billytdm900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 Γεια χαρα!Ειμαι κατοχος ενος Viewsonic VE 150m monitor και χρειαζομαι το VGA καλωδιο δηλαδη αυτο που παει απο την οθονη στο πισι.Αν καποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω να το κανει.Thank you!:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 1. Καλως ήρθες2. Ένα ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! δεν λέει τίποτα. Κάνε edit και βάλε ένα τίτλο σχετικό με το πρόβλημαώστε να το διαβάσουν όσο το δυνατον περισσότεροι3. Δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Εχει χαλάσει το καλώδιο? Αν ναι γιατι δεν αγοράζεις ένα άλλο? Έκτος αν είναι κολλημένο στην οθόνη όποτε πρέπει να την ανόιξεις για να το βγάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billytdm900 Μάρτιος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ναι το καλωδιο ειναι χαλασμενο και το εχω βγαλει απο μεσα(ημουν τεχνικος παλια) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκεται στην Ελλαδα,μονο απο εξωτερικο μπορω να το βρω και αυτο αργει αρκετα οπως καταλαβαινεις.Απλα ρωταω μπας και καποιος χριστιανος ειχε τετοια οθονη και του εχει χαλασει,ή αν καποιος ξερει που μπορω να το βρω στην Ελλαδα.Παντως στο φορουμ δεν ηρθα τωρα απλα δεν μου ανοιγε για να ποσταρω με το παλιο username.Ευχαριστω ομως για το καλοσορισμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.