lefteriz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2017 Καλημέρα. Ψάχνω να τυπώσω φωτογραφίες απ το γάμο μου. Είτε Ελλάδα είτε Εξωτερικό. Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο και σχετικά οικονομικό;; Επίσης κάποια σελίδα για Online δημιουργία ψηφιακού άλμπουμ με εκτύπωση/αποστολή ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 3, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 https://www.bonusprint.co.uk/ Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα, εφτιαξα το αλμπουμ μου με τα τοπια, ανεβηκε ετοιμο (στο φορματ που το θελουν) και μου το ετοιμασαν. Κατα καιρους παιζουν κουπονια η εκπτωσεις. Δε ξερω αν σε καλυπτει κατι τετοιο η αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα, αλλα θα με ενδιεφερε και εμενα μηπως εχουμε αλλη επιλογη γιατι πρεπει να ετοιμασω κιαλλο album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 3, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Ωραίος! θα το κοιτάξω λεπτομερώς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 3, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 (edited) ενδιαφέρομαι και εγω...Όμως κάθε εταιρία έχει το δικό της πρόγραμμα για να στήσεις το album σου που σε υποχρεώνει -δεσμεύει ; Υπαρχει κάτι freeware; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2017 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Απρίλιος 3, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Έχω φτιάξει ωραία αλμπουμ από το νυν huggler και πρώην mymemory. Οι τιμές κατά καιρούς με διάφορα εκπτωτικά κουπόνια είναι πολύ καλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Απρίλιος 3, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Καλες τιμες εχει και το https://www.photobox.co.uk/shop/prints/standard-prints και εδω παιζουν διαφορα κουπονια κατα καιρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts