JohnnyGTR Ιούνιος 16, 2017 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 Να πω και γω με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ στους διοργανωτές του cup....πέρασα πολύ ωραία....και σίγουρα ήταν ενδιαφέρων το reverse grid είχα πολύ ωραίες μάχες και ενώ υπήρχαν μερικά περίεργα συμβάντα νομίζω πως δεν έχουν σημασία μιας και όλοι οι αγώνες ήταν ανταγωνιστικοί και πάνω από όλα ενδιαφέροντες....ας ελπίσουμε και το επόμενο cup (αν υπάρξει) να είναι εξίσου ενδιαφέρον ή ακόμα και περισσότερο....θερμή παράκληση..Όχι άλλη Porsche 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Ιούνιος 16, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 (edited) Με την σειρα μου θα πω και εγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν, που μας βοηθησαν(special thnx to @jumaru99 για τις ατελειωτες ωρες που εφαγε για το excel), που εδειξαν κατανοηση, που μας εμπιστευτηκαν. Περασα παρα πολυ ωραια..Η χαρα μου ηταν να βλεπω οσο περισσοτερο ενεργες συμμετοχες στους αγωνες..Και προσωπικα μιλωντας, χαιρομαι να ακουω καλα λογια απο τους συμμετχοντες.Σημαινει οτι περασατε και εσεις ωραια με την σειρα σας. Δινει κουραγιο και ελπιδες για τα επομενα cups. Βεβαια, καποιοι δε μας τιμησαν, καποιοι αδιαφορησαν.Την αποψη μου την ξερετε αλλα οκ καρδιες δε χαλαμε.Ο καθενας εχει αλλες προτεραιοτητες και υποχρεωσεις εξαλλου. Ηταν δυσκολο απο μεριας μας να βρεθει μια φορμουλα που να ταιριαζει σε ολους (ωρα, διεξαγωγη πρωταθληματος , κανονες) Πιστευω ομως εκει που καταληξαμε ηταν και η καλυτερη δυνατη λυση.Ειδικα το reversed order εδωσε ευκαιρια να εξεταστει καθε οδηγος διαφορετικα.Ηταν σχολειο για ολους τους οδηγους.Αργους και γρηγορους.. Στην συνεχεια, δε σας κρυβω οτι εχουμε χαλαρωσει και εμεις λιγο οσον αφορα τα cuts / ποινες του τελευταιου αγωνα..Θα γινουν ομως το συντομοτερο και θα ανακοινωθει συντομα και ο τροπος της κληρωσης για το πορσικο μινιατουρα Μη ξεχνιομαστε!! Πραγματικα σας ευχαριστω ολους οπως και ευχαριστω τον φιλο μου τον @Georgiadis Giorgosγια την συμμετοχη του στην διοργανωση οπως και τον φιλο μου τον @akis_z80 για την προσφορα του ως αγωνοδικης και την βοηθεια στους κανονισμους του πρωταθληματος. Θα ηθελα οποιος μπορει με λιγα λογακια να γραψει τι αλλαγες θα ηθελε στο επομενο cup (στα πλαισια παντα που ακολουθει το Tango σαν γραμμη.Εννοω μην ακουσω racing car.) @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2017 από GoMaR 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 16, 2017 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 Ενα πρωταθληματάκι με τατούς θα είναι μούρλια ,θα φτιάξουμε και τα σκινς με τις μούτζες πάλι γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τα απαρνηθώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 16, 2017 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 (edited) Συγχαρητήρια και από την μεριά μου για το όλο στήσιμο της διοργάνωσης και όλον αυτόν τον αγώνα, για να φέρετε εις πέρας το Cup! Προσωπικά το ευχαριστήθηκα αρκετά! Και κυρίως το reverse grid που αρκετοί στην αρχή το φοβήθηκαν. Δεν θα ξεχάσω την ξεχωριστή μάχη που δίναμε στον πρώτο αγώνα για την κατάκτηση της 15ης θέσης (ναι κατάκτηση!), που σου έδινε τη μοναδική δυνατότητα να έρθουν τα πάνω-κάτω ή πιο σωστά τα κάτω-πάνω στον 2ο αγώνα! Ευχαριστώ τα καλά λόγια , και χάρηκα που μπόρεσα και συνέφερα έστω στο ελάχιστο στην ομαλή διεξαγωγή του Cup. Spoiler Ετοιμάζω μια formula στο excelάκι, που θα αναδείξει τον πραγματικό νικητή του Cup, φυσικά εμένα Μεταξύ μας... Spoiler Ακόμα την κατάταξη του πρώτου αγώνα θα υπολόγιζε ο Ιάσονας Υ/Γ: γκουχ(ra) γκουχ(ci) γκουχ(ng) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2017 από jumaru99 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 16, 2017 Author #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 25 minutes ago, panosdimp said: Ενα πρωταθληματάκι με τατούς θα είναι μούρλια ,θα φτιάξουμε και τα σκινς με τις μούτζες πάλι γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τα απαρνηθώ. 47 minutes ago, GoMaR said: Θα ηθελα οποιος μπορει με λιγα λογακια να γραψει τι αλλαγες θα ηθελε στο επομενο cup (στα πλαισια παντα που ακολουθει το Tango σαν γραμμη.Εννοω μην ακουσω racing car.) Δε μας τα λες καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 16, 2017 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 Ελα μωρέ βάλε λίγο νερό στο κρασί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 16, 2017 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 Εγώ θέλω το ίδιο σκίν και στο επόμενο κύπελλο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2017 Author #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Προετοιμαζομαστε για την κληρωση @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2017 Author #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Εγιναν τα reports, Εγινε και η κληρωση Αναμονη να ανεβει το βιντεο και υπομονη μεχρι το βραδυ που θα γυρισει ο @jumaru99 να μας φτιαξει το excel γιατι εχει γινει αλαλουμ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 25, 2017 #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Εγιναν τα reports, Εγινε και η κληρωση Αναμονη να ανεβει το βιντεο και υπομονη μεχρι το βραδυ που θα γυρισει ο @jumaru99 να μας φτιαξει το excel γιατι εχει γινει αλαλουμ Αγάπη μου... Μου πέρασες εμένα την ποινή του απο πίσω μου... Και με έβαλες να χάσω θέση... Δώσε μου πίσω το χρόνο μου και μια θέση ακόμα... Ελα, έλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2017 Author #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Παιδια στο εξελ εχει δημιουργηθεί πρόβλημα.θα το τσεκαρει ο jumaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 25, 2017 #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Παιδιά το excelάκι είναι έτοιμο. Ένα μικρό-λαθάκι στην συμπλήρωση των ποινών, έσπασε την αλυσίδα, "crashάροντάς" το. https://docs.google.com/spreadsheets/d/10Y7k1D-0RQ3BgKU0IeWVVs6NJcPxwSXh7csTJ5ELG00/ Συγχαρητήρια σε όλους μας! Αναμένουμε την ανακοίνωση του νικητή! @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 25, 2017 #173 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Ισοβαθμία με Ιάσονα? Να πω ( αν δεν κάνω λάθος ), με ίσες πρώτες θέσεις αλλά εγώ περισσότερες δεύτερες μήπως είμαι εγώ στην τρίτη θέση? ( έτσι να σκυλιασει[emoji39] )Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Ιούνιος 25, 2017 #174 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 (edited) πριν 11 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Ισοβαθμία με Ιάσονα? Να πω ( αν δεν κάνω λάθος ), με ίσες πρώτες θέσεις αλλά εγώ περισσότερες δεύτερες μήπως είμαι εγώ στην τρίτη θέση? ( έτσι να σκυλιασει ) Στην αυτόματη κατάταξη, λογίζεται μόνον το σύνολο των βαθμών. Σε περίπτωση σαν κι αυτή, λόγο έχουν οι διοργανωτές/κριτές. Οπότε περισσότερα από τους ίδιους, μιας και δεν είστε οι μόνοι που ισοβαθμείτε Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2017 από jumaru99 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 25, 2017 Author #175 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 (edited) 1 hour ago, liakjim said: Ισοβαθμία με Ιάσονα? Να πω ( αν δεν κάνω λάθος ), με ίσες πρώτες θέσεις αλλά εγώ περισσότερες δεύτερες μήπως είμαι εγώ στην τρίτη θέση? ( έτσι να σκυλιασει ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα τρεξουμε ενα duel ala fast and the furius για την διεκδικηση της 3ης θεσης edit: θες και 3η θεση με 2πλασια και βαλε cuts???? εννοειται πως οχι Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2017 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 25, 2017 #176 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Ρε σεις με πετσοκόψατε τώρα τα είδα. Τα 10 αν κρίνεις από το αποτέλεσμα καταλαβαίνω, αλλά σαν παράπτωμα είναι απλά λάθος στα φρένα χωρίς σκοπιμότητα (πχ divebomb, τουλάχιστον τον Πάνο εκεί μπροστά δεν σκόπευα ούτε να τον πλησιάσω). Θα ψηθεί κανένας για το summer cup του acrl με 911? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 26, 2017 Author #177 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Παρακατω ειναι το βιντεο απο την κληρωση του πρωταθληματος. https://drive.google.com/open?id=0B9Bfiq8qNAgbYTdscnIza1hUaDA Δε θα κανω mention τον τυχερο, για να δειτε ολο το βιντεο Να ευχαριστησουμε για αλλη μια φορα το @TheLab για την χορηγεια του δωρου! @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikol 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 26, 2017 #178 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος Lylankor έγραψε: Θα ψηθεί κανένας για το summer cup του acrl με 911? Ρε συ κάνει αφόρητη ζέστη τις τελευταίες μέρες. Δεν είναι για inside καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 26, 2017 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 Θα τρεξουμε ενα duel ala fast and the furius για την διεκδικηση της 3ης θεσης [emoji14] edit: θες και 3η θεση με 2πλασια και βαλε cuts???? εννοειται πως οχι [emoji14] Έχω τιμωρηθεί για αυτά και άρα έχουν ληφθεί υπόψη.Κατέβαινε...[emoji8] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣικεεεεεεεε η κλήρωση!!!!ΣυγχαρητήριαΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 26, 2017 Author #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2017 37 minutes ago, liakjim said: Έχω τιμωρηθεί για αυτά και άρα έχουν ληφθεί υπόψη. Κατέβαινε... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σικεεεεεεεε η κλήρωση!!!! Συγχαρητήρια Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα στησω στον Tango την αναβαση mod πιστα που ανεβασες, θα τρεξουμε μαζι με ενα αμαξι φαση AE86 και ο πρωτος κερδιζει.. Ψησου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts