GoMaR Απρίλιος 14, 2017 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2017 7 hours ago, wolves said: Ο σερβερ θα σεταριστει με practice, pass, race κλπ? Σόρρυ βρε Κώστα αλλά είμαι εκτός και κάνω διακοπές.(Στέλιο να δεις τι ωραία που είναι εδώ...:p ) Δε ξέρω αν ετοίμασε κάτι ο αρκούδας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 20, 2017 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Καλημερα. Σημερα εχω meeting μετα τη δουλεια και δε γνωριζω αν θα προλαβω.Παρολα αυτα ο σερβερ αν ειναι θα στηθει απο τον @Georgiadis Giorgos Η πιστα ειναι στη πρωτη σελιδα ε ; (Αν οχι, δωστε λινκ για να μη την ψαχνω αν προλαβω να γυρισω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 20, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 πριν 33 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Η πιστα ειναι στη πρωτη σελιδα ε ; (Αν οχι, δωστε λινκ για να μη την ψαχνω αν προλαβω να γυρισω) Tο λινκ ειναι στην πρωτη σελιδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickAtsi Απρίλιος 20, 2017 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Το είχα ξεχάσει ότι έχουμε σήμερα αγώνα, δεν νομίζω να μπορέσω να τρέξω δυστηχώς και είναι ωραίο combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 20, 2017 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 !!!Password!!! finally 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 20, 2017 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Wait for me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 20, 2017 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Μπραβο ρε uhu! Παρολο που κατεβαζα οταν βγηκες μπροστα μου, δε θα σε επιανα. Δε ξερω τι εκανες απο setup, παντως εγω αλλαξα μονο psi.Ολα τα αλλα default. Congrats. Στην τελευταια στροφη την ακουσε το σιφτερ.Εμπαιναν οτι να ναι.. Παλι ανοιγμα το κερατο μου!!@#$@#$%@! Συγχαρητηρια παιδια και μπραβο uhu.Απιαστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 20, 2017 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Μπραβο ρε uhu! Παρολο που κατεβαζα οταν βγηκες μπροστα μου, δε θα σε επιανα. Δε ξερω τι εκανες απο setup, παντως εγω αλλαξα μονο psi.Ολα τα αλλα default. Congrats. Στην τελευταια στροφη την ακουσε το σιφτερ.Εμπαιναν οτι να ναι.. Παλι ανοιγμα το κερατο μου!!@#$@#$%@! Συγχαρητηρια παιδια και μπραβο uhu.Απιαστος Θένκς ρε. Εγω με τους γύρους σου ούτε 28 δεν είχα πέσει... Το αμάξι είναι καρτ Μπαίνει παντού με όλα. Κρίμα που σε άφησε το shifter (άντε και καλό μαστόρεμα τώρα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 21, 2017 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Αν και με λιγες συμμετοχες χτες, τον κατευχαριστηθηκα τον αγωνα. Μαχη σε ολη τη διαρκεια του με τον @Xalara5618. Με κυνηγησε στην αρχη, με περασε και στη συνεχεια τον κυνηγουσα εγω, παρακαλώντας να κανει ενα λαθος, καθως εβλεπα οτι ηταν γενικως πιο γρηγορος. Το λαθος του τελικα ηρθε στην τελευταια στροφη πριν τον τερματισμο που τον ειδα να χανει τον ελεγχο και να φευγει χωραφια.... Το πανηγυρισα λες και πηρα 1η θεση...!!!! Κατα τα αλλα, ωραιος ο @Xalara5618. Προσεκτικος, καθαρος και γρηγορος Thanks για την μαχη......!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 21, 2017 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ήθελα πολύ να μπω χτες αλλά είχα επισκέπτες... ωραίο combo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 21, 2017 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 @wolves.. 1ος από το τέλος είναι η θέση που παίρνεις συνήθως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xalara5618 Απρίλιος 21, 2017 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 Ναι η μαχη φοβερη....κ καθαρη....τη πρωτη φορα που με περασες ειχε φυγει το shifter απο τη θεση του κ ενα γυρο προσπαθουσα να το βιδωσω...χαχα κ στη τελευταια στροφη για τον ιδιο λογο κατεβασα λαθος ταχυτητα...με το εμφανες αποτελεσμα να χασω τη θεση....χαλαλι σου....μαρεσε το κυνηγητο.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 21, 2017 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: @wolves.. 1ος από το τέλος είναι η θέση που παίρνεις συνήθως; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts