GriGaS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2017 Καλησπέρα Όπως λέω και στον τίτλο, έχω στα χέρια μου ένα iPad mini της μάνας μου, το οποίο ξαφνικά δεν ανάβει. Έχω δοκιμάσει τους διάφορους συνδιασμούς για recovery και dfu χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα επίσης και με άλλο καλώδιο lightining. Στο iTunes δεν αναγνωρίζεται... Ιδέες; Ερωτήσεις του τι έκανε το iPad πριν να μπλοκάρει (πχ updates) είναι αδύνατο να απαντηθούν, καθ'ότι δεν το είχα στα χέρια μου και φυσικά η μητέρα μου αδυνατεί να απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 20, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Ψόφησε η μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 21, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Έτσι στο ξαφνικό; Δε θα έπρεπε να δουλεύει με ρεύμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Απρίλιος 21, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Πόσα χρόνια εάν επιτρέπεται προσέφερε της υπηρεσίες του;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 21, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 2 χρόνια και 3 μήνες. Δοκίμασα μόλις να το αφήσω να φορτίσει επί μία ώρα με το home και το power πατημένα χωρίς αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Απρίλιος 21, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Φορτίζει όμως; Μήπως είναι η θύρα USB; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 21, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 (edited) Εάν εννοείς του φορτιστή ή του υπολογιστή, έχω δοκιμάσει με φορτιστή και καλώδιο από iPhone χωρίς αποτέλεσμα. Ο φορτιστής και το καλώδιο του iPad φόρτισαν κανονικότατα το iPad. Εάν εννοείς την lightning του iPad, υπάρχει κάποιος τρόπος να την ελέγξω? EDIT - Προσθήκη Μόλις έκανα την εξής δοκιμή. Σύνδεσα πάνω σε power meter πριζας τον φορτιστή του iPad. Συνδέοντας το κινητό μου με καλό καλώδιο micro USB έδειξε 6.5 Watt. (πράγμα λογικό καθ'ότι το κινητό μου τραβάει 1Α υπό φυσιολογικές συνθήκες φόρτισης). Συνδέοντας το iPad δείχνει 2 Watt, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει σωστά με την φόρτισή του. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2017 από GriGaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 21, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ασε το για μια μερα πανω στο φορτιστη και δες μετα αν αναψει σε καποιες συσκευες εχει δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 21, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Αυτό σκοπεύω να κάνω. Το έχω και με το power meter ώστε να "παρακολουθώ" τι συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 22, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2017 Τζίφος και η 22ωρη φόρτιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts