Reaper Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 Κάνω αυτό το thread γιατί είμαι αρχάριος και θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με το άθλημα Overclocking! Αν και υπάρχουν πολλά Post για αυτό το θέμα και το review που υπαρχει είναι πολύ κατατοπιστικό, καλα θα ήταν όμως να μαζευτούν όλα εδώ για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ολα μαζί και γρήγορα, επίσης το συγκεκριμενο thread θα είναι ΜΟΝΟ για καρτες 6600GT. Τα προγράμματα που χρησημοποιήσατε, η ψύξη που είχε η κάρτα, τα scores απο διάφορα Benchmarks μετα απο καθε ο/c, περιγραφή της διαδικασίας που ακολουθήσατε κ.α. Θα μπορείτε να τα γραφετε εδω ώστε πολλα ατομα να βοηθηθούν.Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω για την δικιά μου κάρτα ASUS EN6600GT Pci-e. Την έχει κανένας? ποιά είναι τα όρια της? και ποια ασφαλή διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω ώστε να μπορέσω να ανεβάσω λιγο τις επιδόσεις?. Ευχαριστώ.!
daospi Μάρτιος 29, 2005 #2 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Reaper [Σήμερα, στις 22:39] Κάνω αυτό το thread γιατί είμαι αρχάριος και θα ήθελα να ασχοληθώ και εγώ με το άθλημα Overclocking! Αν και υπάρχουν πολλά Post για αυτό το θέμα και το review που υπαρχει είναι πολύ κατατοπιστικό, καλα θα ήταν όμως να μαζευτούν όλα εδώ για να μπορούμε να τα βρίσκουμε ολα μαζί και γρήγορα, επίσης το συγκεκριμενο thread θα είναι ΜΟΝΟ για καρτες 6600GT. Τα προγράμματα που χρησημοποιήσατε, η ψύξη που είχε η κάρτα, τα scores απο διάφορα Benchmarks μετα απο καθε ο/c, περιγραφή της διαδικασίας που ακολουθήσατε κ.α. Θα μπορείτε να τα γραφετε εδω ώστε πολλα ατομα να βοηθηθούν.Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω για την δικιά μου κάρτα ASUS EN6600GT Pci-e. Την έχει κανένας? ποιά είναι τα όρια της? και ποια ασφαλή διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω ώστε να μπορέσω να ανεβάσω λιγο τις επιδόσεις?. Ευχαριστώ.! Υπάρχει ήδη thread με τις 6600GT...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.