schumifer Απρίλιος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Καλά πότε έφερε το eshop ΝΦ7ς? Παραγγελία την είχες κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 το καλοκαίρι την είχα παραγγείλει. Τον ιούλιο συγκεκριμένα. Φαντάζομαι θα σου είχανε πεί παλιότερα ότι δεν φέρνουνε. Ο πουλιάδης τους προμηθεύει οπότε καταλαβαίνεις... τον πού*ο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Απρίλιος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 καλησπερα msi πηρα rma χωρις κουτι και καινουργια σε 17 μερουλες αλλα το ΝΕκ εκανε 3 μηνες και πολαα ψεματα οσπου το επεξε δικιγορος ενας φιλος και την αλλη μερα 8 το πρωι ειχα το καινουργιο μοντελο απιστευτο απο αθηνα κιλκις σε χρονο μηδεν αν θελουν ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Με συγχωρείτε για το ολίγον off topic αλλά πού ακριβώς (διεύθυνση) είναι το μαγαζί στο Χαλάνδρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Eγώ πήγα ένα ups για rma την παρασκευή και ακόμη δεν το έχουν περασει στην εξέλιξη της διαδικασίας ότι το παρέλαβαν. Πιστεύω αυτό να μην σημαινει ότι δεν το έχουν πιάσει καν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Απρίλιος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Συνηθως γυρω στις 15-20 μερες μου εχει κανει η διαδικασια rma,ποτε δεν εχω μιλησει μεσω τηλεφωνου παντα με email απαντανε συνηθως μετα απο κανα δυο ωρες(μου στελνουν αριθμο rma) ,πακεταρω το ελλατωματικο προιον, αν και ειναι 2 μερων χαλασμενο και καλυπτουν τα μεταφορικα οι ιδιοι παντα το στελνω με δικια μου κουριερ λογω βιασυνης,απο κει και περα σε 15 μερες μου στελνουν το καινουργιο.Μεχρι τωρα πρεπει να εχει γινει rma σε 5-6 μητρικες,και μια καρτα γραφικων αν θυμαμαι καλα ,μου τα αντικατεστησαν ολα χωρις την παραμικρη κουβεντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Απρίλιος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Ρε παιδες , τι λετε τωρα?Απο τιμες φυσαει το μαγαζι , αλλα απο service ...........Εδω και μια εβδομαδα του εχω αφησει ενα χαλασμενο aerogate και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Θέλει και λίγη υπενθύμιση βρε Αϊνστάιν .Ένα τηλεφωνάκι ,ένα τι έγινε βρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Απρίλιος 5, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ATi [Χθες, στις 22:53] Με συγχωρείτε για το ολίγον off topic αλλά πού ακριβώς (διεύθυνση) είναι το μαγαζί στο Χαλάνδρι; Βασιλέως Γεωργίου 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Βρε ΑΤΙ έχεις κάποιο λόγο να πιστεύειςότι δε θα έβρισκες αυτήν την πληροφορία στην ιστοσελίδα του καταστήματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.