rip_noob Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2017 Καλημέρα σε όλους Στήνω καινούριο pc από την αρχή και θα ήθελα να με βοηθήσετε με την επιλογή της ram. Το pc θα είναι για όλες τις χρήσεις. Θα αποτελείται από i5 7600k,z270,1070gtx Κοιτάω για 2 8αρες, και σκέφτομαι να πάρω τις CMK16GX4M2B3000C15 της Corsair μιας και έχουν 15cas και είναι χρονισμένες στα 3000mhz Έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό; Η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από το eshop οπότε δεν κοιτάζω στα skroutzομαγαζα και δεν θέλω να ανέβω πάνω από 150€ εκτός και αν βρεθεί κάποια επιλογή που αξίζει να ξεπεράσω το budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ THEO Απρίλιος 24, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Μιας και σου απαντησα στο αλλο θεμα,εχω ακριβως το ιδιο build (εκτος απο gpu που δεν εχω παρει ακομα ) Δηλαδη : asus prime z270-a,i5 7600k και τις corsair που εδειξες και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts