Internetakis1994 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 Έχω αυτή τη κάρτα γραφικών κάνει λίγο θόρυβο το ένα της φανάκι την άνοιξα για να βάλω λίγο λαδάκι αλά μόλις έφτασα στο κάτω σημέιο απο το ανεμηστηράκι εκεί που βγάζεις το αυτοκόλιτακι για να βάλεις λαδάκι ήδα ότι είχε κάτι σαν τάπα η οποία δεν έβγενε με τίποτα δοκίμασα με καρφίτσα,παραμάνα,ίσιο κατσαβίδι,τίποτα δεν έβγενε δεν έβγενε μήπως βγένει αλιώς για να μπει λαδάκι??? οποιος ξέρει συγκεκριμένα για αυτή τη κάρτα ας μου πεί....ευχαρηστώ... https://videocardz.c...with-2gb-memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Την κάρτα δεν την έχω, αλλά βάλε καμια κοντική φωτογραφία. Μπορεί να έχει κάτι σαν τάπα (εσοχή) αλλά να μην βγαίνει, πολλοί ανεμιστήρες δεν είναι επισκέψιμοι , δεν έχουν τάπες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internetakis1994 Απρίλιος 6, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 μήπως βγένει κουμποτά? ο ανεμηστήρας?? το ένα κομάτι απο το άλο γιατί η τάπα απο το κάτω μέρω φένετε σαν να έχει αλα το μόνο που κατάφερα με καρφίτσες και άλα είναι να κάνω χαραγματιές στο πλαστικό τίποτα αλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internetakis1994 Απρίλιος 7, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Παντετο στο 4:30 και δειτε πως το βγαζει μηπως βγενει και το δικο μου ετσι, Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 7, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Οπως βλέπω την κάρτα νομίζω ότι θα μπορουσες να βγαλεις τους ανεμιστηρες της και να βάλεις κάτι σαν και αυτό http://www.e-shop.gr/gembird-d7015sm-3-cooler-fan-70x70x15mm-sleeve-bearing-cooling-fan-12v-3-pin-bulk-70mm-p-PER.584144. Αν το βάλεις και στη μητρικη για να ριχνεις τις στροφες δε θα εχεις θόρυβο. Διαφορετικά αφού ειναι εκτός εγγύησης η κάρτα γιατί δεν κοιτάς για μια αφτερμαρκετ ψυκτρα; Για τσεκαρε αν μπαίνει αυτό στην καρτα σου:http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-l2-plus-p-PER.650160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 8, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2017 φιλε αλλαξε ψυκτρα , ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Internetakis1994 Απρίλιος 8, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2017 Μήπως βγάλουμε άκρη τη ενοώ (θόρυβο) όταν το εχω 40% την ταχήτητα του ανεμηστήρα της κάρτας γραφικών δεν ακούγεται κάν όταν το βάζω όμος 50% ακούγεται κάτι σαν αέρας αλά σιγά όχι δυνατά(σαν κάποιος άνθρωπος να φυσάει με το στόμα του) αλά πρέπει να κάνεις πολύ ησηχία για να το ακούσεις άμα αφήσω την ταχύτητα στο 40% περάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts