Vardeos Οκτώβριος 17, 2020 #241 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2020 Κάπου εδώ μέσα διάβασα καλά λόγια και είπα να τα δοκιμάσω. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 17, 2020 Author #242 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2020 Και δε θα ξαναπαρεις κατι αλλο Καλοφαγωτα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Νοέμβριος 14, 2020 #243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2020 πολλα υποσχομενο τρυπανακι μεταλλου...για καθετο δραπανο. Πρωτες δοκιμες ενθαρυντικες,θα δειξει ο χρονος...1,5 ευρω απο πρακτικερ... κ οδηγος στροφων αναλογα με το μεγεθος τρυπανιου κ το υλικο στο πισω μερος, χρησιμο κ στα + ..... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Δεκέμβριος 29, 2020 #244 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2020 Τελικά όσα νούμερα και να έχεις νοβοπανοβιδες δεν φτάνουν για να μην χάσω την μπάλα πήρα 2 ταμπακιερες όπου θα γίνουν 3 τελικά για καλό και κακό. Γίνονται και stak μεταξύ τους. 20 ευρώ η μία από the mart 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Δεκέμβριος 30, 2020 #245 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2020 ΜΠορεις να γραψεις διαστασεις βιδας εσωτερικα στα κουτακια, στο καθετο τοιχωμα που βλεπεις οταν τα κοιτας απο μπροστα. για να μην ψαχνεις οταν θες κατι συγκεκριμενο σε διαστασεις. ΥΣ πως βλεπεις τα πλαστικα κουμπωματα? Επειδη εχω τα μεταλλικα και ειναι ανθεκτικοτατα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Δεκέμβριος 30, 2020 #246 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2020 πριν 12 λεπτά, το μέλος Nektar2018 έγραψε: ΜΠορεις να γραψεις διαστασεις βιδας εσωτερικα στα κουτακια, στο καθετο τοιχωμα που βλεπεις οταν τα κοιτας απο μπροστα. για να μην ψαχνεις οταν θες κατι συγκεκριμενο σε διαστασεις. ΥΣ πως βλεπεις τα πλαστικα κουμπωματα? Επειδη εχω τα μεταλλικα και ειναι ανθεκτικοτατα! Σκεφτομουν να βαλω αυτοκολητο στο διαφανο καπακι αλλα ολο και θα αλαζουν θέση τα κουτακια. Πάλι στα κουτακια πιστευω δεν θα βολεψει αν ειναι γεματα δεν θα φαινεται Τα πλαστικα κουμπωματα ακομα κλεινουν καλα θα δειξει με την χρηση αν θα αντεξουν στον χρονο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Δεκέμβριος 31, 2020 #247 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2020 Καλημέρα με το καλό το νέο έτος. Θέλω να πάρω. Καλές λάμες για σπαθόσεγα κυρίως γενικής χρήσης ξύλο μέταλλο ( για να κόβω σε παλέτες πρόκες ) Καλές λάμες για σέγα κυρίως ξύλο μέταλλο Προκοβγάλτη ( Αν τον λέω σωστά γιατί στον τόπο μου τον λέμε σκύλα ) και τανάλια κυρίως για αν με βοηθά στο ξεπρόκισμα ( βγάλσιμο πρόκας ) θα ήθελα τις προτάσεις σας για τα παραπάνω Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 31, 2020 #248 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2020 Η Bosch έχει καλές λάμες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasg Ιανουάριος 1, 2021 #249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2021 Καλή χρόνια με υγεία και καλά μαστορέματα Η Bosch πολύ καλές λάμες και μεγάλη ποικιλία, ρίξε μια ματιά και διάλεξε αυτο που σου ταιριάζει. Για την σεγα μπορείς να δεις αυτές που κάνουν για ξυλο με καρφιά και η τιμη τους είναι εξαιρετικά χαμηλή ΣΕΤ 2 ΛΑΜΕΣ ΣΕΓΑΣ MAKITA P-45733 WWW.VIDA.GR Λεπίδα M-Tooth μακράς αντοχής Εφαρμογές κατάλληλη για μεταλλικούς σωλήνες και ξύλο με καρφιά Ν° δοντιών... Για προκοβγάλτη δες στην stanley που εχει μεγάλη ποικιλία. Αν κόβεις τα καρφιά με σέγα ισως χρειαστείς και έναν ζουμπά ή πόντα και σφυρί για να τα χτυπάς ελαφρώς στο σημειο που κόβεις και να βγαίνει το κεφάλι και μετά να τα αφαιρείς με τον προκοβγάλτη. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Ιανουάριος 2, 2021 #250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2021 Καλή χρονιά υγεία και όλα τα καλά... Ζουπάδες και σφυριά έχω, Γενικά έχω διαλύσει αρκετές παλέτες με λάμες parkside αλλά ειδικά της σπαθόσεγες σπάνε ( ραγίζουν ) εύκολα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
touristakos Ιανουάριος 3, 2021 #251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2021 Καλημέρα και καλή χρονιά. Είμαι καινούριος εδώ μέσα και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι black & decker. Έχουν χαθεί σχεδόν όλες οι μύτες. Δέχεται μύτες άλλης εταιρείας ή πρέπει μόνο black & decker; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C_J Ιανουάριος 3, 2021 #252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2021 (edited) 9 hours ago, touristakos said: Καλημέρα και καλή χρονιά. Είμαι καινούριος εδώ μέσα και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι black & decker. Έχουν χαθεί σχεδόν όλες οι μύτες. Δέχεται μύτες άλλης εταιρείας ή πρέπει μόνο black & decker; Καλή χρονιά Μπορείς να βάλεις οποιασδήποτε εταιρείας μύτες, αρκεί να είναι συμβατές. Αν και δεν δείχνεις το εργαλείο είναι σίγουρο πως παίρνει μύτες 1/4 δηλαδή, κάτι τέτοιο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2021 από C_J 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
touristakos Ιανουάριος 3, 2021 #253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2021 https://picclick.co.uk/Black-and-Decker-12v-cordless-drill-driver-CD12C-132945060931.html Σωστή η παρατήρηση. Αυτό έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vardeos Ιανουάριος 3, 2021 #254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος touristakos έγραψε: https://picclick.co.uk/Black-and-Decker-12v-cordless-drill-driver-CD12C-132945060931.html Σωστή η παρατήρηση. Αυτό έχω Αυτό ειναι δραπανο και οχι απλος κατσαβιδι. οι μύτες που εβαλε ο @C_Jκαι οποιεσδήποτε 1/4 σου κάνουν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts