spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2017 Καλησπερα, Η ερωτηση απλη, ποσο παχος προσθετει ενα στρωμα ηλεκτροστατικης? Εχω παρατηρησει οτι μετα τη βαφη εχω ορισμενα προβληματα οσον αφορα την εφαρμογη των εκαστοτε κομματιων οποτε ρωταω για να αφηνω ενα μικρο περιθωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Απο μικρα μεχρι 0.4mm αν θυμαμαι καλα οταν το εψαχνα. Αναλογα αν ειναι απο εργοστασιο ή απο μαστορα. (Δεν ειμαι 100% σιγουρη εχει περασει καιρος) Στα σπειρωματα υπαρχει συνηθως θεμα αν δε θα εχεις καλύψει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Απρίλιος 5, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Τα σπειρωματα ειναι ευκολα, βαζεις λιγο παραπανω δυναμη, τα ξαναπερνας με το κολαουζο, κατι γινεται. Με τις εφαρμογες των υπολοιπων ειναι το θεμα. Σε ζανταδικο τα παω - αλλα νομιζω κι αυτοι καπου τα στελνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 5, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Κάνε τους μία ερώτηση και λογικά θα ξέρουν. Μόνο έτσι θα πάρεις μια ακριβή απάντηση. Από τον ίδιο δηλαδή που θα την εφαρμόσει την βαφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts