simoudis.georgios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι Γι αγορά κάρτας μέχρι 130 ευρώ είτε καινούργια είτε μτχ.. Παιχνίδια παίζω κατά καιρούς σχεδόν τα πάντα (war of tanks. Κανα diablo. Hearts of iron4) Αλλά δεν τρελαίνομαι να έχω φουλ γραφικά. Απλά δεν έχω καθόλου κάρτα γραφικών . επίσης θα ήθελα να μπορεί να παίξει 4κ υλικό για μελλοντική αγορά οθόνης. Ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό Επεξεργαστή g3250Motherboard ένα b85 δεν θυμάμαι ακριβώς ποιοRam 8gigaΤροφοδοτικό 620 watt Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 3, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Για καινούρια μόνο GTX1050 με αυτά τα φράγκα αν και η 1050ti αξίζει τα ~25 παραπάνω. Για μεταχειρισμένη στα €130, μπορείς να βρεις καμιά 960 που παίζει σα μία 1050ti - ίσως λίγο πιο γρήγορη. Προσωπικά δε θα έπαιρνα. Και οι 2 υποστηρίζουν HDMI 2.0 για 4Κ/60 σε περίπτωση που το χρειαστείς για 4Κ οθόνη αργότερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 4, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Εγώ θα έλεγα rx 460, στα ίδια με την gtx 1050 πάνω κάτω και με 4GB μνήμης αντί για τα ελάχιστα πλέον 2. Δε μιλάμε πλέον για futureproof, αλλά για presentproof (ας μου επιτραπεί η έκφραση ). Σε υλοποίηση με βάση το vfm θα πας εδώ, και είσαι και εντός budget. https://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html Τώρα αν μπορείς να ανέβεις στα ~160€, πας για gtx 1050Ti. Σαφώς καλύτερη κάρτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simoudis.georgios Απρίλιος 6, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδια παρήγγειλα την rx460 στα 129 νομίζω θα με καλύψει για κάνα 2 χρόνια.. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts