psyber Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 Εχω το κουτί Phanteks Evolv ATX. Εκεί που συγύριζα τα καλωδια κατα λάθος έκοψα το καλώδιο που πάει από το power button του κουτιού και καταλήγει στο header της μητρικής. Το κόλλησα με κολλητηρι και επειδή δεν ηξερα ποιο πρεπει να οδηγεί στο power και ποιο στο ground, το δοκίμασα και διαπιστωσα ότι και τα δύο λειτουργούν το ίδιο. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από λαθος τοποθέτηση και αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Το πουλάς; Κατά τα άλλα δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 4, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 οχι μωρε, απλα ειμαι λιγο ψειρας με αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 4, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Στις αγγελίες άνοιξες το θέμα... Αλλά όπως σου είπα δεν έχεις πρόβλημα με το κουμπί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 4, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 φιλε το καταλαβα τωρα. ζητώ συγνώμη απο τη διαχειριση, παρακαλω να διαγραφει η αγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 4, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Δεν έχει σημασία. Το Power button βραχυκυκλωνει τα pins της μητρικής άρα όπως και να τα κόλλησες είναι το ίδιο... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 6, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Θα μου στειλει η phanteks καινουριο. Σωστο support. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_73 Απρίλιος 17, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Σε δικό μου παλιό κουτί , το οποίο δεν ήταν και φθηνό , έκανε γύρω στα 100 ευρώ στην εποχή του, είχε χαλάσει ο διακόπτης στα 2κάτι χρόνια. Αντικαταστάθηκε με βιομηχανικού τύπου. Δούλεψε άλλα 5 χρόνια όπως την πρώτη μέρα και έδινε την αίσθηση ότι δεν πρόκειται αν χαλάσει ποτέ. Αναφέρομαι σε push button διακόπτη . Η διαφορά αίσθησης-ποιότητας , είναι ασύγκριτη . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts