BeetleJuice Μάρτιος 30, 2005 #41 Μάρτιος 30, 2005 ρε η σαυρα ειναι μανα της νομιζω η κορη της σαυρας ομως ειναι ησυχη δυναμη δεκαεξαβαλβιδο καπακι ,ουτε μπροστοβαρο ουτε πισοβαρο ,πολυ καλο ζυγισμα λετε ναναι κανα ρωσακι?δεν μιλουσε και πολυ... παντως μας εφυγε η ουγια,γεγονος , μεχρι και βουδας χαζεψε λιγο :worship: :hi:
kagelar34 Μάρτιος 31, 2005 #42 Μάρτιος 31, 2005 Απλώς νομίζω πως με τα TDK βγάζει αρκετά καλύτερα αποτελέσματααπό ότι με τα ΤΥ στις ίδιες ταχύτητες εγγραφής....δεν πρόσεξα τα firmwares
BeetleJuice Μάρτιος 31, 2005 #43 Μάρτιος 31, 2005 θα απαντησω πολυ συγκεριμενα :με το nero + TDK+nec3520 τα plextools δινουν ποιοτητα εγγραφης ως "excellent"με το nero + TY +nec3520 τα plextools δινουν ποιοτητα εγγραφης ως "very good"που να με παρει και να με σηκωσει , δεν εχω ξαναδει τα plextools να γραφουν excellent !! νομιζα οτι το μεγιστο ειναι το "very good",κιολως το TDK μιλησε...
kagelar34 Απρίλιος 1, 2005 #44 Απρίλιος 1, 2005 Tελικά σε ποιά drives τα ΤΥ δισκάκια βγάζουν τέλειες επιδόσεις ως προς την ποιότητα?
voudas Απρίλιος 1, 2005 #45 Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice lol voudas Και ξερο ψωμιωραιο κομματι ρε σι , πολυ καλο σασι ι πιτσιρικασαν αγγλιδα , γερμανιδα , σουηδεζα ηταν...ε ρε και να ειναι μελος στο φορουμ και να μας βλεπει... Αρχική απάντηση από BeetleJuice θα απαντησω πολυ συγκεριμενα :με το nero + TDK+nec3520 τα plextools δινουν ποιοτητα εγγραφης ως "excellent"με το nero + TY +nec3520 τα plextools δινουν ποιοτητα εγγραφης ως "very good"που να με παρει και να με σηκωσει , δεν εχω ξαναδει τα plextools να γραφουν excellent !! νομιζα οτι το μεγιστο ειναι το "very good",κιολως το TDK μιλησε... χαχαχα ωραία... κάψτε τα ΤΥ και πάλι ομαδική για TDK! Ζήτω η Αγγλία-Γερμανία-Σουηδία!!!
sotiris Ιούνιος 11, 2005 #46 Ιούνιος 11, 2005 Επαναφέρω το thread στην επιφάνεια.’ρχισα να κάνω κάποια pie/pif/po test.χρησιμοποίησα για αρχή το Quality Check του cd/dvd speed (nero).το kprobe δυστυχώς δεν δουλεύει με το QSI SDW-082 (lx43firmware) μου.Ερώτηση:Σε τι drive έχουν νόημα τα pi τεστ?Πρέπει να πάρω liteon?Π.χ. το qsi δικό μου έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να διαβάσει ricohjpn, ritek, cmc magnetics, ενώ π.χ. princo, yuden πάει πιο καλά (σαν ανάγνωση πάντα). Πάντως διαπίστωσα μεγάλο πρόβλημα σε κάποια TY, από τα bulk 4x, της πιο παλιάς ομαδικής.Στο 90-95% βγάζουν PO. Γενικά πολλά από τα δισκάκια μου έχουν πρόβλημα, αποτέλεσμα μάλλον της υπερ- εκλεκτικότητας που έχει το plextor στα yuden.Το plextor είναι 708A 1.10 firm που πάει και για 2ο rma. Παρεπιπτόντως μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που η plextor έβγαλε 708a2. Ξέρει κανείς τίποτα?Στο cdfreaks αναπάντητο το είδα το ερώτημα:http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=109664
BeetleJuice Ιούνιος 11, 2005 #47 Ιούνιος 11, 2005 εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τα TY εκεινης της μεραςεκαψα 100 εγω με plextor 716α και 100 ο κολητος με nec3520 δεν εχει κανει κανενα και οι μετρησεις ειναι σαν τις πρωτες που εκαναδεν εχω καψει ακομα τα ceramic coat (τα φυλαω για καμια γκομενα χοχοχο)επισης να πω απλα ενδεικτικα οτι το aytostrategy εχεις αδειες τις βιβλιοθηκες και δεν μπορω να καταλαβω γιατιπρεπει να καιω με plextools για να γεμισει με στοιχεια?
feanorian82 Ιούνιος 11, 2005 #49 Ιούνιος 11, 2005 Και μενα με ειχαν απογοητευσει εκεινα τα τυ σωτήρη και στο ειχα πει αν θυμασαι...
sotiris Ιούνιος 11, 2005 #51 Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Και μενα με ειχαν απογοητευσει εκεινα τα τυ σωτήρη και στο ειχα πει αν θυμασαι... το θυμάμαι.Αρχική απάντηση από BeetleJuice σαυτο που ρωτησα με το autostrategy καμια ιδεα? ντεν ξέρει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.