Jump to content

Αυξηθηκε ο ΦΠΑ

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004

Σαν τι ευθύνη να έχει ρε φίλε . Επειδή βγήκε μια μέρα τότε ο Υπ. Εξ της ΤΟΤΕ κυβέρνησης , και είπε ελάτε ελάτε γειτονες εδώ ειναι καλά [φτιάξαμε τους Ελληνες ελάτε να φτιάξουμε και σας...], σας θέλουμε όλους ? Τι ευθύνη να έχει το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ?

Ελάτε ακόμα πιο πολλοι και πάρτε και τις πράσινες καρτούλες να ψηφίσετε

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Το ΠΑΣΟΚ το '81 παρ'οτι παρελαβε πραγματικο ΧΑΟΣ απο χουντα και φασιστες,μιλησε μεν για χαος αλλα δεν επιβαρυνε ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1/100 τον ελληνα πολιτη οσο τον επιβαρυνει σημερα η ΝΔ

Ισα-ισα που εδωσε λεφτα στον κοσμο(συνταξεις,παιδεια,υποδομες κτλ)

Για αυτο και πηρε 2 σερι φορες κοντα στο 50%.Και θα επερνε και αλλο αν δεν υπηρχαν η λασπη , οι σκευωριες και η προπαγνδα της ΝΔ που σε συνεργασια με το ΚΚΕ μας οδηγησαν στο βρωμικο 89

Αυτα για οσους δε ξερουν ή δε θελουν να θυμουνται

Ρε τα θες κ τα λες ή σε ξεφευγουν??

Τα λεφτουδακια που εδωσαν τοτε λες να επεσαν απο τον ουρανο?Ξερεις που εφτασε τον δανισμο του κρατους ο Παπανδρεου?Ξερεις οτι ακομα πληρωνουμε εκει να τα "ωραια" κατα τα αλλα,"Τσοβολα δωστα ολα"?

Μη κοιτας με ενα ματι,ΕΣΥ εισαι αυτος που πρεπει να ξυπνησει......

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:31]

Ρε τα θες κ τα λες ή σε ξεφευγουν??

Τα λεφτουδακια που εδωσαν τοτε λες να επεσαν απο τον ουρανο?Ξερεις που εφτασε τον δανισμο του κρατους ο Παπανδρεου?Ξερεις οτι ακομα πληρωνουμε εκει να τα "ωραια" κατα τα αλλα,"Τσοβολα δωστα ολα"?

Μη κοιτας με ενα ματι,ΕΣΥ εισαι αυτος που πρεπει να ξυπνησει......

Ασφαλως και δανειστηκε , για να φαει ο κοσμος ψωμακι

Εσυ απ'οτι φαινεται δεν θες να φαει ο κοσμος ψωμακι

Τωρα για το ποιος πρεπει να ξυπνησει , δε σε ρωταω γιατι μπορει να μην εχεις παρει γραμμη ακομα και να μην μπορεις να μου απαντησεις....

Ωραια τα λετε ολοι και συμφωνω με τα περισσοτερα που εχω διαβασει σε αυτο τυο thread...αλλα ξεχνατε κατι πολη σημαντικο...την νοοτροπια του καθε Ελληνα.

Και εξηγω...ΑΠΛΑ ο Ελληνας δεν προκειται να παει ποτε μπροστα για ενα απλο λογο.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ...Ολοι εδω μεσα κραζουν την κυβερνηση - πολιτκους-δημοσιο-παπαδες-κλπ...ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ στην καρδια ομως θελω μια απαντηση

Πιος απο εδω μεσα αν του δινοταν η ευκαιρια δεν θα εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ισως και χειροτερα. Προσωπικη μου αποψη ΟΛΟΙ ανεξαιρετως...σιγα μην κατσεις να σκεφτεις το διπλανο σου που πειναει..

Τωρα αυτα περι πολιτικης κλπ τα ακουω βερεσε...αν ερθει ο Χ και σου πει εσενα ea6gka,djd,kopriti,spc,κλπ οτι μεγαλε ελα να σε χωσω δημοσιο να ξυνεις τα παπαρια σου και να περνεις 3000 ευρω τι θα κανετε δεν θα το ψηφισετε...ή αν εισαι καπου σε μια θεση που μπορεισ να επιρρεασει καποια πραγματα και ερθει παλι ο Χ και σου πει παρε 10000 ευρω και κανε τα στραβα ματια (ενω ξερεις οτι σε παιρνει) δεν θα το κανετε???

Μια ζωη ο Ελληνας για τα στραβα κατηγορει το διπλα του ενω Ο ΙΔΙΟΣ ειναι γτπ.

Δεν λεω οτι δεν φταει το κρατος-πολιτικοι-κλπ αλλα στην τελικη ειναι και αυτοι ανθρωποι σαν εσενα και εμενα...δεν ειναι ΘΕΟΙ....και εφοσον εγω και εσυ ΤΑ ΙΔΙΑ θα καναμε για αστους αλλους να χτυπιουνται ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

Και παλι δεν θελω να ακουστω απολυτος αλλα δυστηχως το χρημα πλεον εχει γινει Ο ΘΕΟΣ μας οποτε ....δυσκολα τα πραγματα.

Γι αυτο καλο το κραξιμο δεν λεω αλλα μην κοροιδευμοστε ρε παιδια ...ελεος ...

Έχω κατουρηθεί απο τα γέλια λέμε... Μερικοί εδω μέσα ζούνε σε άλλη χώρα....

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Ασφαλως και δανειστηκε , για να φαει ο κοσμος ψωμακι

Εσυ απ'οτι φαινεται δεν θες να φαει ο κοσμος ψωμακι

Τωρα για το ποιος πρεπει να ξυπνησει , δε σε ρωταω γιατι μπορει να μην εχεις παρει γραμμη ακομα και να μην μπορεις να μου απαντησεις....

Να φαει να φαει...αλλα σωστα κ μετρημενα.Ξερεις ποσοι πηραν επιδοματα κ επιχωρηγισεις τοτε χωρις να τα δικαιουνται απαραιτητα?Εχω φιλο που εχτησαν το σπιτι τους τοτε με λεφτα αερα...

Αν τοτε γινονταν ολα με μετρο κ ζοριζομασταν λιγο παραπανω,δε θα φταναμε σημερα να

χρωσταμε τα κερατα μας κ να κλαιγομαστε...

ison :T:

Μην κατουράς πολύ γ*μα και λίγο :TD:

Tι εκανε λεει?

Για ομορφααααα.......

ισον καλα τα λες αλλα τα ισοπεδωνεις ολα. Ειναι ετσι τα πραγματα αλλα οχι ακριβως ετσι, υπαρχουν και καποιοι που εχουν και φιλοτιμο αλλα ειναι λιγοι και θελω να πιστευω οτι θα γινουν πολλοι. Αλλωστε η παθητικη παραδοχη μιας καταστασης δεν ειναι και η λυση στα αδειξοδα.

Εσένα ποιος σου μίλησε και με κάνεις quote ?

Ασ μας πέι ο κύριος ποιος ζει σε άλλη χώρα λοιπόν .

Αρχική απάντηση από ison

Τωρα αυτα περι πολιτικης κλπ τα ακουω βερεσε...αν ερθει ο Χ και σου πει εσενα ea6gka,djd,kopriti,spc,κλπ οτι μεγαλε ελα να σε χωσω δημοσιο να ξυνεις τα παπαρια σου και να περνεις 3000 ευρω τι θα κανετε δεν θα το ψηφισετε...ή αν εισαι καπου σε μια θεση που μπορεισ να επιρρεασει καποια πραγματα και ερθει παλι ο Χ και

προσωπικά προτιμώ να δουλεύω και να βγάζω και λιγότερα (ή και περισσότερα - ανάλογα την δουλειά) παρά να τα ξύνω και να κινδυνεύω να αυτοκτονήσω από την ανία....

Αρχική απάντηση από spc

προσωπικά προτιμώ να δουλεύω και να βγάζω και λιγότερα (ή και περισσότερα - ανάλογα την δουλειά) παρά να τα ξύνω και να κινδυνεύω να αυτοκτονήσω από την ανία....

εισαι ειδος υπο εξαφανιση μαν, δυστηχως

Εσένα ποιος σου μίλησε και με κάνεις quote ?

Ασ μας πέι ο κύριος ποιος ζει σε άλλη χώρα λοιπόν .

Εγω για το δικο σου το καλο σε εκανα quote....

Αλλα τι ασχολουμαι?Δε πα να κοψεις το neck of yourzz.....

ηρεμηστε παιδια αυτο το θεμα δεν οδηγει πουθενα:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από ea6gka

ισον καλα τα λες αλλα τα ισοπεδωνεις ολα. Ειναι ετσι τα πραγματα αλλα οχι ακριβως ετσι, υπαρχουν και καποιοι που εχουν και φιλοτιμο αλλα ειναι λιγοι και θελω να πιστευω οτι θα γινουν πολλοι. Αλλωστε η παθητικη παραδοχη μιας καταστασης δεν ειναι και η λυση στα αδειξοδα.

α)Το φιλοτιμο ειναι σπανια αρετη στις μερες μας πιστευω

β)Το οτι υπαρχουν μερικοι που οντως ειναι ενταξει υπαρχουν αλλα δυστηχως δεν κανουν την διαφορα

γ)Την κατασταση δεν την βλεπω παθητικα αλλα καταγραφω αυτα που βλεπω στην καθημερινοτητα μου...αν και προσπαθω να ειμαι ενταξει πρωτα με τον ευατο μου και μετα με ολους τους αλλους ειναι αυτο που λεμε μερικα πραγματα και καταστασεις δεν σε αφηνουν να αγιασεις :)

δ)Πραγματικα θα ηθελα να γινοντουσαν πολλοι αλλα δυσκολο το κοβω Γιωργη διοτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα ....

Απλα εθεσα την αποψη μου γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχω σιχαθει αυτο το κακο ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ την Ελλαδιτσα μας ...να κατηγορουμε ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ αλλους εκτος του ευατου μας.

Εγω δηλωνω ενοχος αλλα προσπαθω οσο μπορω να μην περπατησω το μονοπατι...δυστηχως παλι λεω οτι καποια στιγμη οι καταστασεις σε φερνουν ολο και πιο κοντα.

Λυση υπαρχει αλλα την θεωρω πολη ουτοπικη για την εποχη μας που το μονο που νοιαζει την νεολαιαειναι για τις μεν κοπελες να γινουν φωτομοντελα - τραγουδιστριες και να δειχνουν το @@@@ τους για να βγαζουν γκαφρα και τους δε αντρες πως να τις φιστικωσουν(με χρημα οποτε πατουν επι πτωματων για το βγαλουν)!!(σημ. το λεω πολυ απλοικα)

Εδω ρε μεχρι και οταν ειχαμε παρι το κυπελο ειδα τσακωμους μεταξυ Ελληνων...δλδ μα την παναγια αν ειχα οπλο εκεινη την στιγμη θα τους σκοτωνα επι τοπου.Ξενερωσα τοσο αγρια που δεν ξαναβγηκα για πανυγηρισμους...μεχρι τον τελικο.

Τι να πω πολυ πεσιμιστης ακουγομαι αλλα μακαρι να μην ειναι ετσι οπως τα λεω.

ναι αλλα αμα γινουν πολλα τα χλωρα τοτε τα ξερα θα παρουν φωτια και θα καουνε μονα τους . Οποτε ας κοιταμε να γινουμε οσο το δυνατον καλυτεροι και ας αφησουμε τους καμμενους να καιγονται μονοι τους.

Αρχική απάντηση από def

ηρεμηστε παιδια αυτο το θεμα δεν οδηγει πουθενα:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Γιαυτό πάμε κατά διαόλου... :getlost:

Αρχική απάντηση από spc

Αρχική απάντηση από spc

Δλδ αν σου ελεγα θα σου δωσω μια δουλεια που γουσταρεις(δυσκολο να σου κατσει εκτος και αν το πας απο μονος σου το θεμα ή να ψαχτεις και να εισαι λιγο τυχερος) ΑΛΛΑ

θα σκιζεσε και θα περνεις 600 ευρω Ή θα σου δωσω μαι χαλαρη δουλιτσα (καφεδακι,ιντερνετ κλπ δλδ οτι κανουν στην πλειοψηφια των δημοσιων υπηρεσιων) με 2000 ευρω θα διαλεγες την πρωτη???

Αν ναι τι να πω ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ειλικρινα εγω θα διαλεγα την δευτερη....και οχι απο αποψη τεμπελιας κλπ αλλα με το σκεπτικο οτι λιγοι εκτιμουν την δουλεια που κανεις πραγματικα.

μιλτο δεν εχει σημασια τι νομιζουν οι αλλοι για σενα αλλα το κατα ποσο εισαι εσυ ικανοποιημενος με τον εαυτο σου και τη συνειδηση σου. Εχεις δικιο παντως ο ελληνας τον νοιαζει τι λενε οι αλλοι για αυτον, καιγεται για αυτο.

Θα σου έλεγα γιατί με έκανες quote αλλά αρκετά το τράβηξα .

Τέλος πάντων /.

vdeseris@ Δεν πόσταρα για να σε θίξω , αλλά είναι λίγο τραβηγμένο και το ''μερικοι ζόυνε σε άλλη χώρα'' έιτε ενοούσες και μένα μέσα είτε όχι . [δεν το είπα γιατί νόμισα ότι έλεγες για μένα]

sory αν φάνηκε έτσι . man.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.