2cpu Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 Καποια στιγμη σημερα εσβησε απροσδοκητα το ραδικι. Δεν θυμαμαι αν πριν το σβησιμο το εβλεπε αλλα μετα και μεχρι στιγμης δεν τον βλεπει. Ο παθων Samsung 1ΤΒ HD103UJ. Αλλαξα καλωδια , θεσεις ο δισκος δεν φαινεται ουτε στο bios αλλα τον νιωθω οτι στροφαρει (δεν ειναι νεκρος τελειος δηλ.) Αν τα επαιξε 1)Υπαρχει με αλλη πλακετα να παρω τα δεδομενα? 2)Υπαρχει καποιος/α να με δανεισει την πλακετα ωστε να τα παρω? Ολα τα προσωπικα μου αρχεια ηταν εκει μεσα.. Οποιος /α βοηθησει τεμεναδες μια ζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 άμα στροφάρει, και δεν ακούς κανένα κλικ από μέσα (που θα παρέπεμπε σε κεφαλές), πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα η πλακέτα. Άρα αν βρεις πλακέτα* δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. *καλού κακού βάλε το ακριβές μοντέλο για να ξέρει ο κόσμος. P/N δίσκου, και αριθμό πλακέτας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 4, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Στροφαρει αλλα δεν κανει το οσο θυμαμαι χαρακτηριστικο reset οταν ξεκινουσε απο τις κεφαλες.Για αυτο λεω για πλακετα για να παρω τα δεδομενα μου και μετα αν γινει ρολοι. PN 491011CS205389 SN S13PJ1LS204361 Αυτοκολητο πλακετας PGGUD255A50185 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 4, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Έχω πλακέτα. Αθήνα δεν είσαι ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 5, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Ξεχασα να σε αναφερω χθες Bill(νομιζω σε ειχα δωσει και εγω παλαιοτερα) Οχι επαρχια ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Την βρίσκω το απόγευμα και μιλάμε να στην στείλω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 5, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Μακάρι να σου δουλέψει η αλλαγή πλακέτας και να πάρεις τα δεδομένα. Ξερω πως θα γίνω σπαστικός αλλά... BACKUP ρε παιδιά. Πόσες φορές το έχουμε πει. Μη κρατάτε τις ταινίες και τις σειρές. Αυτά ξαναβρίσκονται. Τα προσωπικά σας πράγματα (φωτος, δουλεια) όμως θέλουν πάντα backup στο backup. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 5, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 ξεχασες να πεις οτι πρεπει να εχεις και ενα backup του backup και αλλο ενα backup απο τα αλλα backup .......... και δεν κανω πλακα............. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 5, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 6 hours ago, alexcrx said: ξεχασες να πεις οτι πρεπει να εχεις και ενα backup του backup και αλλο ενα backup απο τα αλλα backup .......... και δεν κανω πλακα............. Εγώ πάλι έχω έναν δίσκο για τα data τον οποίον κάνω backup σε RAID 1. Νομίζω ότι με πιάνει το backup του backup, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 13, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Eπανερχομαι.Σημερα εκει που τον ειχα στο γραφειο και δοκιμαζα κατι ασχετους δισκους (κατι scsi ) λεω δεν τον ξανακοιτας να δεις τι γινεται? Και Ο! του θαυματος ο δισκος ντουλεψε !! Δεν χαθηκε κανενα αρχειο τιποτα ολα εκει. Για του λογου του αληθες Δεν ξερω τι εγινε καθως συνδεσα τα ιδια καλωδια που συνδεα οταν υποτιθεται οτι ψοφησε. Πλεον παω για ενα ακομα δισκο back up και τιθεται το ερωτημα. Να παρω ενα usb stick η μηχανικο?Μηχανικο 3,5 η 2,5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 13, 2017 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2017 Εγώ για backup προτιμώ τους 2.5 εξωτερικούς γιατί δε θέλουν τροφοδοσία άρα μειώνονται οι πιθανότητες να βαρεθώ να τον συνδέσω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Απρίλιος 15, 2017 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2017 On 13/4/2017 at 7:19 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε: Eπανερχομαι.Σημερα εκει που τον ειχα στο γραφειο και δοκιμαζα κατι ασχετους δισκους (κατι scsi ) λεω δεν τον ξανακοιτας να δεις τι γινεται? Και Ο! του θαυματος ο δισκος ντουλεψε !! Δεν χαθηκε κανενα αρχειο τιποτα ολα εκει. Για του λογου του αληθες Δεν ξερω τι εγινε καθως συνδεσα τα ιδια καλωδια που συνδεα οταν υποτιθεται οτι ψοφησε. Πλεον παω για ενα ακομα δισκο back up και τιθεται το ερωτημα. Να παρω ενα usb stick η μηχανικο?Μηχανικο 3,5 η 2,5? Ειναι η ιδια περιπτωση με εμενα γυρισα με αδεια απο τον στρατο ο υπολογιστης ηταν σβηστος τοσους μηνες ανοιγω ο δισκος ο seagate πουθενα, ουτε στο bios εβγαλα εβαλα ολα τα καλωδια του σατα και ρευματος και τελικα τον διαβασε, αλλα τωρα εχει χτυπησει λιγο στο crc errors τι ειναι αυτα; καπου στα 3800 εχει, δουλευει κανονικα ομως παντα εχω back up 3 εξωτερικους με back up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts