hwpel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2017 Γειά σας παιδιά! Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γράφω στο ήδη υπάρχον για την GTX 970. Εδω και μερικές μέρες μετά απο αναβάθμιση σε windows 10 creators 64bit, όταν ανοίγω τον υπολογιστή αφού εχει φορτώσει το bios, ακριβώς μετά πριν μπεί στα windows κάνει κάποια σπασίματα στην οθόνη και μαυρίζει εντελώς. Για να διορθωθεί πρέπει να κάνω restart τον υπολογιστή. Να αναφέρω πως ολο αυτό δεν γίνετε συνέχεια. Πχ σήμερα μου το ξαναέκανε μετά απο περίπου 3-4 μέρες.. το διάστημα ποικίλει Μέσω του device manager βλέπει τον driver κανονικά και δεν εμφανίζει κάποια ειδοποίηση. Στο site της nvidia βλέπω υπάρχει κανονικά συμβατότητα για windows 10. Η οθόνη συνδέεται μέσω dsiplayport Να αναφέρω πως αφού bootάρει κανόνικα, μετά κατα τη χρήση του υπολογιστή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Που μπορεί να οφείλεται; Το κάνει σε κάποιον άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 19, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Μου το έχει κάνει και μένα , αυτό που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω το fast boot από το bios και από το control panel των windows. Μέχρι στιγμής δε μου το έχει ξανακάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 19, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Δοκιμασες να απεγκαταστησεις drivers και να τους ξαναπερασεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Απρίλιος 20, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 On 19/04/2017 at 10:33 AM, chrkon said: Μου το έχει κάνει και μένα , αυτό που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω το fast boot από το bios και από το control panel των windows. Μέχρι στιγμής δε μου το έχει ξανακάνει... Απενεργοποίησα το fast boot μέσα απο τα windows και απο το bios. Θα δω αν το ξανακάνει και ενημερώνω ανάλογα On 19/04/2017 at 10:38 AM, giorgos2187 said: Δοκιμασες να απεγκαταστησεις drivers και να τους ξαναπερασεις; Ακόμη και clean install δοκίμασα μήπως διορθωθεί αλλα δεν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 20, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Δοκιμασες να τους απεγκαταστησεις και με το ddu? Το gaming mode ειναι ανοιχτο η κλειστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Απρίλιος 20, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 (edited) Αυτό ακριβώς μου έκανε μετά το update και εμένα με την 1080.Έφαγε format και έστρωσε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2017 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Απρίλιος 20, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 1 hour ago, giorgos2187 said: Δοκιμασες να τους απεγκαταστησεις και με το ddu? Το gaming mode ειναι ανοιχτο η κλειστο; Όχι, μέσω του ddu δεν δοκίμασα. Αλλα και μετά απο clean install συνέχιζε να το κάνει. Τώρα που το είπες παρατήρησα πως το game mode ήταν ενεργοποιημένο και το έκλεισα Λες να οφείλεται εκει αυτό που κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 20, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Αλλαξε καθολου η συμπεριφορα κλεινοντας το gaming mode η οχι? Εγω παντως για καλο και για κακο θα εκανα και μια φορα τη διαδικασια επανεγκαταστασης των drivers με ddu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Απρίλιος 20, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 (edited) 40 minutes ago, giorgos2187 said: Αλλαξε καθολου η συμπεριφορα κλεινοντας το gaming mode η οχι? Εγω παντως για καλο και για κακο θα εκανα και μια φορα τη διαδικασια επανεγκαταστασης των drivers με ddu! Απο όταν απενεργοποίησα το fast boot και το game mode, δε μου το ξανάκανε. Θέλω να πιστεύω ό,τι κάποιο απο αυτό το δημιουργούσε. Αν μου το ξανα παρουσιάσει θα κάνω επανεγκατάσταση τους drivers με το ddu. Εσυ το game mode το εχεις μόνιμα κλειστο; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2017 από hwpel Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 21, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Οχι ενεργοποιημενο το εχω. Εγω μαζι με το creators update περασα και τους τελευταιους drivers γιατι δεν τους ειχα βαλει. Με ddu παντΑ... Δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Απρίλιος 28, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Ρε παίδες είχα και έγω ένα θέμα με την 970 και νέους 981.89 ...