Georgiadis Giorgos Απρίλιος 15, 2017 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2017 !!!Ανακοίνωση!!! Λήξη προθεσμίας εγγραφών και δήλωσης ομάδων ορίστηκε να είναι η Τετάρτη 19/4, ώρα 23:59. Έτσι και αλλιώς ουσιαστικά μία θέση έχει μείνει (μαζευτήκαμε 29 ζωή να έχουμε). 30 οδηγοί και 2 spectators. Επίσης παρακαλώ όσοι δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα ομάδα να γίνει και αυτό για να προλάβει ο Ιάσονας να ολοκληρώσει τα skin. @tasosmich @wolves @liakjim @wargasm @uhu @Billys @fatalara @thazio @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 @khr1s @racer @jumaru99 @akis_z80 @Oxide Burnedbrain @PolomanGR @Lazy Dog @sosna @Lylankor @GeoF1 @panosdimp @rapid_fast @Anthemius @Dimitris Pappas @angeln1ck @konnos @aKosmas @Mr. Rous @ferrarimanos @JohnnyGTR @NickAtsi @bill123 @spyder @Stelios F. @Etern4L @4WNikos @gchristod @geovas77 @Mr.Nekra @Xalara5618@BladeGT Άντε καλή Ανάσταση και προσοχή στους δρόμους 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolas Sar Drs Απρίλιος 15, 2017 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2017 Δήλωσα και εγώ συμμετοχή ,οποίος χρειάζεται άτομο μου λέει..!! Ευχαριστώ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 15, 2017 Author #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2017 Εκλεισαν οι θεσεις! Ξαναλεω πως για οποιον δεν ειναι σιγουρος για την συμμετοχη του, ας το δηλωσει εγκαιρα ωστε αν θελει καποιος να παρει την θεση του! Και να επισημανω, πως ο σκοπος ειναι να γεμιζουμε το grid σε καθε αγωνα.Αν ειναι να τρεξει καποιος σε εναν αγωνα μονο, καλυτερα να μη τρεξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 17, 2017 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Μπα που να φάτε τη γλώσσα σας.Μια χαρά περιγραφή θα ''ακούσετε'',με τα λόγια μου βέβαια θα σας κάνω να ''δείτε''. Ιασονάκο αν κ αρκετά καθυστερημένα -μ@μήθηκε το σύμπαν από υγεία αλλά ευτυχώς πέρασε το δύσκολο- πολύχρωμος με υγεία κ καλή τύχη. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Απρίλιος 18, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 (edited) Έτοιμο και το έπαθλο του πρωταθλήματος!!! 5 αγώνες , 1 τυχερός! Και μην ξεχνιόμαστε!Η αξία του επάθλου είναι προσφορά του @TheLab που μας ανέχεται και τους ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια στο φορουμ τους Να μεγαλώσει η κοινότητα για να έχουμε και μεγαλύτερα δώρα! Ευχαρίστουμε πολύ @TheLab Υ.Γ @sstav μπορείς να το βάλεις στην υπογραφή σου @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @poloman @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas Sar Drs @fatalara Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2017 από GoMaR 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLab Απρίλιος 18, 2017 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Με κάνεις και ντρέπομαι Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Απρίλιος 18, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Τελος και τα skins Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα για κατέβασμα ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @poloman @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 18, 2017 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Φοβερός. ΥΓ: Κάτι σε ποιο γυαλιστερό , όχι ματ , σαν chromium δεν βγαίνει? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 18, 2017 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Μπράβο,πολύ όμορφα,ευχαριστούμε! Χακί δεν έχει?Κάτι σε λαδί?Κάτι σε σκούρο πράσινο?Το πιο άθλιο σκιν μας έκανες. Ξέρω ότι είναι κόπος να τα φτιάξεις,απλά μια παρατήρηση κάνω γιατί δε μου άρεσε της ομάδας μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 18, 2017 Author #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Ολα γυαλιστερα θα ειναι 2 minutes ago, Oxide Burnedbrain said: Μπράβο,πολύ όμορφα,ευχαριστούμε! Χακί δεν έχει?Κάτι σε λαδί?Κάτι σε σκούρο πράσινο?Το πιο άθλιο σκιν μας έκανες. Ξέρω ότι είναι κόπος να τα φτιάξεις,απλά μια παρατήρηση κάνω γιατί δε μου άρεσε της ομάδας μου. Μονο και μονο επειδη το ειχες γραψει και δεν το εκανα,θα το ξανα προσπαθησω.Αλλα οχι αθλιο.Ισα ισα. ολα μου αρεσουν.Δε θα ανεβαζα κατι αν δε μου αρεσε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 18, 2017 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 6 minutes ago, GoMaR said: Ολα γυαλιστερα θα ειναι Μονο και μονο επειδη το ειχες γραψει και δεν το εκανα,θα το ξανα προσπαθησω.Αλλα οχι αθλιο.Ισα ισα. ολα μου αρεσουν.Δε θα ανεβαζα κατι αν δε μου αρεσε. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Απρίλιος 18, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2017 Η καθε ομαδα εχει και το δικο της pit crew image. To καλυτερο απολα το εχει η ομαδα haribo με το αρκουδακι 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 19, 2017 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Πςςς ταλέντο. Τύφλα να έχει ο Πικάσο Very Nice!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 19, 2017 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 @GoMaR τα χρώματα στον κάθε φάκελο αλλάζουν και την τέντα στα pitwall telemetry booths. Θα αλλάζουν και αυτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 19, 2017 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 εμένα με ξέχασε ο gomar...ήθελα και εγώ ένα για wallpaper στο pc μου...μου αρέσει το πορτοκαλί χρώμα να ξέρεις ...τα υπόλοιπα τα αφήνω στην εμπνευσή σου ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 19, 2017 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Φοβερη διοργανωση μεχρι στιγμης!! Well done!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Απρίλιος 19, 2017 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 @GoMaR Τελεια δουλια! Εεε και παιδιά κανονίστε η δεξιά λωρίδα για τα λεωφορια του ΟΑΣΘ εε!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyGTR Απρίλιος 19, 2017 #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Μπράβο παίδες πολύ όμορφα τα skins τέλεια δουλειά....Από δω και πέρα ραντεβού στην πίστα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Απρίλιος 20, 2017 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Καλά τώρα που "ανοίγει" ο καιρός θα μπορείτε να κάθεστε Κυριακή απόγευμα/βράδι μέσα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 20, 2017 Author #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2017 Ιουνιος Ιουλιος Αυγουστος ειναι μια χαρα για αποδρασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts