rory Απρίλιος 19, 2017 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Αν και πάντα χρησιμοποιώ λάδι στο τρύπημα μετάλλου λάδι κοπής πρώτη φορά αγόρασα και όταν έρθει θα δω τι ψάρια πιάνει. Πάντα με WD40 τρυπούσα και με ότι λάδι σπρέι έβρισκα γενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 20, 2017 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Οταν αλλαζω λαδια στη μικρη μοτο τα κραταω κ τα χρησιμοποιω για κοπες κ τρυπηματα.Οποτε10-40 χρησιμοποιημενο Μ ενα λαδωτηρι βαζεις ακριβως οσο θες . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 21, 2017 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Καιρο τωρα ηθελα να αναβαθμισω το δισκοπριονακι απ το πολυμηχανημα cel power 8 με ενα ποιοτικοτερο δισκο με περισσοτερα δοντια...Τελικα με τοσο μικρη τρυπα στο κεντρο δεν υπηρχε πουθενα Βρεθηκε στον Προμηθεα στη Γουναρη [πειραιας] ποοοολυ καλυτερος ,[δεν καταλαβαινεις τη διαφορα απο τις φωτο απολυτα,αλλα μιλαμε για μερα με τη νυχτα] ! Ο μαμα ειναι σχεδον απλη λαμαρινα,ενω ο νεος καρβιδιου. Τα παιδια στο μαγαζι ,παρ ολη την πολυ καλη τιμη που μου εκαναν, εψαξαν αρκετη ωρα να μου βρουν ροδελα-αποστατη για να τον ταιριαξω,αλλα δεν...Οποτε ,ψαξιμο σε συνεργειο μοτο φιλου για ροδελα πολυ σκληρη απο εσωτερικο μοτερ,λιγο δουλεια στον τορνο αν χρειαστει κ το δισκοπριονακι θα υπερδιπλασιασει τις δυνατοτητες του! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 21, 2017 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Τι διασταση ειναι η εσωτερική τρύπα Στέλιο; Να υποθέσω τσέκαρες το δαχτυλίδι που έχει το δισκοπριονάκι αν ειναι διπλό ε; Στα μικρά τις περισσότερες φορές βάζουν δαχτυλίδι που από τη μια είναι 16 και από την άλλη 20 ξερω γω. Καλορίζικος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 21, 2017 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τι διασταση ειναι η εσωτερική τρύπα Στέλιο; Να υποθέσω τσέκαρες το δαχτυλίδι που έχει το δισκοπριονάκι αν ειναι διπλό ε; Στα μικρά τις περισσότερες φορές βάζουν δαχτυλίδι που από τη μια είναι 16 και από την άλλη 20 ξερω γω. Καλορίζικος! Αμ δε,χεχε!απο 20 θελω σε 10!!!!!!!!!!!!Αν ηταν απο 20 σε 16 υπαρχουν μετατροπεις δαχτυλιδια γι αυτο το λογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 21, 2017 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Παράδειγμα έφερα βρε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 21, 2017 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ευτυχως που τουλαχιστον η βιδα που ασφαλιζει το δισκο στο δισκοπριονο ειναι 30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pt77 Απρίλιος 21, 2017 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ειχε βγαλει και το λιντλ ενα σετ με φρεζοτρυπανα με 7 τεμαχια, διαφορα νουμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Απρίλιος 21, 2017 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Η σειρά του Lidl είναι σαν και αυτή εδώ:https://www.aliexpress.com/item/22pc-Tapered-Countersink-Drill-Bit-Set-W-Adjustable-Depth-Stop-Collars-Counterbore-Drill-Woodworkers-Hole-Cutter/32222994857.html Για τα λεφτά τους μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pt77 Απρίλιος 21, 2017 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ναι, τετοια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pt77 Απρίλιος 21, 2017 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Αγαπη και αυτες οι φρεζες μεταλλου, λογικα κανουν δουλεια, μετα απο τρυπημα με τρυπανι, για δημιουργια φρεζας. http://www.doktoris.gr/ergaleia/hlektrika-ergaleia/exartimata-ergaleiwn/frezes-metallou-set-3-tem-ingco-dbcs0031.html?ref=bestprice.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 21, 2017 Author #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ναι απλά ο άλλος τρόπος είναι πιο γρήγορος μιας και με τη μία κάνεις 2 δουλειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pt77 Απρίλιος 21, 2017 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Σωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 23, 2017 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 Μαλλον στα αναλωσιμα παει ,γιατι δεν ειναι για μια ζωη οπως οι διαμαντοπετρες! Πολυ καλη λαδοπετρα για τις περισσοτερες δουλειες τροχισματος που θα χρειαστουμε... Δεν ειναι αναγκη να βαλεις το ειδικο λαδι,ακομα κ λαδι φαγητου κανει στην αναγκη,απ οτι μου ειπε γνωστος,σχετικος με το αθλημα. Απο Κολλερη στον πειραια 12 ευρω,αποφυγετε τις φτηνοτερες [σαν την παρακατω που βρισκουμε σε πρακτικερ,λερου κτλ. που εχουν παραπλησιο κοστος κ δεν κανουν κ τοσο καλη δουλεια] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2017 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Stelios13 έγραψε: [σαν την παρακατω που βρισκουμε σε πρακτικερ,λερου κτλ. που εχουν παραπλησιο κοστος κ δεν κανουν κ τοσο καλη δουλεια] ^^Ισχύει αυτό. Είχα παρει αυτήν εδώ και είναι για πέταμα https://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=Stanley+0-16-050 Λαδιού έχω ένα λαδάκονο από την μητέρα Κρήτη. Κάπου 12 το είχα πάρει νομίζω. Αν και αν το ζυγίσω θα θυμηθώ ακριβώς την τιμή μιας και πάνε με το κιλό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 25, 2017 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Αναγωγεας σκουριας. Καθαριζουμε με συρματοβουρτσα η αλλο τροπο τη σαθρη σκουρια κ μετα ψεκαζουμε. Σε 5 λεπτα ξεπλενουμε κ φευγει μαζι με τη σκουρια! Αν το αφησουμε πανω στο τελευταιο ψεκασμα εχει την ιδιοτητα να μετατρεπει τη σκουρια σε ενα ειδος ασταριου κ βαφουμε μετα κατευθειαν πανω Χρησιμοτατο ειδικα εκει που δεν μας δινει χερι για να τριψουμε ευκολα, γρηγορη αλλα κ αξιοπιστη λυση! Απο τοπικο χρωματοπολειο στα 6 ευρω... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 28, 2017 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Για τρυπημα μεταλλου μετα απο πολλα φτηνα κ μετρια που μου ετρωγαν χρονο κ τσιτωναν τα νευρα μου καταληξα σ αυτα κ δεν ξανασχοληθηκα απο τοτε. Ξυραφια,αθανατα,γρηγορο κ καθαρο τρυπημα,ακομη κ χωρις λιπαντικο, κ δεν σπανε τα μικρα Νο οπως ολα τα προηγουμενα που ειχα. Ισπανικη εταιρια κ για μενα κορυφαια! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 28, 2017 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Περιεκτικότητα Στέλιο; (προσπάθησα να δω αλλά έχει σβηστεί) Και επίσης από που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 28, 2017 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Ουτε εγω θυμαμαι κ φευγω για δουλεια τωρα...Απο Σπ.Πατση αλλα σιγουρα εχει κ ο Διλμας στην Αθηνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 28, 2017 Author #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Ναι για το Διλμα το ξέρω αν και πληρώνεις me ολίγον τι τιμές φαρμακείου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts