Jump to content

Εγγύηση Και Eshop

leros2004

Recommended Posts

το καλοκαίρι την είχα παραγγείλει. Τον ιούλιο συγκεκριμένα. Φαντάζομαι θα σου είχανε πεί παλιότερα ότι δεν φέρνουνε. Ο πουλιάδης τους προμηθεύει οπότε καταλαβαίνεις... τον πού*ο!!!!

καλησπερα msi πηρα rma χωρις κουτι και καινουργια σε 17 μερουλες αλλα το ΝΕκ εκανε 3 μηνες και πολαα ψεματα οσπου το επεξε δικιγορος ενας φιλος και την αλλη μερα 8 το πρωι ειχα το καινουργιο μοντελο απιστευτο απο αθηνα κιλκις σε χρονο μηδεν αν θελουν ...........

Eγώ πήγα ένα ups για rma την παρασκευή και ακόμη δεν το έχουν περασει στην εξέλιξη της διαδικασίας ότι το παρέλαβαν. Πιστεύω αυτό να μην σημαινει ότι δεν το έχουν πιάσει καν;

Συνηθως γυρω στις 15-20 μερες μου εχει κανει η διαδικασια rma,ποτε δεν εχω μιλησει μεσω τηλεφωνου παντα με email απαντανε συνηθως μετα απο κανα δυο ωρες(μου στελνουν αριθμο rma) ,πακεταρω το ελλατωματικο προιον, αν και ειναι 2 μερων χαλασμενο και καλυπτουν τα μεταφορικα οι ιδιοι παντα το στελνω με δικια μου κουριερ λογω βιασυνης,απο κει και περα σε 15 μερες μου στελνουν το καινουργιο.

Μεχρι τωρα πρεπει να εχει γινει rma σε 5-6 μητρικες,και μια καρτα γραφικων αν θυμαμαι καλα ,μου τα αντικατεστησαν ολα χωρις την παραμικρη κουβεντα.

Ρε παιδες , τι λετε τωρα?

Απο τιμες φυσαει το μαγαζι , αλλα απο service ...........

Εδω και μια εβδομαδα του εχω αφησει ενα χαλασμενο aerogate και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.