που βρίσκω το το ddu ? αν χρειαστεί να κάνω καθαρή εγκατάσταση Εσύ hwpel πώς πας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 28, 2017 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος velipsi έγραψε: ...που βρίσκω το το ddu ? http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Απρίλιος 28, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος virus777 έγραψε: Display Driver Uninstaller Download version 17.0.6.4 Εβγαλα και το fast Boot απο windows και έκανα επανεγκατάσταση δείχνει ότι στρωνει ...κάτι όμως δε μου αρ'εσει στους 981.98 ... ακουω γνώμες /// Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 29, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 381.89 εννοείς. Δεν είχα κάποιο θέμα, με gtx 1070. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Απρίλιος 30, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 To fast boot πάντως έπαιζε μια χαρά προ CU τι σκ@τ@ πειράξανε δε ξέρω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Απρίλιος 30, 2017 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2017 Μετά απο ημέρες δοκιμών και ψαξίματος, κατέληξα στο συμπέρασμα ό,τι το πρόβλημα το δημιουργούσε το fast boot. Απενεργοποιώντας το μέσα απο τα windows και το bios φαίνεται ό,τι έστρωσε. (Και μετά την αναβάθμιση σε 381.89) Πάντως δεν νομίζω ό,τι υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το fast boot. Μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει (όπως αυτό) και δεν κερδίζουμε κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 1, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 πριν 13 ώρες, το μέλος hwpel έγραψε: Μετά απο ημέρες δοκιμών και ψαξίματος, κατέληξα στο συμπέρασμα ό,τι το πρόβλημα το δημιουργούσε το fast boot. Απενεργοποιώντας το μέσα απο τα windows και το bios φαίνεται ό,τι έστρωσε. (Και μετά την αναβάθμιση σε 381.89) Πάντως δεν νομίζω ό,τι υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το fast boot. Μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει (όπως αυτό) και δεν κερδίζουμε κάτι Καλημέρα και καλό μήνα .....φίλοι Λαμπίτες .... Μιας και αναφέρθηκε , αλήθεια τι κάνει αυτό το fast boot Απενεργοποιώντας το μέσα απο τα windows και το bios φαίνεται ό,τι έστρωσε. (Και μετά την αναβάθμιση σε 381.89) Και εμένα έτσι δείχνει , ότι έστρωσε ...παρόλο που δεν πήραξα το BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwpel Μάϊος 1, 2017 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 Καλό μήνα! Το fast boot αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει διάφορες λειτουργίες των windows σε ενα αρχείο (kernel, διάφορους drivers κλπ) έτσι ώστε όταν τον ξανα ανοίξεις, να μην τα φορτώνει ολα απο την αρχή αλλα να τα παίρνει έτοιμα και να σε βάζει κατευθείαν μέσα στο λειτουργικό. Ουσιαστικά σου γλιτώνει λίγο περισσότερο χρόνο στο boot των windows Δες και εδω πέρα https://www.howtogeek.com/243901/the-pros-and-cons-of-windows-10s-fast-startup-mode/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 1, 2017 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος hwpel έγραψε: Καλό μήνα! Το fast boot αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει διάφορες λειτουργίες των windows σε ενα αρχείο (kernel, διάφορους drivers κλπ) έτσι ώστε όταν τον ξανα ανοίξεις, να μην τα φορτώνει ολα απο την αρχή αλλα να τα παίρνει έτοιμα και να σε βάζει κατευθείαν μέσα στο λειτουργικό. Ουσιαστικά σου γλιτώνει λίγο περισσότερο χρόνο στο boot των windows Δες και εδω πέρα https://www.howtogeek.com/243901/the-pros-and-cons-of-windows-10s-fast-startup-mode/ Πάντως εγώ με Boot από τον Μ2 δεν πήρα χαμπάρι τίποτε .......μη τρελαθούμε τώρα και με τα δέκατα του δευτερολέπτου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts