spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2017 Έχω το πριζάκι που φαίνεται στην φωτογραφία και θα το βάλω πάνω σε τοίχο με αυτοκολλητο διπλής όψης . Οι αποριες μου ειναι οι εξής : 1. Τα καλώδια της γραμμής θα πρέπει να τα απογυμνώσω λίγο στις άκρες τους ωστε να φανει ο χαλκος και επειτα να τα βιδώσω στα κως (ακροδέκτες) ή μπορώ να τα βιδώσω απευθείας όπως στο κλιπ rj11 2. Η συστροφή που έκανα παιζει καποιο ρόλο όπως στα utp ethernet καλώδια και μειώνει το crosstalk; Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Απρίλιος 16, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2017 1.Ναι2.Οχι. Και ειναι πολυ μικρη η αποσταση των καλωδίων και δεν ειναι ενα πολυκλωνο καλωδιο ωστε το ενα ζευγος να παρεμβαλει επαγωγικά με το αλλοΣτάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 17, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 1. Στο κλιπ έχεις ένα μαχαιράκι που διαπερνάει τη μόνωση και κάνει επαφή με το καλώδιο. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιος μηχανισμός, επομένως χρειάζεται να γυμνώσεις λίγο καλώδιο. 2. @komos δεν χρειάζεται πολύκλωνο καλώδιο για να έχουμε παρεμβολές. Μάλιστα μπορεί να είναι παρεμβολές λόγω εξωτερικού θορύβου ή παρεμβολές από το σήμα ενός ζεύγους σε άλλο ζεύγος. Αυτός είναι ο λόγος που τα ζεύγη έχουν και διαφορετικό ρυθμό περιστροφής. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα όμως, (υποθέτω ότι) το ένα ζεύγος δεν χρησιμοποιείται καθόλου και δεν θα είναι τερματισμένο, επομένως δεν διαρρέεται από ρεύμα. Ακόμα και να ήταν, πράγματι η απόσταση είναι μικρή και ο ρυθμός περιστροφής δεν είναι σταθερός, δύσκολα θα είχε μετρήσιμο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Η απλή τηλεφωνική γραμή χρησιμοποιεί μόνο 2 καλώδια, στη συγκεκριμένη πρίζα είναι τα 2 κεντρικά (πράσινο-κόκκινο). Η συστροφή δε θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts