Jump to content

Recommended Posts

17 λεπτά πριν, το μέλος idonthave έγραψε:

no pivot = no

σε ARM δεν θα την βαλεις ετσι κ αλλιως?

κατα τα αλλα οπως τα ειπες!

1 λεπτό πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

σε ARM δεν θα την βαλεις ετσι κ αλλιως?

κατα τα αλλα οπως τα ειπες!

nooope idonthave 🤣

είχα σκεφθεί να πάρω ένα φθηνό 2κ μονιτορ στα 140€ και μια βάση (15-25€) αλλά θεωρώ ότι θα είχε χειρότερο πάνελ

• Haha 1
4 λεπτά πριν, το μέλος idonthave έγραψε:

nooope idonthave 🤣

είχα σκεφθεί να πάρω ένα φθηνό 2κ μονιτορ στα 140€ και μια βάση (15-25€) αλλά θεωρώ ότι θα είχε χειρότερο πάνελ

Va κιόλας, σίγουρα θα είναι χειρότερο 

• Like 1
9 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

VA oυτε για δεύτερο μόνιτορ. Have some dignity

Spoiler

idonthave 🤨😂

το main 32" είναι ips, το 2ο που έχω είναι 32" VA και το ειχα πάρει '22 στα 260€, είναι μπόμπα https://www.lg.com/us/monitors/lg-32gk650f-b-gaming-monitor

θα αντικατασταθεί κάποια στιγμή (το va) με oled όταν οι τιμές θα είναι πιο προσιτές.

• Haha 3

Δε θα κάψω κανέναν στην πυρά για VA panel, αλλά ειδικά για κατακόρυφο είναι κακή ιδέα. Ακόμη και στα καλά VA οι γωνίες θέασης είναι περιοριστικές και, όταν τα γυρίσεις 90°, είναι πηγή μόνιμου εκνευρισμού.

Για όρθιο θα κοίταγα τουλάχιστον IPS.

• Like 1
  • Agree 2

Το AOC Q27G4XF ips παρήγγειλα χθες,

Όσον αφορά το va δεν νομίζω να έχει κάποιος θέμα με τις γωνίες θέασης (τουλάχιστον για μένα είναι κομπλέ).

Περισσότερες ώρες χρησιμοποιώ το μονιτορ με το VA παρά αυτό με το ips 😂

Τώρα για την κάθετη τοποθέτηση πόσο χάλια θα είναι τι να πω, εξαρτάται κι από την χρήση που το θέλει κάποιος,

για discord, ανάγνωση κάποιας σελίδας, youtube νομίζω θα είναι κομπλέ και το va.