planetman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 Σαν DVD-reader τα τελευταία 3.5 χρόνια έχω το Hitachi GD-8000. Τελευταία, όποτε βάζω να διαβάσει κάτι, δεν το διαβάζει και μετά από λίγο κολλάει το ποντίκι και αναγκάζομαι να κάνω reset. Έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τους δίσκους (γνήσια DVD, CD, αντιγραμμένα DVD, CD, DVD-RW) καιι δεν διαβάζει τίποτα πλέον και μου κολλάει το λειτουργικό.Ποιά είναι η γνώμη σας; Τα έφαγε τα ψωμιά του ή όχι; Τί ακριβώς συμβαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Εχω το gd-2500 και δουλευει. Βεβαια το θεμα ειναι πως δουλευει ακομα.Το δικο μου τα εχει φαει τα ψωμια του αλλα δεν ειναι και οτι πιο καινουργιο.Edit:Το δικο μου δεν υποστιριζει dvd-rw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 μάλλον τα παιξεγια 20 που κάνει ένα καινούργιο μάλλον δε αξίζει να το σκέφτεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 χαχαχα, κορυφαία μάρκα η hitachi στα optical, ό,τι έχω αγοράσει είτε έχει χαλάσει είτε δε δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Το Hitachi GD-8000 που έχω εγώ τώρα ποια διαβάζει μονο γνήσια CD και DVD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ούτε το δικό μου διαβάζει DVD-RW, απλώς το έβαλα για δοκιμή. Μάλλον τα έπαιξε. Πάντως δεν πρόκειται να πάρω άλλο. Το NEC 3520 τί το έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Ούτε το δικό μου διαβάζει DVD-RW, απλώς το έβαλα για δοκιμή. Μάλλον τα έπαιξε. Πάντως δεν πρόκειται να πάρω άλλο. Το NEC 3520 τί το έχω; για recorder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.