idonthave Απρίλιος 19, 2017 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) κουρτίνα 1 Spoiler Μάργκω Spoiler κουρτίνα 2 Spoiler κάτι σε jamesbond του Λάμπη (ή ...) https://www.google.gr/search?q=jamesbond&oq=jamesbond&aqs=chrome..69i57&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=jamesbond+thelab.gr κουρτίνα 3 Spoiler πάρε αυτό http://www.skroutz.gr/s/10014455/CoolerMaster-Masterkeys-Lite-L-Combo-RGB.html θα πιάσουν περισσότερο τα λεφτά της επένδυσης ειδάλλως Spoiler το corsair που θες _______________________________________________________________ Πέρα την πλάκα μην δώσεις τόσα χρήματα για το πληκτρολόγιο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) γιατι να μην δωσω τοσα λεφτα?? πες μου σε παρακαλω δεν εινε καλο το πληκτρολογιο???για πιο λογο δεν αξιζει η αγορα του?? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 γιατι να μην δωσω τοσα λεφτα?? πες μου σε παρακαλω θελω να ρωτησω κατι πια εινε η διαφορα των μηχανικών κουμπιών..Δηλαδή cherry MX vs Romer-G πια εινε καλυτερα?>? τα cherry MX vs Romer-G??? τι διαφορες εχουνε?? πια εινε τα θετικα τους και πια τα αρνητικα τους?? γιατι εχω ακουσει οτι πολλα ατομα προτιμανε τα Romer-G σε σχεση με τα cherry MX Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 19, 2017 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 αν τα έχεις και σου περισσεύουν πάρε το corsair ή το coolermaster (τόσα χρήματα για τα εφέ δεν θα έδινα μιας και δεν θέλω χριστουγεννιάτικο δέντρο) πας σε brown μιας και θα γράφει το έτερον σου ήμισυ cherry MX vs Romer-G → google Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) πια εινε καλυτερα?>? τα cherry MX vs Romer-G??? απο προσωπικη σου αποψη?? εσυ πια θα επελεγες αν εισουνα αναμεσα σε cherry MX vs Romer-G?? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 19, 2017 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος statiplulse έγραψε: απο προσωπικη σου αποψη?? ιδοντηαωε → idonthave περμενε να σοτ πουν ι ιπολιποι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 19, 2017 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Απορώ με το κουράγιο σας. Ο τύπος είναι troll και δεν πρόκειται να σταματήσει. Εντωμεταξύ, η σφαγή της ελληνικής γλώσσας συνεχίζεται με δόξα και τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Απρίλιος 19, 2017 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Το όλο θέμα θυμίζει Αννίτα στα παρατράγουδα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 19, 2017 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Λοιπόν ο στάθης θα πάρει το πιο ακριβό Corsair ΤέλοC συζήτησης θα μου πιάσει η ομελέτα και μετά θα ρίξω πυρηνική βόμβα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts