Jump to content

USB2.0 & MSI K8neon4 Platinum

not_guilty

Recommended Posts

Κατα αρχάς ενα γεια στο forum

λοιπόν έχω μόλις αγοράσει μια K8neon4 platinum της MSI....

πριν λίγο καιρό είχα φτιάξει έναν εξωτερικό σκληρό από έναν IDE 120gb. Τον δοκίμασα σε έναν υπολογιστή στον οποίο πρόσθεσα μια PCI κάρτα usb2.0 έκανα τα απαραίτητα Update και SPacks και μου δούλευε ρολόι

’λλαξα υπολογιστή.... πήρα την MSI και λέω οτι όσο παιδεύτικα με τον παλιό υπολογιστή δεν θα με παιδέψει η MSI...

βάζω χαρούμενος τον σκληρό σε μια USB και τον αναγνωρίζει σαν USB1.1. Το παράξενο είναι οτι το μήνυμα που μου έβγαλε λέει οτι δεν έχω συνδέσει την USB mass storage device σε usb2.0 θήρα, μου δείχνει μια λίστα με hubs και μου ζητάει να το κάνω plug σε μια απο αυτές.

το δοκιμάζω σε όλες τις θήρες, τίποτα... τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου.

ξαναεγκαταστώ ανανεωμένους drivers της NViDia και μόλις ανοίγω το Pc μου μου αναγνωρίζει οτι η συσκευή μου βρίσκεται σε μια usb2.0 θήρα αλλά δεν την αναγνωρίζει...

ΩΧ πάει ο σκληρούλης μου λέω.. και αμέσως ανοίγω την θήκη των βάζω σε θέση IDE ανοίγω και ευτηχώς ο σκληρός είναι μια χαρά

Τον αδειάζω, τον φορμαρο, τον ξαναβάζω στην συσκευή τον βάζω στην usb2.0

εεε και τίποτα όπως καταλαβαίνετε

Οποιαδήποτε πρόταση είναι πολυκαλοδεχούμενη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.