες ειμαστε...

@ Dag, ειμαι μνησικακος και κραταω Μανιατικο. ΝΟ MORE AMD ! :D:p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:45]

@ Dag, ειμαι μνησικακος και κραταω Μανιατικο. ΝΟ MORE AMD ! :D:p

Καλά ..... Σταματάω εδώ, αλλά να ξέρεις ότι κάνεις ΜΕΓΑΛΟ λάθος που δεν πάς σε ΑΜD64.....:p :P

Προσωπικα δεν θα την εκανα την μεταβαση.Θα εδινα λεφτα για δισκο για οθονη .Εχεις ενα ηδη δυνατο και καλο συστημα.Η p5p800 ειναι αισχτη μητρικη.Δινεις λεφτα και πας απλα στα 64μπιτ κρατωντας παλια υλικα aka agp.Καλυτερα μεινε εδω που εισαι και μετα προς το καλοκαιρι κρινε εσυ τι ειναι καλο.

Δισκο δεν αλλαζω. Εχω 2ο συστημα στο δικτυο με 8 δισκους... Οσο για οθονη, ηδη εχει δρομολογηθει μια 1915s ;)

εγω εχω παντως τον 3200+ και ειναι πολυ καλος. Τωρα ΑΜDας ειμαι, τι ιντελ να σου προτεινω???

Αφού έχεις ψηθεί για Intel, τι άλλο να σου προτείνω εκτός από 6ΧΧ σε μια ΑΒΙΤ; Όσοι τα συνδιάσανε, είδανε φως ;)

Μια χαρά νομίζω είναι ο Northy. Για 64bit δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλές επιλογές. Α64 939 με προοπτική αναβάθμισης σε Dual Core μέσω bios Update.

Τα υπόλοιπα... σπατάλη χρημάτων. Και Watt.

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 14:52]

Ωραίο σφυράκι! :D:T:

Ποιο σφυράκι;...

post-129-1416071824,6771_thumb.jpg

Μα δεν καταλαβαίνω, γιατί να πας στα 64bit; Αφού έχεις ήδη ένα μεγάλο μοντέλο της Intel, τί θα καταλάβεις αν πάς απλώς σε 64μπιτο της ίδιας εταιρίας; Όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένο 64μπιτο λειτουργικό χωρίς προβλήματα, τότε θα υπάρχουν πολύ καλύτεροι 64μπιτοι επεξεργαστές σε πολύ καλύτερες τιμές. Ποιό είναι το πρόβλημά σου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.