Δημοφιλής Δημοσίευση Georgiadis Giorgos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2017 (edited) Καλώς ήρθατε στην διαδικασία εγγραφής ομάδων! Είναι πολύ εύκολο.Βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για σας,διαλέχτε κοινό χρώμα, όνομα ομάδας και απο ένα νούμερο ο καθένας σας. Όσοι δεν έχουν team-mate μέχρι το τέλος της περιόδου δηλώσεων ομάδων, Spoiler θα γίνουν τυχαίες επιλογές. Παρακαλώ να ακολουθηθεί η παρακάτω "φόρμα". Σε περίπτωση όπου χρειαστεί κάποια αλλαγή στην ομάδα σας, τότε παρακαλώ ενημερώστε το @GoMaR με pm, ώστε να το αλλάξει ο ίδιος το post. Όνομα ομάδος: (όνομα ομάδος)Οδηγοί: (όνομα - αριθμός) / (όνομα - αριθμός) Λογότυπο: (Μία φωτογραφία ή μία μικρή περιγραφή) Χρώμα : (κοινό για κάθε ομάδα) Το λογότυπο της κάθε ομάδας θα μπει στο καπό του αυτοκινήτου (εκεί δηλαδή που βρίσκεται το tango-x),οροφή και ανάλογα όπου αλλού χωρέσει. Το όνομα του οδηγού (λογικά) θα αντικαταστήσει το CUP CAR (που βρίσκεται πίσω απο τη πόρτα) Και εννοείται, στο χρωματάκι που επιλέξετε. Παρακαλούνται οι οδηγοί μέχρι Κυριακή 23 Απριλίου!!! Ο λόγος είναι ότι θέλουμε τουλάχιστον μία βδομάδα πριν το πρώτο αγώνα ο server να είναι έτοιμος με το skin του καθενός και να στηθεί σε συνθήκες αγώνα. Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς αλλά έτσι δίνουμε και ένα μικρό περιθώριο για αλλαγές της τελευταίας στιγμής (που σίγουρα θα χρειαστούν είτε στο skin είτε στις ομάδες). Οτι απορία έχετε, παρακαλώ απευθυνθείτε στον @sstav @GoMaR @Georgiadis Giorgos @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @poloman @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @fatalara @khr1s @akis_z80 @Lylankor Ομάδες μέχρι στιγμής: 1) Χοντρός κ λιγνός Jason ( 10 ) - Georgiadis ( 47 )2) Outsiders Jumaru99 (99) - Angelnick (08)3) Lego Team khr1s (14) - Thazio (40)4) Redplanet Aris(69) - Geovas (77) 5)Intouchables rapid (12) - Panosdimp (13) 6)North Pole 4wnikos (06) - Anthemius (03) 7)Hookup Christian Grzybowski(09) - Tasosmich (19) 8)HULA H oops uhu (02) - Lylankor ( 18 ) 9)dunkin Donuts Akis(88) - Wargasm (66) 10) Haribo akosmas(05) - Bill123( 11 ) 11)Playboy BladeGT(23) - Fatalara (07) 12)ΟΑΣΘ JohnnyGTR (52) - ferrarimanos (78) 13)Silverhawks Liakjim ( 73) - Lazy dog (24) 14)nikon..eeee Canon poloman(33) - wolves (04) 15)eco Friendly Xalara5618(50) - Nikolas drs (60) 16)Visit greece Djkostas(38) - Racer (28) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2017 από GoMaR 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Απρίλιος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Όνομα ομάδος: OutsidersΟδηγοί: @jumaru99 - #99 / @angeln1ck - #08 ) Λογότυπο: WIP (αναμένεται ανανέωση) @GoMaR πες μου σε τι μορφή το θες και πως (χύμα, κύκλο, πλαίσιο κτλ.) Χρώμα : Μώβ, το κλασσικό που έχει μαμά 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 10, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 Όνομα ομάδος: LEGO team (κομμάτια θα τα κάνουμε)Οδηγοί: khr1s - #14 / thazio - #40 Λογότυπο: Χρώμα : Κίτρινο της lego με κόκκινο της lego ομοίως στη ζάντα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 11, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 (edited) Όνομα ομάδος: REDPLANETΟδηγοί: (ARIS - 69) / (GEOVAS - 77) Χρώμα : κόκκινο (RGB: 190,0,0) η μαύρο, με λαχανί λεπτομέρειες (RGB: 0,255,0) - (λεπτομέρειες θα στείλω με πμ) Περιγραφή: REDPLANET - SPACE COCKPITS - PVC POWER - Plumbers Racing lols ! Λογότυπο: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2017 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 11, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Οχι 69 ρε... χαχαχαχα Το ειχα καπαρωσει εγω.Απλα δε το εχω ετοιμασει ρεε.. Για του λογου το αληθες : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 11, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Καλά ρε παλιοχαρακτήρα - δώσμου τότε το 96 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 11, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 (edited) Όνομα ομάδος: (Χοντρός και λιγνός)Οδηγοί: (Jason Rap - 10) / (Georgiadis Georgios - 47) Λογότυπο: () Χρώμα : (Γκρι ανθρακί) Για να μη το στερήσω το νούμερο απο τον φίλο μας τον Άρη, Το αλλάζω σε 10!! @Aris Teidis σου κανω edit σε 69 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2017 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 11, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Ενημερώνεται το πρώτο post για να υπάρχει μια γενική εικόνα με νούμερα και οδηγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 11, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Oνομα ομάδας : Intouchables (Γαλλικά) Οδηγοί : rapidfast -- panosdimp logo : Χρώμα αυτοκινήτου: μαύρο διανθισμένο με κόκκινες μούτζες! Noύμερα : panosdimp 13 @rapid_fast ???? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Απρίλιος 11, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Oνομα ομάδας : Intouchables (Γαλλικά) Οδηγοί : rapidfast -- panosdimp logo : Χρώμα αυτοκινήτου: μαύρο διανθισμένο με κόκκινες μούτζες! Noύμερα : panosdimp 13 @rapid_fast ΔΩΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Απρίλιος 11, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Όνομα ομάδος: "The North Pole" (Από το βόρειοι, και το Pole απο το pole position :-P)Οδηγοί: @Anthemius - 03 / @4WNikos - 00) Λογότυπο: Χρώμα : Διχρωμο (Άσπρο - Μπλε) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 11, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 45 minutes ago, Anthemius said: "The North Pole" (Από το βόρειοι, και το Pole απο το pole position :-P) Άσε το πρόλογο και δώσε λογότυπο!! Δε θα μου το κουράζεις εμένα το @GoMaR έχει και γενέθλια σήμερα!! Spoiler Τις ευχές στο gatherings όχι εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Απρίλιος 11, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 4 minutes ago, Georgiadis Giorgos said: Άσε το πρόλογο και δώσε λογότυπο!! Δε θα μου το κουράζεις εμένα το @GoMaR έχει και γενέθλια σήμερα!! Hide contents Τις ευχές στο gatherings όχι εδώ Θα ετοιμάσω κάτι μέχρι αύριο. Έχω ιδέα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Απρίλιος 11, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2017 Άσε το πρόλογο και δώσε λογότυπο!! Δε θα μου το κουράζεις εμένα το @GoMaR έχει και γενέθλια σήμερα!! Spoiler Τις ευχές στο gatherings όχι εδώ Είναι πολύ ψαγμένο το όνομα της ομάδας... θα λέει π.χ ο@GoMar, "είχα όλη την ώρα μπροστά μου τον βόρειο πόλο", που κάνει ρίμα με τον "κ%λο" [emoji12] @GoMaR Χρόνια Πολλά ρε! [emoji3] Sent from my iPad using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 12, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Τις ευχές στο gatherings όχι εδώ @GoMaR @GoMaR @GoMaR Χρονια ΚΑΛΑ και οτι επιθυμεις ....!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Απρίλιος 12, 2017 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2017 15 hours ago, Anthemius said: Όνομα ομάδος: "The North Pole" (Από το βόρειοι, και το Pole απο το pole position :-P)Οδηγοί: @Anthemius - 03 / @4WNikos - 00) Λογότυπο: Χρώμα : Διχρωμο (Άσπρο - Μπλε) Έτοιμα και τα logo. Ανάλογα με το χρώμα του αυτοκινήτου υπάρχουν και διαφορετικές επιλογές. Είναι σε transparent png και τα δυο. ανάλυση 1000χ1000pixels. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 13, 2017 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Άντε άντε...έλα να μαζευονται οι ομάδες!Είμαι στο παλιό γνωστό κάστρο μου αλλά αυτή τη φορά αντι για μαστίγιο, θα βγάλω μπογιές.:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 13, 2017 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Team name: Hookup Drivers: Christian Grzybowski-Tasosmich Drivers Numbers: Me (9) Tasos (δε ξέρω,τώρα που γράφω το σχόλιο θυμήθηκα ότι χρειάζεται αριθμό) Χρώμα αυτοκινήτου: Χακί αν γίνεται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Απρίλιος 13, 2017 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 3 hours ago, Oxide Burnedbrain said: Team name: Hookup Drivers: Christian Grzybowski-Tasosmich Drivers Numbers: Me (9) Tasos (δε ξέρω,τώρα που γράφω το σχόλιο θυμήθηκα ότι χρειάζεται αριθμό) Χρώμα αυτοκινήτου: Χακί αν γίνεται. Βαλτε μου το 19 παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 13, 2017 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 (edited) Team name: HULA H oops Drivers: UHU-LYLANKOR Drivers Numbers: UHU 2 - Κώτσος (δε ξέρω,τώρα που γράφω το σχόλιο θυμήθηκα ότι χρειάζεται αριθμό) Χρώμα αυτοκινήτου: χου kers Logo Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2017 από uhu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts