konnos Απρίλιος 26, 2017 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 Όχι παιδιά, καλή η παρέα σας, αλλά δεν την παλεύω. Μου πιάνεται το στομάχι να οδηγώ έτσι, δε διασκεδάζω. Καλή διασκέδαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 26, 2017 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 Όχι παιδιά, καλή η παρέα σας, αλλά δεν την παλεύω. Μου πιάνεται το στομάχι να οδηγώ έτσι, δε διασκεδάζω. Καλή διασκέδαση!Νομίζω πολύ το σκέφτεσαι. Οδήγα χαλαρά στην αρχή, φρένα νωρίς, γκάζι με μια ταχύτητα πάνω και απόλαυσε το feedback.Μη κοιτάς χρόνους, απλά να μένεις στην πίστα και τήρησε τις γραμμές.Σε μισή ώρα θα καταλάβεις που μπορείς να πιέσεις λίγο ακόμα. Το setup είναι κλειδωμένο άρα κάτι λιγότερο να σε αγχώνει. Σε 20 γύρους θα φτάσεις στο 95% των γρήγορων εύκολα και αβίαστα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Απρίλιος 26, 2017 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 Έχεις δίκιο, κοιτάω το χρόνο και προσπαθώ να πιέσω νωρίς, απλώς με αγχώνει πολύ αυτό το στυλ οδήγησης και σήμερα δεν είμαι στα καλά μου, δεν έχω υπομονή για ντίβες Ίσως το βράδι να το δω με άλλο μάτι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2017 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 το βραδυ ισως μπω για καμμια γυρα γιατι βλεπω οτι μου "αναβουν φωτα" καποιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 26, 2017 Author #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 Έχεις δίκιο, κοιτάω το χρόνο και προσπαθώ να πιέσω νωρίς, απλώς με αγχώνει πολύ αυτό το στυλ οδήγησης και σήμερα δεν είμαι στα καλά μου, δεν έχω υπομονή για ντίβες [emoji4] Ίσως το βράδι να το δω με άλλο μάτι.Κάτι ακόμα. Τα λάστιχα του και γενικά το στήσιμο συγχωρούν πολύ τα λάθη. Τα λάστιχα δεν έχουν πολύ γκριπ, οι αναρτήσεις είναι μαλακές , τα φρένα είναι καλά και δεν μπλοκάρουν εύκολα, η μηχανή και άρα το βάρος είναι μπροστά. Με λίγα λόγια σου δίνει πολύ χρόνο για αντίδραση, γενικά ένα σχολείο. Βάλε αρκετό καύσιμο πχ 70-80 λίτρα μιας και το ντεπόζιτο είναι στους πίσω τροχούς ώστε να πατήσουν καλύτερα και να βελτιώσουν την κατανομή βάρους. Τα λάστιχα δεν φαγώνονται καθόλου οπότε βουρ στην πίστα που έχει πολύ απλή χάραξη και practice. [emoji4] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2017 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 χαχαχαχα. ενταξει.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 27, 2017 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 password: fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Απρίλιος 27, 2017 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Καλόν αγώνα, δε θα μπορέσω να μπω, όχι λόγω κόμπο, αλλά έρχεται η κοπελιά μου. Άρα λογικά θα δω survivor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 27, 2017 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 ΧαχαχαχαχαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 27, 2017 Author #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Μιας και βλέπω μόνο 3 άτομα μέσα ( ) , προσκαλώ τους πάντες για επανάληψη του event την Κυριακή το βράδυ, ίδια ώρα. @GoMaR @panosdimp @rapid_fast @Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 27, 2017 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Με κράτησε πελάτης το φελ... μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 27, 2017 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Κρίμα που δεν τα καταφέρατε οι υπόλοιποι, εμείς @tasosmich @aKosmas και @Xalara5618 περάσαμε πολύ ωραία! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Απρίλιος 27, 2017 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Συμφωνώ Αρη, ηταν πολύ διασκεδαστικό σήμεραSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Απρίλιος 27, 2017 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2017 Και εγω περασα πραγματικα πολυ ωραια παρολο που ειμασταν λιγοι... Πολλες ωραιες μαχες και πολλα γλιστρηματα... Το αμαξι ταιριαζε απιστευτα στην πιστα... Πολυ ωραιο κομπο... Μπραβο @liakjim... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 28, 2017 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Μιας και βλέπω μόνο 3 άτομα μέσα ( ) , προσκαλώ τους πάντες για επανάληψη του event την Κυριακή το βράδυ, ίδια ώρα. @GoMaR @panosdimp @rapid_fast @Dimitris Pappas Ενδιαφέρουσα πρόταση Δημήτρη αλλά αυτό τον καιρό έχω ξεμείνει από όρεξη, θα προσπαθήσω να επανέλθω με το πρωταθληματάκι του Ιάσονα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 28, 2017 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Κυριακη βραδυ παιζει να είμαι HOME ALONE!!!! Βαζουμε καμια φορμουλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Απρίλιος 28, 2017 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 11 hours ago, liakjim said: Μιας και βλέπω μόνο 3 άτομα μέσα ( ) , προσκαλώ τους πάντες για επανάληψη του event την Κυριακή το βράδυ, ίδια ώρα. @GoMaR @panosdimp @rapid_fast @Dimitris Pappas Δημητρη οι Κυριακες κλειστες http://www.simracers4life.com/index.php Δευτερες εδω http://www.sim-racing-world.net Λιγο AMS οποτε χρονος και ορεξη για AC δεν υπαρχει. @panosdimp,αυτο το κατι που ανοιγει την ορεξη ξερεις που ειναι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 28, 2017 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 1 hour ago, GeoF1 said: Κυριακη βραδυ παιζει να είμαι HOME ALONE!!!! Βαζουμε καμια φορμουλα Να βαλεις παγιδες και καμερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 28, 2017 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 (edited) On 26/4/2017 at 11:43 ΠΜ, το μέλος konnos έγραψε: Petition να μαζέψουμε χρήματα ν' αγοράσουμε μια Cobra για να διαπιστώσουμε αν όντως πάει σα βάρκα ή απλώς δεν την έχουν ρυθμίσει καλά Κοίτα και εγω λοξοκοίταξα το default setup αφού νιώθω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά. Τι καλά δηλαδή που πάει σαν κάποιος να έχει πιάσει την βαριά και έχει δώσει από μια γερή σε κάθε ρόδα. Προσωπικά χωρίς να το έχω δει πιστεύω ότι το έχουν παρακάνει με τις γωνίες κάστερ με αποτέλεσμα ανάλογα με το που είναι το βάρος οι πίσω ρόδες να σε στρίβουν και να πρέπει να κάνεις 5000 διορθώσεις για να μπείς ακόμα και στην πιο απλή στροφή... Απ την άλλη αν δεις εδώ και σε διάφορα άλλα onboard, όλοι οι οδηγoί είναι συνέχεια στην τσίτα με το τιμόνι του cobra Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2017 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 28, 2017 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Χαχα, με τον ίδιο τρόπο το οδηγούσα και εγώ χτες το cobra, δηλ. για να στρίψω πχ. δεξιά σε παρατεταμένη στροφή δεν κρατούσα σταθερά και να αλλάζω προοδευτικά το τιμόνι προς τα δεξιά αλλά έστριβα με απανωτά "χτυπήματα - στριψίματα" και διορθώσεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts