karmen1983 Απρίλιος 18, 2017 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Ναι θα κλεινει και μονο του ολα τα ρηματα 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 18, 2017 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 (edited) θα παω να το αγορασω καρμεν.. θελώ να σε ρωτησω κατι τελευταιο οταν λες οτι μπορεί να μη σου κάθονται σωστα τα κουμπια τι εννοουσες; με αυτο?? οτι μπορει να μου εινε αβολα>?>? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 18, 2017 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Μαζι σου!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 18, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 (edited) γιατι να μην μου καθοντε σωστα>> ?? πως το εννοεις αυτο?? οτι δεν θα με βολευουνε?? στο χερι μου?? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 18, 2017 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Τα δικά μου κουμπιά πάντως κάθονται όλη μέρα. Τη μια είναι στον καναπέ, την άλλη στο μπαλκόνι και όλη τη μέρα τα "ξύνουν". Γενικά είναι τεμπέλικα, ανεπρόκοπα και έχουν μάθει να μην κάνουν τίποτα μόνα τους αλλά να τα περιμένουν όλα από εμένα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 19, 2017 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 ω ρε τι παιδι κουμπι ειναι τουτος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 19, 2017 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Πάρε αυτό που είπες. Επειδή τα λαμπάκια του που έχει είναι πολύ καλά και κάνουν Διάφορα, θα χρησιμεύσουν ιδιαίτερα Για στόλισμα στο δέντρο , τώρα που πλησιάζουν και χριστούγεννα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 19, 2017 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Περιεργο γουστο παντος η κοπελα , νομιζα πως εχουν υψηλοτερα στανταρς αυτες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Απρίλιος 19, 2017 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 13 hours ago, statiplulse said: «για να παιζω παιχνιδια και να γραφω κειμενα... δεν εχω προβλημα με τα λεφτα» topre realforce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 19, 2017 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Αφού είναι φιλόλογος, κάνε μας τη χάρη να της ζητήσεις να σου μάθει να γράφεις σωστά ελληνικά και άσε τα φαντεζί πληκτρολόγια για αργότερα. Αν δεν τα καταφέρνεις, και δεδομένου ότι είναι και καθηγήτρια αγγλικών, ζήτα της να σε μάθει τουλάχιστον καλά αγγλικά. Win-win κατάσταση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 θα παω να το αγορασω ευχομε να εινε μια καλη επενδυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) απλά θελω να ρωτησω στην αισθηση και στο πατημα των κουμπιων που εχει το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR K70 LUX RGB MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX BROWN (NA) εινε καλο??? τα κουμπια εινε μαλακα στο πατημα τους??η εινε σκληρα? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 19, 2017 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 απλα ρωτησα αν το πατημα τους εινε αισθητο.. εννοω δεν εχουν καμια σχεση με τα logitec orion spark αυτο εννοω.. θα το αγορασω το πληκτρολογιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 19, 2017 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) Ρε συ εντάξει δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Απλά όταν γράφεις, πάλεψέ το να μπορεί να το διαβάσει ο άλλος χωρίς να του βγαίνουν τα μάτια. Να σε βοηθήσει πάει. Δε μιλάω για τόνους, αλλά λήμματα του στυλ "είνε", ή η γραμματοσειρά στο Θεό κλπ δε βοηθάνε. Αν είχες διαβάσει το άρθρο που σου είχα κάνει link στην πρώτη σελίδα, θα σου είχαν λυθεί πολλές από τις απορίες, αντί να πυροβολείς με πανικόβλητες ερωτήσεις. Στο θέμα σου, οι καφέ είναι μέτριας σκληρότητας, με ανάδραση στη μέση, και δεν κάνουν κλικ. Προτείνονται για γράψιμο και gaming, και εγώ αυτούς έχω ΑΛΛΑ: Επειδή τα γούστα του κάθε ενός είναι διαφορετικά, δεν είναι κάρτα γραφικών πχ που ξέρεις τι να περιμένεις διαβάζοντας τα review, εγώ δε μπορώ να σου προτείνω ελαφρά τη καρδία ένα πληκτρολόγιο 150-200€ και να μη σου αρέσει η αίσθηση τελικά. Αθήνα είσαι, γιατί δεν πας να δεις κάποιο από κοντά σε μια έκθεση να σχηματίσεις γνώμη; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από virus777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 σε σενα η αισθηση στους brown που εχεις πως την νιωθεις οταν τα πατας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 19, 2017 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος statiplulse έγραψε: σε σενα η αισθηση στους brown που εχεις πως την νιωθεις οταν τα πατας?? Καταλαβε πως ΔΕΝ μπορει να σου περιγραψει , ειναι καθαρα θεμα του καθενος . Σαν να ρωτας πως μυριζει η πατσα , ο ενας θα σου πει βρομαει και ο αλλος μοσχοβολαει . Πηγαινε σε ενα μαγαζι , πατα κουμπακια και παρε αυτο που θες . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) θα το κανω απλα θελω να ρωτησω κατι τελευταιο πειτε οτι δεν μου αρεσουν oi brown στο πατημα σε θεμα αισθησης και διαλεγω πχ τους red στο θεμα πληκτρολογησης οι red οπου εινε πιο σκληροι και κανουν κλικ και εινε για παιχνιδια θα κανουν για γραψιμο και να πληκτρολογεις κειμενα κτλ οπως θα εκανα με τους brown px?? η πρεπει να θυσιασω ενα απο αυτα 2 ?>?? η να συμβιβαστω με τους brown?? την καλυτερη αισθηση στα πληκτρα την εχουν oi red>?>>> Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 19, 2017 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Τουναντίον, οι red είναι πιο μαλακοί, τερματίζουν πιο εύκολα και για τους περισσότερους δεν κάνουν για πολύ γράψιμο. Είναι γραμμικοί, από την άποψη οτί δεν έχουν ανάδραση στη μέση.... Πάμε πάλι: http://lifehacker.com/how-to-choose-the-best-mechanical-keyboard-and-why-you-511140347 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Απρίλιος 19, 2017 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) οποτε μου προτεινεις τους brown???αν και δεν πιστευω να εχω προβλημα με τους brown.. σε σενα η αισθηση στους brown που εχεις πως την νιωθεις οταν τα πατας?? σκοπος εινε οταν παιρνεις ενα πληκτρολογιο δεν το παιρνεις μονο για παιχνιδια αλλα και πληκτρολογηση σωστα?? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts