Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2017 (edited) Καλως ήρθατε στη δεύτερη σεζόν του Tango Cup!! (Παρακαλώ διαβάστε το όλο) Το αφεντικό τρελάθηκε! Λίγα λόγια.. Όπως πολλοί γνωρίζετε, ο χαρακτήρας του Tango Cup δεν αφορά τα αγωνιστικά αμάξια..Για αυτό και θέλουμε να υπάρχει ποικιλία απο πρωταθλήματα στην κοινότητα μας O σκοπός είναι να ευχαριστηθούμε τους αγώνες και να υπάρχουν οσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές για περισσότερο ανταγωνισμό. Επίσης με το σύστημα που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, θα δοθεί η δυνατότητα στους πιο αργούς οδηγούς να βρεθούν αντιμέτωποι με τους πιο γρήγορους! Και τέλος...για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , θα υπάρχει και ένα μικρό έπαθλο χορηγειας του thelab.gr Ας προχωρήσουμε στις λεπτομέριες. Αρχικά, το πρωτάθλημα ξεκινάει 7 Μαίου και τελείωνει 4 Ιουνίου.Θα τρέξουμε λοιπόν 5 Κυριακές (μιας και μπορούν οι περισσότεροι) Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στον σέρβερ του Tango-X και θα ειναι ρυθμισμένος σε συνθήκες αγώνα.-Οδηγοί / ομάδες Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.Ελάχιστες συμμετοχές 20.(με 19 δε θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα) Ο κάθε οδηγός θα μπορεί να διαλέξει έναν άλλον οδηγό για team mate του και θα αποτελέσουν μια ομάδα. Θα πρέπει να βρεθεί λοιπόν και όνομα ομάδας (skins goux goux)-Πίστες. Οι πίστες που θα τρέξουμε θα είναι 5 σε σύνολο, οι οποίες θα επιλεχθούν μετά απο ψηφοφορία. Ψηφοφορία πιστών ΕΔΩ : -Σύστημα βαθμολόγησης. Εδώ θα διαφοροποιηθεί το πρωτάθλημα απο τα συνηθισμένα που ξέρουμε.(Για αλλαγή και να το δοκιμάσουμε) Θα έχουμε ατομική βαθμολογία και βαθμολογία ομάδας. Θα υπάρχουν 2(δύο) αγώνες των 30 λεπτών με τον δεύτερο ως reversed grid στους βαθμολογημένους οδηγούς του πρώτου αγώνα. Το σύστημα βαθμολόγησης θα είναι το παρακάτω. 1st Place 25 Points 2nd Place 20 Points 3rd Place 16 Points 4th Place 14 Points 5th Place 12 Points 6th place 10 Points 7th Place 9 Points 8th Place 8 Points 9th Place 7 Points 10th Place 6 Points 11th Place 5 Points 12th Place 4 Points 13th Place 3 Points 14th Place 2 Points 15th Place 1 Points Μετά το τέλος των αγώνων (2 races) θα αρθροίζονται οι τελικοί πόντοι για κάθε οδηγό, παράλληλα και το αρθροισμα των δύο οδηγών για την ομάδα. Το reverse grid θα μετράει μόνο για τους πρώτους 15.Αυτός που θα τερματίσει 15ος στο πρώτο αγώνα θα πάρει 1 βαθμό και στον δεύτερο θα ξεκινήσει πρώτος και αν καταφέρει να τερματίσει πάλι πρώτος, θα πάρει 25 ποντους.Το σύνολο απο τους δυο αγώνες θα είναι 26. Αντίστοιχα αν κάποιος τερματήσει 1ος στο πρώτο αγώνα, θα ξεκινήσει 15ος στον δεύτερο.Οι οδηγοί απο την 16η θέση και έπειτα δε θα επηρεαστούν απο το reversed grid. Αυτό το σύστημα πιστεύουμε πως θα δώσει την δυνατότητα να αναμετρηθούν οι αργοί με τους γρήγορους και θα αυξηθεί η δυσκολία στους πιο γρήγορους να πρέπει να περάσουν τους μπροστά.Θέλουμε να υπάρχει ένταση στον αγώνα και να σπάμε την μονοτονία.(εκτός απο τα αμάξια ) Ο λόγος που δε γίνεται σε όλους τους οδηγούς είναι ένας.Ο τελευταίος απλά δε θα είχε λόγο να διεκδικήσει καλύτερη θέση στο πρώτο σκέλος του αγώνα.Απλά θα τερμάτιζε τελευταίος -Πρόγραμμα αγώνων. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα το γνωρίζουμε απο την αρχή (όσον αφορά τις πίστες θα γίνουν γνωστές μετά την ψηφοφορία) Οι ημερομηνίες ήδη είναι γνωστές. 1ος αγώνας Κυριακή 7 Μαίου 2ος αγώνας Κυριακή 14 Μαίου 3ος αγώνας Κυριακή 21 Μαίου 4ος αγώνας Κυριακή 28 Μαίου 5ος αγώνας Κυριακή 11 Ιουνίου Επιλέξαμε αυτή τη περίοδο γιατί μετά ξεκινάει εξεταστική για κάποιους. -Συνθήκες αγώνα/βοήθειες: Καιρός : Random (σε λογικά πλαίσια) Θερμοκρασία : Random (σε λογικά πλαίσια πάντα 20-25C) grip : 98% και θα αυξάνεται damage: 50% fuel/tyre : 1x ΤC : on ABS : on Virtual mirror : Forced on Όλη την τρέχουσα εβδομάδα, ο σέρβερ θα είναι στημένος με τις συνθήκες αγώνα. Την ημέρα του αγώνα: Practice : 20:40(30min practice) Qualify : 21:10 (15min) Break : 5min Race#1 : 21:30 Race#2 : 22:05 (reversed grid) ------ Discord αναγκαίο ------ -Skins / ομάδες Ο καθένας μπορεί να διαλέξει έναν οδηγό της επιλογής του (δεν υπάρχει εδώ αργός γρήγορος) και ορίζουν ένα ΚΟΙΝΟ χρώμα, όνομα και λογότυπο της ομάδας τους.Ο κάθε ένας οδηγός διαλέγει απο ένα νούμερο της επιλογής του σε διψήφια μορφή "02-99" Εννοείται κανείς δε διαλέγει το "01" Tα skins θα ετοιμαστούν απο μένα στην λογική του tango-x cup #1(Tango #1 skins ) και θα έχουμε ώς βάση ένα set που υπάρχει στο RD. -Ποινές και Κανόνες: Το γνωστό σε όλους.Άπειρα ποπ κορν , reports και cuts Race restarts – Οι αγώνες δεν θα γίνονται restart για κανένα αγωνιστικό λόγο.(Για διαφορετικό λόγο ΜΟΝΟ αν συμφωνήσουν οι περισσότεροι στο DISCORD) Escape to pits – Απαγορεύεται αυστηρά στο qualify.(στο race το θεωρώ αυτονόητο γιατί τρως και penalty) 2 ρόδες περιθώριο! Μετα απο τα πρώτα 7 cuts, θα χρεώνεσαι ποινή με 1 δευτερόλεπτο ανα cut. Ο server δεν θα έχει cut penalty του AC αλλά θα έχει server side app που θα ελέγχει τα cuts, μετά τον αγώνα θα περνάμε τα logs για έλεγχο. Πληροφορίες για αγωνιστική δεοντολογία.Προσφορά του @NickAtsi http://simracing.wikia.com/wiki/Αγωνιστική_δεοντολογία -Live broadcast: Παρακαλείται ο κυριος Bratsakis @Etern4L να μας παρέχει συντροφία στους αγώνες του πρωταθλήματος. Αν δε μπορέσει, θα του στερηθεί το δικαίωμα χρήσης της τιμονιέρας του -Αμάξι Όπως είπαμε,διατηρούμε τον χαρακτήρα του κάθε πρωταθλήματος.Να ξέρει ο καθένας μας τι περιμένει με την έλευση κάθε πρωταθλήματος. Το αμάξι αυτή τη φορά θα είναι γρηγορότερο απο την προηγούμενη φορά.To έχει κατασκευάσει η πόρσε και ακούει στο όνομα 911 GT3 RS. Διαλέχτηκε αυτό γιατί ανήκει στην κατηγορία των street μεν,αλλά super car δε Μπορεί να προσφέρει μεγάλες ταχύτητες,μάχες σώμα με σώμα και διαθέτει 2-3 παραπάνω επιλογές στις ρυθμίσεις. Βέβαια τα μυστικά του setup, ας τα μοιραστούν οι οδηγοί μεταξύ τους Απαραίτητη προυπόθεση να έχει αγοραστεί το porsce pack πακέτο!! Και το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος-Νικητής / Τυχερός Για πρώτη φορά, σε ελληνικό πρωτάθλημα AC, θα υπάρχει και ένα μικρό δωράκι προσφοράς του @TheLab Το αμάξι σε 1/24 κλίμακα ντυμένο στα χρώματα του πρωταθλήματος!Να ευχαριστήσουμε θερμά την Δ.Ο. του @TheLab για την προσφορά του δώρου Όπως είπαμε, Δε το κερδίζει ο καλύτερος αλλα ο πιο ενεργός και τυχερός οδηγός!! Στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει κλήρωση των συμμετεχόντων οδηγών και ένας θα είναι ο τυχερός. Για να έχεις παραπάνω πιθανότητες να κερδίσεις, θα πρέπει να συμμετέχεις στους περισσότερους αγώνες, όπως και να τερματίζεις μέχρι τέλους. Συμμετοχή στο πρωτάθλημα : 1 πόντος(αν δε τρέξει σε όλους τους αγώνες,αφαιρείται ο πόντος) Συμμετοχή στο qualify: 1 πόντος. Συμμετοχή στο Race#1: 2 πόντοι. Συμμετοχή στο Race#2: 2 πόντοι. Σύνολο πόντων μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα 5. Σε περίπτωση όπου υπάρξει αποσύνδεση από το session χωρίς επανασύνδεση, τότε ο αγωνιζόμενος δεν λαμβάνει πόντους για το session (κοινώς πρέπει να είστε μέσα μέχρι το τέλος κάθε session για να μετρηθούν οι πόντοι σας). Στον πίνακα βαθμολογίας θα υπάρχει και στήλη με την ανάρτηση των πόντων συμμετοχής.Στο τέλος θα γίνει κλήρωση.Πως δε ξέρουμε ακόμα Υ.Γ το αμάξι το περιμένω αύριο και θα ετοιμαστεί / βαφτεί απο μένα με χαλκομανία.Αν δε καταφέρω θα το παραλάβετε χωρίς λογότυπα -Επίλογος : Υπενθυμίζω πως τρέχουμε ΠΑΝΤΑ για διασκέδαση και πως αν υπάρξουν στιγμές με έντονες αντιπαραθέσεις, δε σημαίνει πως είναι και προσωπικό. Επίσης, θέλω να σεβαστούν την προσπάθεια των διοργανωτών και και να τηρήσουν τις συμμετοχές τους.Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Γίνεται για την καλοπέραση όλων εννοείται, για το καλό της παρέας και γιατι το γουστάρουμε.Προσωπικά, το ευχαριστώ για τον χρόνο μου (skins , επαθλο , cuts , οργανωση) θα είναι η ενεργή συμμετοχή σας!!Μόνο αυτό. Θα παρακαλέσω ΟΣΟΙ θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω σύνδεσμο αφού διαβάσουν και είναι σίγουροι (για να μην στερήσουμε την συμμετοχή απο κάποιον άλλον.) Συμμετοχές ΕΔΩ : Αν οι συμμετοχές είναι παραπάνω απο 24, θα αλλαχθεί ο σερβερ σε 36 slots.(Δε σας αφορα,αλλα το λεω ) Θέλω μέχρι το πάσχα αν είναι εφικτό, να έχουν βρεθεί ομάδες και λογότυπα ομάδων, ώστε να μπορέσω να τα φτιάξω στην άδεια μου όπως και το αμαξάκι!! Οργανωτές : GoMaR (Jason Rap) Georgiadis Georgios Βοηθός οργανωτή - Αγωνοδίκης Akis Kev Ετοιμάστε λοιπόν τα γαντάκια σας και τα λέμε στις πίστες τον Μάιο με άρωμα Tango-X !! Ψηφοφορία πιστών ΕΔΩ : Συμμετοχές ΕΔΩ : Σας ευχαριστώ πολυ, Tango-x @tasosmich @wolves @liakjim @wargasm @uhu @Billys @fatalara @thazio @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @Thodoris1884 @khr1s @racer @jumaru99 @akis_z80 @Oxide Burnedbrain @PolomanGR @Lazy Dog @sosna @Lylankor @GeoF1 @panosdimp @rapid_fast @Anthemius @Dimitris Pappas @angeln1ck @konnos @aKosmas @Mr. Rous @ferrarimanos @JohnnyGTR @NickAtsi @bill123 @spyder @Stelios F. @Etern4L @4WNikos @gchristod @geovas77 @Mr.Nekra Και μη ξεχνιόμαστε...@sstavΑνακοίνωση #1 Spoiler !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! Βγήκε το τελικό πρόγραμμα των αγώνων: 1ος αγώνας Κυριακή 7 Μαίου: Imola – Circuito Enzo e Dino Ferrari2ος αγώνας Κυριακή 14 Μαίου: Spa Francorchamps3ος αγώνας Κυριακή 21 Μαίου: Brands Hatch4ος αγώνας Κυριακή 28 Μαίου: Circuito del Mugello5ος αγώνας Κυριακή 11 Ιουνίου: Circuit de Barcelona-Moto-Catalunya Την ημέρα του αγώνα : Practice : 20:40(30min practice)Qualify : 21:10 (15min)Break : 5minRace#1 : 21:30 Break : 5minRace#2 : 22:05 (reversed grid-Top 15) Επίσης καλωσοριζουμε στο πρωτάθλημα την τελευταία ομάδα (μιας και δε θα μπορέσουμε να γίνει αναμετάδοση τελικά) ονόματι "VISIT GREECE" ! welcome Κώστα και Τάσο Ανακοίνωση #2 Spoiler !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #2 !!! Παρακαλώ κατεβάστε τα skins και το αρχείο για τις πίστες γιατί είναι με 32pit boxes! Skins Tracks Οδηγίες για τα skins: Θα τα κάνετε extract στον φάκελο : Χ:.......\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\content\cars\ks_porsche_911_gt3_rs\Skins Ο σέρβερ έχει ετοιμαστεί σε πίστα Αγγλίας για δοκιμές σε συνθήκες πρωταθλήματος.Θα παρακαλούσα όλους τους οδηγούς να περάσουν να ελέγξουν αν έχουν πρόβλημα με τα skins.@BladeGT Θέλουμε το steamid σου για να καταχωρηθεί το skin σου! Y.Γ. Θα ανακοινωθεί και το αρχικό post με τις αλλαγές. Ανακοίνωση #3 Spoiler !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #3 !!! Καλημέρα στα παιδιά. Λίγα πράγματα και ανακεφαλαίωση. 1) Πρέπει οπωσδήποτε να έχουν όλοι το Helicorsa γιατί θα είμαστε αρκετοί και ανακατεμένοι και βοηθάει στο να ξέρουμε που βρίσκεται ο καθένας. Ειδικά για τους πιο άπειρους οδηγούς, θα βοηθήσει αρκετά και είναι κρίμα να χαλάσουμε τον αγώνα του αλλουνού!!! Κατεβάστε το απο δώ :http://www.racedepartment.com/downloads/helicorsa.5199/ 2)Όπως έχουμε γράψει στους κανόνες, απαραίτητη προυπόθεση είναι το Discord.Αν υπάρχει μικρόφωνο θα βοηθήσει αρκετά.Στον αγώνα ΔΕ θα μιλάμε, παρα μόνο σε σοβαρό πρόβλημα(πχ restart για τεχνικό θέμα).ούτε θα τσακωνομάστε. Link για το discord : app link: https://discordapp.com/download invite link : https://discordapp.com/invite/dJmVYcq 3)Απαγορεύεται το back to pits στο qual + race.Αν πέσει στην αντίλληψη μας(και σε σας), η ποινή θα είναι πολύ αυστηρή.Ειδικά στο qual. 4)Καλό θα ήταν να είναι ανανεωμένο το ptracker Κατεβάστε το απο δώ :http://www.racedepartment.com/downloads/ptracker.3509/ 5)Akis + Georgiadis, υπάρχει μια εκκρεμότητα 6)Όλα τα παραπάνω.ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν. και τέλος Να παρακαλέσω για άλλη μια φορά, το μόνο που ζητάμε απο εσάς είναι να είστε συνεργάσιμοι και να μη χρειάζεται να κυνηγάμε τον καθένα σας για τις ενημερώσεις του cup. (Δοκίμασες το σκιν; εβαλες discord ; έκανες το ένα ; έκανες το άλλο ; ) Σεβαστείτε την προσπάθεια των διοργανωτών!! Είμαστε πολλά τα άτομα, κάποιοι καινούργιοι και ίσως κάποια πράγματα να μη τα γνωρίζουν. Για αυτό λοιπόν, προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι νωρίτερα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Θέλω την Δευτέρα να είναι όλα έτοιμα και να μπούμε σε πρόγραμμα πρωταθλήματος.Οπότε μέχρι και το Σαβ/κο έχετε χρόνο. Θα θεωρήσω απαράδεκτο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ να ακούσω ερώτηση του στυλ απο που κατεβάζω το discord, skins , δεν εχω helicorsa κλπ. Οσο πιο σοβαρόι είμαστε, τόσο πιο σοβαρό cup θα γίνει.(Αυτό προσπαθούμε) Μη ξεχνάτε πως δηλώσατε μέρος απο επιλογή σας.. Οτι απορίες έχετε, ευχαρίστως να απαντηθεί είτε εδώ, είτε σε pm, είτε στο steam Σας ευχαριστώ, Ιάσονας Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2017 από GoMaR 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Απρίλιος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αγάπη μου, όσες μπορέσω.. Γιατί είμαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο.. Αλλά θέλω πάρα πολύ και αν μπορέσω, μόνο Κυριακές θα είναι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 6, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αχ αυτές οι Κυριακές με σκοτώνουν , θα δηλώσω συμμετοχή για να ασχοληθώ λίγο με το Assetto αλλά σχεδόν σίγουρα χωρίς προετοιμασία για τους αγώνες πέρα από μιά ωρίτσα που θα προσπαθήσω να τη βολέψω κάπως την ημέρα του αγώνα. Τα λέμε στις πίστες . ΥΓ Αναζητείται Teammate κατά προτίμηση με εξίσου λίγη ώρα για practice για να μην ξεφτιλιστούμε και τελείως 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 6, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Super! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 (edited) Αγάπη μου, όσες μπορέσω.. Γιατί είμαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο.. Αλλά θέλω πάρα πολύ και αν μπορέσω, μόνο Κυριακές θα είναι.. Ε ενταξει..εσυ λογικα θα κανεις ομαδα με τον φιλο σου.Θα σε καλυπτει αυτος Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2017 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 6, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Να προτείνω αφού βάζετε road car για τους αγώνες να βάλετε πρός ψηφοφορία και τη Highlands; ΥΓ Εάν τη βάλετε θέλω να αλλάξω την ψήφο μου ώς πρός τις πίστες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mkl_59 Απρίλιος 6, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αν ειμαι ετοιμος με το PC μεχρι τελη του μηνα ειμαι μεσα κι εγω...θα ενημερωσω εγκαιρως για την κατασταση μου για αναζητηση αδυναμου συναδελφου για την ομαδα..Καψουρα το πορσικο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 6, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Ιάσονα εγώ επειδή θα χει εξεταστική μάλλον δεν θα μπορέσω.Θα τσεκάρω το πρόγραμμα κ θα σου πω. Επίσης μιας κ υπάρχουν αρκετές καλές μόντ πίστες γιατί δεν κοιτάς κ κάποιες από αυτές? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 1 minute ago, geovas77 said: Να προτείνω αφού βάζετε road car για τους αγώνες να βάλετε πρός ψηφοφορία και τη Highlands; ΥΓ Εάν τη βάλετε θέλω να αλλάξω την ψήφο μου ώς πρός τις πίστες Η highlands ειναι φανταστικη πιστα.Απλα φοβομαστε μην ανοιξουν πολυ οι αποστασεις. Θα γινει συμβουλιο με τους βοηθους μου και θα το εξετασουμε @Mkl_59 Κανονισε να εισαι @sosna Γιατι θελουμε να ειμαστε σιγουροι για την εγκυροτητα του αμαξιου / πιστας ! Και επισης εχουμε πει οτι στον tango δε μπαινουν ξενα πραγματα Μακαρι να μπορεσεις φιλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Απρίλιος 6, 2017 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 (edited) Κριμα και θα γουσταρα πολυ να τιμησω(αφου με τιμησες) την προσκληση σου. Provisional season calendar: Date Car Track Race Format Apr 9th USF2000 Road America 2x30min Apr 16th Classic F2 Road America 2x30min Apr 23rd USF2000 Virginia Intl Raceway 2x30min Apr 30th Classic F2 Virginia Intl Raceway 2x30min May 7th USF2000 Lime Rock Park 2x30min May 14th Classic F2 Lime Rock Park 2x30min May 21st USF2000 Laguna Seca 2x30min May 28th Classic F2 Laguna Seca 2x30min Jun 4th USF2000 Watkins Glen 2x30min Jun 11th Classic F2 Watkins Glen 2x30min Jun 18th USF2000 Mid Ohio 2x30min Jun 25th Classic F2 Mid Ohio 2x30min Jul 2nd USF2000 Sebring 2x30min Jul 9th Classic F2 Sebring 2x30min Jul 16th USF2000 Brookdale Speedway 1hour oval Jul 23th Classic F2 Indianapolis 1hour oval Εχω κλεισει με ομαδα εδω. https://forum.studio-397.com/index.php?threads/sim-racers-4-life-usf2000-league-round-1-road-america.54964/ Καλη επιτυχια φιλε!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2017 από Dimitris Pappas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Απρίλιος 6, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Πολύ κουραστική season! Από τουρνουά σε τουρνουά πάμε... Κι εγώ δήλωσα συμμετοχή, θα προσπαθήσω να συμμετέχω σε όσους πιο πολλούς μπορώ (χωρίς πολύ practice εννοείται). Δεν έχω θέμα με teammate, αρκεί να μην έχει πολλές απαιτήσεις από εμένα, όπως δε θα έχω κι εγώ από αυτόν :-) Εξάλλου δε συμμετέχω για τη νίκη, ούτε για την παρέα, ούτε για το άθλημα, ούτε για κανέναν άλλο λόγο... Το αυτοκινητάκι θέλω να κερδίσω μόνο! @GoMaR αν θες τύπωσε από τώρα και μια λεζάντα "Anthemius" στο παρμπριζ με το νούμερο 03! (Αλήθεια, που δηλώνουμε νούμερα;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 6, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αύριο θα φτιαχτεί θέμα για ομάδες και skins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 6, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Παρακαλώ Όσοι δηλώνουν συμμετοχή στο doodle να χρησιμοποιούν το όνομα που χρησιμοποιούν και μέσα στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 6, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αναζητείται teammate που θα ανεχτεί το γεγονός πως δεν θα τρέξω όλους τους αγώνες Να δηλώσω συμμετοχή αν ξέρω ότι θα τρέξω max τους 4 αγώνες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 6, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Εχω κλεισει με ομαδα εδω. Πολύ ωραίοι τύποι και ο Νίκος είναι φίλος. Αν δεν έχεις ξανατρέξει μαζί τους θα περάσεις σούπερ να ξέρεις σορρυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Απρίλιος 6, 2017 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 (edited) 12 minutes ago, thazio said: Πολύ ωραίοι τύποι και ο Νίκος είναι φίλος. Αν δεν έχεις ξανατρέξει μαζί τους θα περάσεις σούπερ να ξέρεις σορρυ Ναι,ναι!Ειναι μαστορια στα ιστορικα!Πολυ διαβασμενοι! Τους κανει πλακα! Go get them Mitso In case you are all wondering, Mitso is how we affectionately call guys called Dimitris here in Greece.This particular Mitso here is a fast guy so beware off topic ends! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2017 από Dimitris Pappas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 6, 2017 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Δηλωσα οτι θα λαβω μερος αν και η ωρα ειναι οριακη για μενα. Θα κανω οτι μπορω ομως για να παρεβρεθω στους περισσοτερους αγωνες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 6, 2017 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 13 hours ago, GoMaR said: Ψηφοφορία πιστών ΕΔΩ : Καμάρια μου 5 πίστες είπαμε!! @Lylankor πήγε και έβαλα 7 ο αναποφάσιστος ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyGTR Απρίλιος 6, 2017 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αλλο ενα ενδιαφερων cup...προφανως και δηλωσα συμμετοχη...το αμαξι ειναι οντως πολυ ωραια επιλογη μιας και ειναι φανταστικο αν το σεταρεις καλα....looking forward to some fun close racing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Απρίλιος 6, 2017 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Αμαξάρα! Ενδιαφέρον cup! Πιστεύω θα πάρω μέρος σε όλους τους αγώνες, πλην ενός πιθανότατα 28/5, μιας και είναι και η γενέθλιος ημέρα μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts