Jump to content

αεροσυμπιεστης φορητος

Recommended Posts

Εχει καποια/ος χρησιμοποιησει αυτο https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/exoplismos-ergastiriou-mihanimata/aerosubiestes/aerosumpiestis-stanley-230v-me-doheio-horitikotitas-5l-62006231/το κομπρεσσερ χειρος και αν ναι, ποια τα πλεονεκτηματα η μειονεκτηματα του?

Επειδη ειμαι εκτος κάπως στα γρήγορα

Είναι πολύ καλό φορητό μηχάνημα

Φυσικα το παίρνεις για μικροδουλειές και όχι για να πας να βάψεις. Εχει μικρό καζάνι και θα δουλευει συνέχεια

Στα αρνητικά του ότι κάνει φασαρία μπολικη για το "μπόι' του αλλά οκ είναι αεροσυμπιεστής και ότι δεν ήρθες χωρίς καθόλου λάστιχο

Αρα στα έξοδα υπολογίζεις την αγορά λάστιχου και του εργαλείου φυσικά που θες

Είμαι παρα πολυ ευχαριστημενη παντως

Αν θες να τον δεις σε λειτουργία τον  έχω δουλεψει και στο βίντεο εδώ με καρφωτικο αλλά και για φύσιμα καθάρισμα εργαλείων κλπ

• 1 year later...

Θέλω να αγοράσω έναν αεροσυμπιεστή!

Θα τον χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα εργαλεία μου από τις σκόνες, τα αγροτικά εργαλεία από τα χόρτα και τα χώματα, το αυτοκίνητο από την σκόνη και φυσικά να φουσκώνω κανένα λάστιχο...

Δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσω εργαλεία αέρος στο επόμενο διάστημα.

Θα ήθελα να έχει αρκετή πίεση για να είναι αποτελεσματικό στα φυσήματα. Αν είναι δυνατόν να είναι μικρός στο μέγεθος.

Το κόστος θα ήθελα να είναι το πολύ έως 150 ευρώ.