karmen1983 Δεκέμβριος 16, 2018 Author #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2018 Σε χρωματοπωλειο στο νεο κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Δεκέμβριος 16, 2018 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2018 πριν 22 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μια πολύ καλή ταινία διπλής όψεως που δοκίμασα τελευταία είναι η mammoth. Πολύ δυνατό κράτημα και μένει με την πάροδο του χρόνου να δω πως θα τα πάει. Οτι κολλήσει δεν ξεκολλάει καθόλου εύκολα Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν τα τελευταία χρόνια...https://www.tool-market.gr/gr/product/7681/εξαρτήματα-αναλώσιμα/ταινίες/hpx-αυτοκόλλητη-ταινία-διπλής-όψεως-12mm-x-5mhttps://vectorbrands.gr/ταινίες-στερέωσης/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Δεκέμβριος 18, 2018 #183 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2018 On 16/12/2018 at 7:57 ΜΜ, το μέλος Asxetius έγραψε: Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν τα τελευταία χρόνια...https://www.tool-market.gr/gr/product/7681/εξαρτήματα-αναλώσιμα/ταινίες/hpx-αυτοκόλλητη-ταινία-διπλής-όψεως-12mm-x-5mhttps://vectorbrands.gr/ταινίες-στερέωσης/ Στο χρονο πως τα παει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Δεκέμβριος 30, 2018 #184 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2018 Σπανια χρειαζονται αλλα... Τρυπανια ξυλου σε μονα Νο , πανω απο το 10. Προσοχη στο πισω μερος, να ειναι 10 ,ωστε να χωραει κ στα μικρα τσοκ! Σπανια χρειαζονται τα μονα , αλλα σου λυνουν τα χερια οταν χρειαστει, 11,13,15, 17 , καλο ειναι να υπαρχουν! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Φεβρουάριος 2, 2019 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Μια πολυ καλη κολλα για δυσκολες στιγμες.... Τις περισσοτερες πληροφοριες τις εχει στο παρακατω φυλλαδιο.... Κ το περιεχομενο....υπαρχει κ σε μεγαλυτερη συσκευασια αλλα το θεωρω υπερβολη! Στην ουσια, απ οτι καταλαβα ειναι ενα ειδος κυανοακρυλικης με ειδικη σκονη γεμισματος για μεγαλυτερα κενα...εχει αναλυτικες οδηγιες μεσα ,οποτε κανεις δεν θα δυσκολευτει στη χρηση της! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από karmen1983 επεξεργασια φωτογραφιών 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 22, 2019 #186 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2019 Ισιες μυτες σπανια χρειαζομαστε καλες ,μεχρι να κατσει η στραβη.... Προσπαθωντασ να λυσω παναρχαια ισια , κουρεψα 3-4 μυτες της σειρας .... 3 Αμερικανικες απο τους θησαυρους του Βραττη , παλμικο κ τωρα ψαχνω αιωνοβιες ισιες να βγαλω τα απωθημενα μου! κ αφου περασα, τσιμπησα κ ενα σετ με περιεργες μυτες , συμπαθητικης ποιοτητας, που καποια μερα θα χρειαστουν.... Δεν ειναι για μασχαλες....Κανει θαυματα ομως σε τρυπηματα, κοψιματα ,σπειρωματα κ καθε ειδους δουλεια που θελει λιπανση κ υπαρχουν ψηλες θερμοκρασιες κατα την εργασια. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Asxetius Μάϊος 23, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #187 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2019 Βρείτε τις διαφορές.... 1 1 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 23, 2019 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2019 Huh? Αφού είναι ίδια μάρκα, τι διαφορές να έχουν; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάϊος 23, 2019 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2019 (edited) 11 minutes ago, UltraB said: Huh? Αφού είναι ίδια μάρκα, τι διαφορές να έχουν; την ειδες καλα την μαρκα ή τρολαρεις ? αποπουκιωςπουτιποιοςκαιποσα.... @karmen1983 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2019 από makio 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 24, 2019 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Bochao γνήσια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Μάϊος 24, 2019 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Πω πω ξεπεσμός η bosch να αντιγράφει τη bochao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Ιούνιος 2, 2019 #192 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2019 On 24/5/2019 at 3:01 ΜΜ, το μέλος Tompgr έγραψε: Πω πω ξεπεσμός η bosch να αντιγράφει τη bochao Κατι σαν τη parkside, καινοχι μονο, που εχουν ξεφλουδισει τη bosch. Ειδικα η πρωτη αντιγραφει μεσα σε ενα εξαμηνο οτι καινοτομο εργαλειο βγαζει η bosch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss1442169303 Ιούνιος 12, 2019 #193 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2019 On 22/5/2019 at 1:01 ΜΜ, το μέλος Stelios13 έγραψε: Δεν ειναι για μασχαλες....Κανει θαυματα ομως σε τρυπηματα, κοψιματα ,σπειρωματα κ καθε ειδους δουλεια που θελει λιπανση κ υπαρχουν ψηλες θερμοκρασιες κατα την εργασια. Από το Βράττη και η πάστα κοπής; (παίδες γράφετε κι από πού τα παίρνετε γιατί μερικά προϊόντα, όπως η εν λόγω πάστα, δεν εμφανίζονται σε ελληνικά μαγαζιά (σε αναζήτηση στο google)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούνιος 12, 2019 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2019 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος panoss1442169303 έγραψε: Από το Βράττη και η πάστα κοπής; (παίδες γράφετε κι από πού τα παίρνετε γιατί μερικά προϊόντα, όπως η εν λόγω πάστα, δεν εμφανίζονται σε ελληνικά μαγαζιά (σε αναζήτηση στο google)) Η παστα ειναι απο παππου σε, ξεχασμενο απ το χρονο , μαγαζι με υδραυλικα που χρειαστηκα κατι αλλο να παρω... Ειχε κανα δυο ακομα κ οταν μου την προτεινε δεν ηξερα αν θελει να τις ξεφορτωθει ,η αν οντως αξιζε...Τελικα αξιζε! Καλα τετοια πραγματακια υπαρχουν σε καταστηματα με υδραυλικα ειδη. Ελπιζω να βοηθησα.... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2019 από Stelios13 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphabet Ιούλιος 6, 2019 #195 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2019 Καλησπερα παιδια. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο σωστο thread, αν και το εψαξα. Εχω ενα παλιο Vitara μονιμα σε ενα νησι και το πλαινο λαστιχο της πορτας, αρχισε σιγα-σιγα να ξεκολλαει, μεχρι που την περασμενη εβδομαδα το βρηκα στο εδαφος. Εβαλα αφρωδη ταινια διπλης οψης το απογευμα και κρατησε ανετα...αλλα μονο μεχρι το πρωι που το χτυπησε για 3-4 ωρες ο ηλιος. Απο το εργοστασιο ειχε αρχικα ταινια διπλης οψης. ΕΙδα μερικες ταινιες διπλης οψης που αναφερατε προηγουμενως και που κρατανε μεχρι 120 βαθμους Κ. Νομιζετε οτι θα δουλεψουν; Θελω να αποφυγω sikaflex γιατι ειναι δυσκολο να ασκηθει πιεση σε αυτο το σημειο. Καμμια αλλη ιδεα: Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούλιος 6, 2019 #196 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος alphabet έγραψε: Καλησπερα παιδια. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο σωστο thread, αν και το εψαξα. Εχω ενα παλιο Vitara μονιμα σε ενα νησι και το πλαινο λαστιχο της πορτας, αρχισε σιγα-σιγα να ξεκολλαει, μεχρι που την περασμενη εβδομαδα το βρηκα στο εδαφος. Εβαλα αφρωδη ταινια διπλης οψης το απογευμα και κρατησε ανετα...αλλα μονο μεχρι το πρωι που το χτυπησε για 3-4 ωρες ο ηλιος. Απο το εργοστασιο ειχε αρχικα ταινια διπλης οψης. ΕΙδα μερικες ταινιες διπλης οψης που αναφερατε προηγουμενως και που κρατανε μεχρι 120 βαθμους Κ. Νομιζετε οτι θα δουλεψουν; Θελω να αποφυγω sikaflex γιατι ειναι δυσκολο να ασκηθει πιεση σε αυτο το σημειο. Καμμια αλλη ιδεα: Ευχαριστω. Η μια πολυ καλη διπλης, [προτεινονται καποιες σε προηγουμενα ποστ] η μια εποξικη..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 10, 2019 Author #197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2019 Ενα από αυτά δε το ήξερα καν ότι υπάρχει 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 10, 2019 #198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2019 Καλημέρα! Εγώ είχα άγνωστο το πρώτο ακόμα και σαν ιδέα, και το τέταρτο σαν συγκεκριμένη υλοποίηση. Άντε Αγάπη, πες και εσύ ποίο, να το κάνουμε . . . "κουίζ" ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 10, 2019 Author #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2019 Το πρωτο δεν ηξερα κ γω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Νοέμβριος 10, 2019 #200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2019 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό που δείχνει το τρύπημα γυαλιού. Όταν τρύπαγα έτσι όπως δείχνει το βίντεο, έσπαζε το γυαλί. Ήθελε σιγά-σιγά και με νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts