Jump to content

Αυξηθηκε ο ΦΠΑ

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι αλλα αμα γινουν πολλα τα χλωρα τοτε τα ξερα θα παρουν φωτια και θα καουνε μονα τους . Οποτε ας κοιταμε να γινουμε οσο το δυνατον καλυτεροι και ας αφησουμε τους καμμενους να καιγονται μονοι τους.

Δεν ειπα το αντιθετο αλλα εδω ειμαι και εδω εισαι...οταν κανεις οικογενεια και θες 3000 ευρω το μηνα για να την συντηρησεις τα ξαναλεμε.

Εκει πλεον θα κοιταξεις την οικογενεια σου οχι τον ison και καθε ison....αν αυτο σημαινει να λαδωθεις ή να χωθεις εις βαρος καποιου άλλου πιστεψε με θα το κανεις...ειναι πλεον θεμα επιβιωσης απο μια αποψη.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

μιλτο αν δεν εχω λεφτα να κανω οικογενεια δε θα κνω ειναι απλα τα πραματα. Προσαρμοζομαι σε αυτα που μπορω , ασε που εγω μια οικογενεια εγω με λιγοτερα πολυ λιγοτερα τη συντηρω δεν θα αφησω το παιδι μου να με φεσωνει με μλκιες οπως σαντουιτς κινητα , μηχανες , παντελονια των 200 ευρω και περιτα εξοδα οπως κανουνε πολλοι γονεις για να μην χαλασουνε το χατιρι του μονακριβου. Οχι οχι δεν εχει τετοια , εχουμε λεφτα - ξοδευουμε , δεν εχουμε δεν ξοδευουμε. Ετσι πηγαινε για πολλα χρονια και ετσι θα πηγαινει για παντα . Τωρα αν καλομαθανε μερικοι με τις πιστωτικες ας προσεχανε

Αρχική απάντηση από ison

Δλδ αν σου ελεγα θα σου δωσω μια δουλεια που γουσταρεις(δυσκολο να σου κατσει εκτος και αν το πας απο μονος σου το θεμα ή να ψαχτεις και να εισαι λιγο τυχερος) ΑΛΛΑ

θα σκιζεσε και θα περνεις 600 ευρω Ή θα σου δωσω μαι χαλαρη δουλιτσα (καφεδακι,ιντερνετ κλπ δλδ οτι κανουν στην πλειοψηφια των δημοσιων υπηρεσιων) με 2000 ευρω θα διαλεγες την πρωτη???

κοίταξε, εξαρτάται από ποια βάση το κοιτάς.....

αν δηλαδή δεν έχεις σκοπό γενικά να ξεσκιστείς για να κάνεις αυτό που θες (και να βγάλεις και λεφτά - και σίγουρα παραπάνω από τα 600 - γιατί πιστεύω ότι αν σου αρέσει κάτι και το κάνεις με κέφι και το ψάξεις, θα πετύχεις και οικονομικά), ναι σαφώς η 2η επιλογή είναι καλύτερη

μιλτο δεν εχει σημασια τι νομιζουν οι αλλοι για σενα αλλα το κατα ποσο εισαι εσυ ικανοποιημενος με τον εαυτο σου και τη συνειδηση σου. Εχεις δικιο παντως ο ελληνας τον νοιαζει τι λενε οι αλλοι για αυτον, καιγεται για αυτο.

Το εθεσα λαθος sorry..δεν εννουσα αυτο ...εννουσα οτι οταν βλεπεις οτι εισαι σωστος αλλα δεν οδηγει πουθενα ειτε μισθολογικα ειτε σαν κοινωνικη καταξιωση ε δεν μπορει ρε γιωργη τα περνεις στο κρανος και λες δεν μας μαματε ολοι τα ιδια και χειροτερα θα κανω...εκτος αν εχεις τοσο μεγαλη υπομονη....Δες για παραδειγμα τον στρατο που τον θεωρω μικρογραφια της κοινωνιας μας...σκεψου ποσες φορες ειχε φτασει στο αμην απο μερικους μαμακες που βρισκονταν απο πανω σου χωρις ουσιαστικα να το αξιζουν και χωρις να εχουν κανει κατι ιδαιετερο...

Αν και ειλικρινα πιστευω οτι αυτος που αξιζει δεν χανεται ...αρκει να αντεξει βεβαια.

Υ.Γ (spc σορρυ για τα ορθογραφικα αλλα βαριεμαι να τα διορθωνω :):))

μιλτο αν δεν εχω λεφτα να κανω οικογενεια δε θα κνω ειναι απλα τα πραματα. Προσαρμοζομαι σε αυτα που μπορω , ασε που εγω μια οικογενεια εγω με λιγοτερα πολυ λιγοτερα τη συντηρω δεν θα αφησω το παιδι μου να με φεσωνει με μλκιες οπως σαντουιτς κινητα , μηχανες , παντελονια των 200 ευρω και περιτα εξοδα οπως κανουνε πολλοι γονεις για να μην χαλασουνε το χατιρι του μονακριβου. Οχι οχι δεν εχει τετοια , εχουμε λεφτα - ξοδευουμε , δεν εχουμε δεν ξοδευουμε. Ετσι πηγαινε για πολλα χρονια και ετσι θα πηγαινει για παντα . Τωρα αν καλομαθανε μερικοι με τις πιστωτικες ας προσεχανε

Ελα ομως που δεν λεω για ακριβη ζωη...μιλαω για τα βασικα...φαι-ενοικιο-φροντιστηρια-ρουχα-κλπ αν τα βαλεις κατω και τα δεις για ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ μονο μια 4μελης οικογενεια θελει στην ξεφτιλα 1500 - 2000 ευρω το μηνα

Τωρα μου λες οτι δεν κανεις οικογενεια στην τελικη...αλλα αυτο ειναι το γαμωτο ΓΙΑΤΙ να μην κανεις ....επειδη ενα κιλο ντοματες κανουν οσο ενα κιλο κιμας πλεον (που λεει ο λογος)

@Spc οπως ειπα και εγω το πιστευω αυτο που λες οτι αν εισαι καλος θα πετυχεις απλα πρεπει να σου κατσει κιολας πιστευω...δες τι μυαλα υπαρχουν στην ελλαδα και χαραμιζονται στο ετσι....

Θα σας παραθέσω ένα reply που είχα κάνει σε ένα forum πρίν από σχεδόν δύο χρόνια, σε ένα θέμα που μιλάγαμε για την επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων και άν πρέπει να πάμε εθελοντές ή όχι. Δε θέλω να το παίξω Κασσάνδρα, αλλά πιστεύω ότι αυτά που έλεγα τότε είχαν βάση και αυτά μου βιώνουμε τώρα είναι οι πρώτες αναταρράξεις.

"Όντας 19 χρονών"

Αυτό τα λέει όλα. Συγνώμη αμα φανώ εριστικός, αλλα φίλε μου ακόμα δεν έχεις δεί τίποτα από αυτο που σε περιμένει μπροστά σου. Δεν έχεις φύγει από το σπίτι σου ακόμα, να πας να νοικιάσεις κάπου (μόνος σου ή και με άλλους) και να πας να δουλέψεις κάπου οπου η υπερωρία θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, πράγμα που θα σε οδηγεί στην ουσιαστική έλλειψη του προσωπικού χρόνου. Δεν εχεις πάρει μισθό ? 500 και να αναρωτιέσαι "πως θα τα βγάλω πέρα που πρέπει να πληρώσω ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, κινητό και φαγητό. Ουτε ακόμα δεν έχεις έλθει στην κατάσταση που κάθε τέλος του μήνα θα μένεις άφραγκος και η σχέση με εκείνη την κοπέλλα που γουστάρεις και σε γουστάρει μένει στάσιμη, γιατί ώς εκ των πράγμάτων ισχύει το "Έλλειψις χρημάτων, στάσις εμπορίου". Και εσυ να κάθεσαι να κοιτάς το ΑΔΕΙΟ σου πορτοφόλι και να σπάς το κεφάλι σου να σκέφτεσαι πώς θα μπορέσεις να παντρευτείς, πώς θα κάνεις παιδιά, πώς θα τα μεγαλώσεις και τι στη τελική θα μπορέσεις να τους προσφέρεις, ενώ στο backround ακούγεται η παραινετική φωνή του Χριστόδουλου να λέει "Τεκνοποιείτε γιατί χανόμαστε".

Δεν έχεις δει τη ζωή σου να μπαίνει σε ένα τέλμα και να κλαίς τα 6.000.000 Δρχ που ξόδεψε ο πατέρας σου να σε σπουδάσει κάτι το οποίο στη τελική δεν το διάλεξες, αλλά το ακολούθησες γιατι "καλύτερα να έχεις σπουδάσει κάτι από το να μην έχεις σπουδάσει τίποτα" και τώρα είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις κάπου αλλού και τα ακαδημαϊκά σου όνειρα για μία καριέρα πάνω σε αυτο που σπούδασες να απομακρύνονται μέρα με την ημέρα.

Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε φίλε μου. Στην Ελλάδα που προσπάθησες να δώσεις στον ΑΣΕΠ να πίασεις μία θέση στο Δημόσιο αλλά τελικά δεν τα καταφερες, την Ελλάδα που το κράτος κανει οτι δεν ξέρει οτι υπάρχουν εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό τομέα και αναγγέλει αυξήσεις μόνο για τους Δημόσιους Υπαλλήλους, στην Ελλάδα που το αφεντικό σου έχει γνωστούς στην επιθεώρηση εργασίας και στο ΙΚΑ, οπότε όποια προσπάθεια να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να διεκδηκήσεις τα δικαιωματά σου είναι μάταια, στην Ελλάδα που δανείζεται γιατι το κόστος ζωής έγινε "Ευρωπαϊκό" με την έλευση του ευρώ αλλά οι μισθοί εξακολουθούν να είναι απελπιστικά "Ελληνικοί". Στην Ελλάδα του φωτός.

Γι'αυτό το λόγο φίλε μου, δεν θέλω να πάω εθελοντής σε κάτι που δεν αποφασίστηκε απο εμένα, δεν διοργανόνεται από εμένα και στην τελική δεν θα ψυχαγωγήσει εμένα, μιας και το εισητήριο για να πάω να παρακολουθήσω είναι απαγορευτικό, λαβαίνοντας υπόψη το μισθό που πέρνω.

Δεν θέλω να πάω εθελόντης για δεύτερη φορά, μιάς και ακόμα έχω πικρή γεύση της πρώτης φοράς που με πήραν εθελοντή, για να υπηρετήσω τη μαμά πατρίδα και αυτό που τελικά έκανα είναι να πλένω τα πιάτα και να κουβαλάω τα λερωμένα και τα καθαρά σεντόνια των μελλοντικών αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού.

Θα προτιμήσω να κοιτάξω τη δουλειά μου (ποσο λυπάμαι που τη λέω δουλεια και δεν αναφέρομαι σε αυτή σαν εργασία!), να προσπαθήσω να μαζέψω λεφτά για να μπορέσω επιτέλους να παντρευτώ την κοπέλλα μου και να εξοικονομήσω λεφτα για το παιδί μου, έτσι ώστε όταν φτάσει στην ηλικία μηδέν, την ηλικία που βρίσκεσαι εσύ φίλε μου, να μπορέσω να του προσφέρω εκείνο που δεν μπόρεσε να μου προσφέρει ο πατέρας μου και να αφήσω την ολυμπιάδα και τους ολυμπιακούς σε αυτούς που τους ήθελάν απο την αρχή. Στους πολιτικούς, στους έχοντες και τους κατέχοντες.

Η αρχική δημοσίευση βρίσκεται εδώ

Εγω παλι θεωρω κριμα να υπαρχουνε νεοι οι οποιοι ειναι τοσο κολλημενοι με κομματα (να μην κατονομασω). Ειναι καλο να εχεις την αποψη σου, ειναι καλο να εισαι πολιτικοποιημενος, αλλα το να πιστευεις οτι ο ενας εκανε-ερανε κι αλλος τα γκρεμιζει και τα χαλαει με τοσο παθος και τοση σιγουρια, ειναι λυπηρο για μενα...

Ειχα την εντυπωση οτι οι εποχες που "τα μαϊμουδια" χοροπηδουσαν στις συγκεντρωσεις των κομματων ('77-'90) ειχε περασει αλλα βλεπω οτι σιγουρα καποιοι ειναι "ντουροι" και θα συνεχισουν να κρατανε τις "παραδοσεις και τα εθιμα" του φουκαριαρικου τοπου μας. :( :(

Ναι δεν διαφωνω...

Απλα ειναι καλυτερα για μενα να εισαι φανατικος στην υποστηριξη της "πολιτικοποιημενης" αποψης σου και ψιλο-cool στην υποστηριξη του κομματος που "συνορευει" με αυτην, παρα φανατικος στην υποστηριξη του κομματος, και ψιλο-μαμουχαλος στην διαμορφωση δικης σου πολιτικοποιημενης ιδεολογιας-αποψεων. Αν δεν κανω λαθος εδω μεσα ειδα πολλα που μου δειχνουν το 2ο!!!

Λιγοι ειπαν "εγω πιστευω οτι τα πραγματα ειναι ετσι κι ετσι και πρεπει να γινει αυτο κι αυτο" (ας ειναι λανθασμενη η γνωμη τους) και πολλοι ειπαν "Ο ταδε (πρωθ)υπουργος φταιει, και ο δεινα (πρωθ)υπουργος θα μας σωσει"

Όπως το λες ακριβώς είναι, δεν πιστεύω οτι κανείς εδώ μέσα έχει στο δωμάτιό του πόστερ κανενός πολιτικού, ακριβώς επειδή δεν πιστεύει σε αυτόν αλλά στις ιδέες του. Απλά το ζήτημα το έχουν κάνει προσωποκρατικό. Για προφανείς (θέλω να πιστεύω) λόγους.

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 20:16]

δεν πιστεύω οτι κανείς εδώ μέσα έχει στο δωμάτιό του πόστερ κανενός πολιτικού

[me guilty]

1. Φάνη-Πάλη

2. Βάσω Παπανδρέου

3. ΝΤΟΡΑ

και καλές ονειρώξεις

είναι και 1-2 άλλες αλλά δεν χωράει ο τοίχος (άσε που φοβάμαι ότι θα εκτεθώ)

[/me guilty]

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:21]

και καλές ονειρώξεις

[/me guilty]

ισως...

Mατσουκα

Ραπτη

Γκερεκου

Κουντουρα

κιαυτη η ξανθια που λεει τις ειδησεις στο mega...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ισως...

Mατσουκα

Ραπτη

Γκερεκου

Κουντουρα

κιαυτη η ξανθια που λεει τις ειδησεις στο mega...

κοίτα, ο καθένας με τα βίτσια του...

εγώ ασχολούμαι μόνο με σοβαρούς πολιτικούς - γυναίκες δυναμίτες (και όχι μόνο στο κοινοβούλιο...)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:29]

κοίτα, ο καθένας με τα βίτσια του...

εγώ ασχολούμαι μόνο με σοβαρούς πολιτικούς - γυναίκες δυναμίτες (και όχι μόνο στο κοινοβούλιο...)

παντα υποπτευομουν τον βαθμο της διαστροφης σου αλλα οχι κι ετσι....

(!@#$%που ειναι αυτο το βρωμο εmoticon με τα μουστακια και τα μαστιγια....)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:21]

[me guilty]

1. Φάνη-Πάλη

2. Βάσω Παπανδρέου

3. ΝΤΟΡΑ

και καλές ονειρώξεις

[/me guilty]

Πές μου σε παρακαλώ οτι κάνεις πλάκα...:blink: :-O

Α, η τύπα που λέει τις ειδήσεις στο Mega τα Σαββατοκύριακα η Εύα Καϊλη είναι. Τρελό παιδί... :woot::inlove:

σε οποιο μαγαζι και να πηγα σημερα , στο φουρνο στην ηχοκινηση , στην αντιπροσωπεια ολο βογγητα ακουγα . Εχει πηξει ο κοσμος

Γι'αυτό τα παρασκευοσάββατα είναι πάντα πήχτρα να πάντα. Είναι στη φύση του Έλληνα να κλαίγεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.