Jump to content

Recommended Posts

On 21/10/2019 at 7:41 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:

To G-Sync είναι anti-selling point για εμένα. Καλή είναι και η LG, κι ας είναι λίγο ασχημούλα :).

Expand  

Anti-selling point φανταζομαι επειδη ειναι απειρη η διαφορα τιμης?

On 21/10/2019 at 8:30 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Anti-selling point φανταζομαι επειδη ειναι απειρη η διαφορα τιμης?

Expand  

Ναι, δεν έχω βρει οθόνη με G-Sync που για εμένα να δικαιολογεί το κόστος της σε σχέση με όμοια χωρίς αυτό.

• Like 1
  On 21/10/2019 at 9:06 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:

Ναι, δεν έχω βρει οθόνη με G-Sync που για εμένα να δικαιολογεί το κόστος της σε σχέση με όμοια χωρίς αυτό.

Expand  

Συμφωνω απολυτως. Ειχα οθονη με gsync. Μετα πηρα αλλες 2 χωρις...

• Like 1
  On 21/10/2019 at 7:41 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε:

To G-Sync είναι anti-selling point για εμένα. Καλή είναι και η LG, κι ας είναι λίγο ασχημούλα :).

Expand  

Η viewsonic έχει ωραιότερη σχεδίαση πάντως....

• 4 months later...
  On 24/3/2020 at 10:40 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Αντε ρε Γιωργο βρες μας καμμια 1440p/240 ips...

Expand  

Εφτασέιιι: 

https://www.lenovo.com/us/en/accessories-and-monitors/monitors/gaming/Lenovo-Legion-Y27gq-25-Monitor/p/DD116LPY27G

Δεν είναι ips, αλλά μην τα θες όλα δικά σου?..

• Like 1

Αυτες τις ξερω εδώ και μηνες. Ημουν στο τσακ να παρω μια aoc αλλα δεν βρηκα ποτε review της και το θεωρησα μεγαλο ρισκο

On 24/3/2020 at 5:22 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Αυτες τις ξερω εδώ και μηνες. Ημουν στο τσακ να παρω μια aoc αλλα δεν βρηκα ποτε review της και το θεωρησα μεγαλο ρισκο

Expand  

https://pcmonitors.info/aoc/aoc-ag273qz-240hz-wqhd-tn-model/

Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Τώρα βγήκε, απ' ότι βλέπω, οπότε είναι λογικό να μην υπάρχουν reviews ακόμη.

Ναι αυτη. Δεν ξερω 2 aoc που ειχα δει τελευταια δεν με τρελαναν τα πάνελ τους.

• Like 1
  On 24/3/2020 at 5:22 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Expand  

Επειδή μιλάω με tftcentral?:

WWW.TFTCENTRAL.CO.UK

Έρχεται στις 13 Απριλίου. Stay tuned...

• Like 2

Ερώτηση προς τους γνώστες ? :

Ψάχνω εδώ και καιρό να αντικαταστήσω το 24' LG TN που είχα πάρει το 2006....γιατί πλέον με κουράζει.

Η κύρια χρήση του PC μου πλέον είναι για δουλεία γραφείου/Σχέδια CAD/Προγραμματισμός....πολλές ώρες.... καθόλου παιχνίδια ...δεν έχω και σωστή κάρτα γραφικών πλέον.

Σκεφτομαι για 1 ή 2 οθόνες πλέον 27' 2Κ IPS. (αυτό θα καθοριστεί καθαρά από το budget)

Αξίζει η μετάβαση σε 144hz αποκλειστικά για λόγους ξεκούρασης ματιών  - χρήση CAD? ή πάμε στην γνωστή DELL με τα 60hz?

Παιχνίδια δεν νομίζω να προλάβω να παίξω.. οπότε αφήνουμε τον παράγοντα gaming εκτος.

(edited)

Σε 32" και 1440p η "μοναδική" σε normal τιμή, την έχω πάρει για φίλο που δουλεύει CAD / 3D Studio.. άλλο επίπεδο ?

https://www.skroutz.gr/s/11365417/BenQ-PD3200Q.html

Αλλιώς σε 27" 1440p υπάρχουν αρκετές αξιόλογες γύρω στα 300 πάνω κάτω.

Έγινε επεξεργασία από Matia
  • Sad 1