liakjim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2017 (edited) Shelby Cobra 427sc Silverstone 1967 TIME OF DAY: 16:00 WEATHER: Light Clouds AIR TEMP:10°C GRIP: 98% στο practice, θα αυξάνεται με τους γνωστούς ρυθμούς... Tyre blankets: OFF Setup: fixed, (εκτός FUEL) - > https://ufile.io/srh0d Damage: 100% PRACTICE: 20:30 (75 λεπτά) QUALIFY: 15 λεπτά RACE: 22:00 2X30' . 2nd race reversed order Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές)... Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application ή Crew Chief for Assetto Corsa Επιβάλλεται η χρήση DISCORD με Push to Talk Χρόνοι: http://managerdc8.rackservice.org:50410/lapstat Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2017 από liakjim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 22, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2017 Το fixed setup που ανέβασα , είναι το default με λίγο διαφορετικές πιέσεις ώστε να δουλεύουν σωστά τα λάστιχα. Επίσης το νου σας στα φρένα που έχουν full temperature simulation στο συγκεκριμένο αμάξι. ΥΓ Υπάρχει μια πολυυυυυυυ μικρή πιθανότητα να τρέξω την Πέμπτη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 Ετοιμος ο σερβερ. Διαφωνω με κατι ομως. Αν αφησεις κατι ανοιχτο, αφησε τις πιεσεις και οχι το καυσιμο. Η αλλαγη στο καυσιμο δεν θα σου αλλαξει κατι, ενω η αλλαγη των ελαστικων ναι.Ολα αυτα επειδη ορισες εσυ δικες σου ιδανικες πιεσεις (που για σενα μπορει να ειναι το σωστο) και οχι τις πιεσεις που οριζει εξαρχης το παιχνιδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 23, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 Οι πιέσεις είναι ρυθμισμένες ώστε να είναι κοντά στο ιδανικό μέσα στον αγώνα ( 3 κλικ μπροστά, 2 πίσω ) . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 23, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 @liakjim να αφησουμε ανοιχτο και το break power? Ηταν ενα feature που το ειχαν ολα τα υπολοιπα sims και τωρα που το εβαλαν και στο AC δεν ειναι αμαρτια να το κλεινουμε? Δεν ανηκει στο car setup ετσι κι αλλιως και βοηθαει οταν εχεις πεταλια για κλαματα (καλη ωρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 24, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Ναι δεν έχω πρόβλημα( αν και να ξέρεις ότι χάνεις και είναι καλύτερα να βάλεις brake gamma ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 24, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 18 hours ago, wolves said: @liakjim να αφησουμε ανοιχτο και το break power? Ηταν ενα feature που το ειχαν ολα τα υπολοιπα sims και τωρα που το εβαλαν και στο AC δεν ειναι αμαρτια να το κλεινουμε? Δεν ανηκει στο car setup ετσι κι αλλιως και βοηθαει οταν εχεις πεταλια για κλαματα (καλη ωρα). τι ειναι αυτο ; και πως το βαζω σαν επιλογη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 24, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Στα Generic βρισκεται η επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 24, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Ειναι επιλογή του setup. Λογικά βγηκε.Για δειτε και πεστε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xalara5618 Απρίλιος 24, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Μαλλον κανα αυγο στο γκαζι θα χρειαστουμε γιατι το αμαξι ειναι αντρικιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 24, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Ναι! Εδώ ισχύει το "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2017 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Πεμπτη εχω το στρωσιμο κρεβατιου για την ξαδερφη μου, οποτε δε θα μπορεσω να τρεξω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 25, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Πεμπτη εχω το στρωσιμο κρεβατιου για την ξαδερφη μου, οποτε δε θα μπορεσω να τρεξω. Να μην πας. Εχεις αγωνα Περα απο την πλακα τωρα... Δεν εχω καταλαβει γιατι θα πρεπει να δινουμε αναφορα για το αν θα τρεξουμε ή οχι και για ποιο λογο.... Δηλ αν καποια αλλη φορα απλα βαριεσαι ρεπαιδιμου και δε γουσταρεις να τρεξεις θα πρεπει να μπεις με το ζορι; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Το σκεφτηκα να το πω αχαχαχα Προσωπικα, επειδη διαχειριζομαι τον σερβερ κτλ κτλ, νιωθω και θελω να ειμαι παρων στα περισσοτερα..Και για να μη κλεισει το μαγαζι Αλλιως ναι συμφωνω μαζι σου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 25, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 (edited) 40 " είναι ο Πω σαν τιμή πίτα προ ευρό. Αφού είναι τόσο μικρή θα προλάβω να την μάθω ως την πέμπτη. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 25, 2017 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: 40 " είναι ο Πω σαν τιμή πίτα προ ευρό. Αφού είναι τόσο μικρή θα προλάβω να την μάθω ως την πέμπτη. 1:40 o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 25, 2017 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Το σκεφτηκα να το πω αχαχαχα Προσωπικα, επειδη διαχειριζομαι τον σερβερ κτλ κτλ, νιωθω και θελω να ειμαι παρων στα περισσοτερα..Και για να μη κλεισει το μαγαζι Αλλιως ναι συμφωνω μαζι σου Εγω το βρισκω λογικο μετα απο 3 χρονια να μην εχουμε την ιδια ορεξη να τρεξουμε σε ανουσιους πλεον αγωνες. Κοιτα τι γινεται απο κοσμο στα cup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 25, 2017 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Ανούσιους? Μιλά για τον εαυτό σου φίλε.Στην τελική αν είναι ανούσιος για σένα, γιατί φαγώθηκες να πάει Πέμπτη? Cannot compute...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2017 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 (edited) Αν δεν ηταν αυτοι οι "ανουσιοι" αγωνες, δε θα ειχαμε 3-4 σερβερς και δε θα ειχαμε ορεξη για τοσα -μεχρι στιγμης- cups. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2017 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 25, 2017 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Αν κ είμαι στενά λόγω αλλαγής προγράμματος -μπηχτή για τον Λιακτζίμ που θα σπέυσει να με ρωτήσει γιατί ψώφισα Πέφτη- θα προσπαθήσω να μπω γιατί μαρέσει το κόμπο. Για το ανούσιο που είπε ο Ηλίας νομίζω το πήρατε λίγο στραβά -να πω οτι το είπε ένα μέλος που δεν τον γνωρίζετε κ δεν του έχετε μιλήσει ζωντανά να πω ντάξ,αλλά θεωρώ οτι καταλαβαινόμαστε πλέον-. Οι αγώνες της Πέμπτης όντως είναι ανούσιοι από πλευράς βαθμολογίας κ πράγματι το κλίμα αυτών των αγώνων θα πρέπει να είναι πιο χαλαρό,μια συνάντηση για προπονησούλα, βοήθεια, σεταπικές συμβουλές, απουσία χρονολαγνείας κ καλή παρέα.Εξάλλου για πιο σοβαρά, απαιτητικά κ αυστηρά δεδομένα υπάρχουν τα κάπς που τρέχουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts