Jump to content

Αυξηθηκε ο ΦΠΑ

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004

Απο την άλλη ούτε και πήρε τίποτα απο τον πολίτη.

Τι εννοείς με αυτό;

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Είναι προφανές ότι εννοώ ότι ποτέ δεν έγινε κάτι αντίστοιχο με τις πρόσφατες φορολογικές επιβαρύνσεις. Η υποτίμηση της δραχμής σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο μεγάλη επιβάρυνση όσο τα πρόσφατα μέτρα.

Αρχική απάντηση από sotiris

λες τυπικές βλακείες ανθρώπου που ανήκει στο 90% του δικομματισμού. είσαι λοιπόν ένα κλασσικό παράδειγμα, για να το βλέπουνε και οι υπόλοιποι που λένε οι γιαγιάδες κι οι παππούδες και τα ξαδέρφια.

καλώς ή κακώς, όταν το 90% ψηφίζει 2 κόμματα είσαι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. και μην ακούσω τώρα ότι ψηφίζω παπαρήγα και τέτοια, άσε την παπαρήγα στο 1917 και κοίτα τις δικές σου απόψεις.

Δεν κατάλαβα που λέω βλακείες. Αν δεν διαβάζεις τα προηγούμενα να καταλάβεις τι λέω τότε τότε μην σχολιάζεις λεγοντας οτι λέω βλάκειες.

Διαγωνείς ότι η παραπάνω φράση είναι η πάγια θέση του Κ.Κ.Ε το οποίο είναι όχι στο 1917 αλλα στο 1600 κολλήμένο και επαναλαμβάνει το ίδιο πράγματα συνέχεια ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. Η θέση μου είναι σταθερή το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε κάποιο έργο τα προηγούμενα χρόνια και η ΝΔ στηρίζεται μεν σε αυτο αλλά το κατηγορεί κιολας ρίχνοντας το φταίξιμο πάντα στην προηγούμενη κυβέρνηση

Και όσο αφορα το παράδειγμα περι δικοματισμου πάλι κάνεις λάθος γιατι έχω ψηφίσει και άλλο κόμμα εκτος των δύο μεγάλων(όχι φυσικα Κ.Κ.Ε)

Ντροπή!

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, σε λίγο όμως που θα καταλάβουμε, θα κάτσουμε πάνω κανονικά. δηλαδή τώρα δεν πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους και όποιον πάρει ο χάρος; Τσιγάρα, ποτό, πού τα πας; Ο ΦΠΑ είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μαγαζιά και τα σούπερμάρκετ να αισχροκερδίσουν. Το φόρουμ μόνο του, έχει χιλιάδες μέλη. Πρέπει να συντονιστούμε. Και βέβαια δεν έχω καμία αυταπάτη ότι το πασοκ δε θα έκανε τα ίδια.

Αρχική απάντηση από ypovrixio_mag [Σήμερα, στις 03:50]

Ντροπή!

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, σε λίγο όμως που θα καταλάβουμε, θα κάτσουμε πάνω κανονικά. δηλαδή τώρα δεν πρέπει να βγούμε ΟΛΟΙ στους δρόμους και όποιον πάρει ο χάρος; Τσιγάρα, ποτό, πού τα πας; Ο ΦΠΑ είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μαγαζιά και τα σούπερμάρκετ να αισχροκερδίσουν. Το φόρουμ μόνο του, έχει χιλιάδες μέλη. Πρέπει να συντονιστούμε. Και βέβαια δεν έχω καμία αυταπάτη ότι το πασοκ δε θα έκανε τα ίδια.

20 χρονια που "κατεστρεψε", οπως λετε την Ελλαδα,το ΠΑΣΟΚ αυξηση στο ΦΠΑ ΔΕΝ εκανε παντως....

Τωρα για αυτο που λες να αντιδρασουμε συμφωνω,τον τροπο δε ξερω

Δεν πιστεύω πως ήταν και μικρό σφάλμα(και όχι το μοναδικό) που το ΠΑΣΟΚ έφερε λαθρομετανάστες(κατά πλειοψηφία αλβανούς) για να πάρει ψήφους!Αυτό είναι έγκλημα και μεις καθόμαστε!

Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 09:11]

Δεν πιστεύω πως ήταν και μικρό σφάλμα(και όχι το μοναδικό) που το ΠΑΣΟΚ έφερε λαθρομετανάστες(κατά πλειοψηφία αλβανούς) για να πάρει ψήφους!Αυτό είναι έγκλημα και μεις καθόμαστε!

Έχεις υπόψιν σου ποιός άνοιξε τα σύνορα το 91 και έβαλε ''μέσα'' όλους τους Αλβανούς εγκληματίες τότε ...... ?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

20 χρονια που "κατεστρεψε", οπως λετε την Ελλαδα,το ΠΑΣΟΚ αυξηση στο ΦΠΑ ΔΕΝ εκανε παντως....

Μα ποιος ο λόγος να το ανεβάσει; Έφτιαχνε 10πλάσιους προϋπολογισμούς για τα έργα, κι αφού βλέπανε στην πορεία ότι δεν φάγανε αρκετά το ξαναδιπλασιάζανε.. Οπότε ένα έργο που θα γινόταν με π.χ. 10εκ ευρώ, ξαφνικά χρειάστηκε 150εκ ευρώ. Αλήτες είναι (και οι δύο) που τρώνε με χρυσά κουτάλια εις βάρος του κλασσικού μαλάκα του Έλληνα που τους ψηφίζει και τους υποστηρίζει.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:20]

Μα ποιος ο λόγος να το ανεβάσει; Έφτιαχνε 10πλάσιους προϋπολογισμούς για τα έργα, κι αφού βλέπανε στην πορεία ότι δεν φάγανε αρκετά το ξαναδιπλασιάζανε.. Οπότε ένα έργο που θα γινόταν με π.χ. 10εκ ευρώ, ξαφνικά χρειάστηκε 150εκ ευρώ. Αλήτες είναι (και οι δύο) που τρώνε με χρυσά κουτάλια εις βάρος του κλασσικού μαλάκα του Έλληνα που τους ψηφίζει και τους υποστηρίζει.

Αναμενω να δω και τα εργα της ΝΔ , εστω και με 100πλασιου προϋπολογισμους.....

Μα καλα δε ντρεπεται ο Ρουσοπουλος ο ειρωνας?"Για καποιον που ξοδευε 500 ευρω τωρα θα ξοδευει 3,5 ευρω παραπανω!'Ντροπη!Με αυτη τη λογικη απο δραχμη σε ευρω ΔΕΝ επρεπε να εχουμε την παραμικρη αυξηση καθως απλα διαιρουσαμε τις δραχμουλες μας με 340,75 και τα καναμε ευρω.

Τα μεγαλολαμογια ψαχνουν ευκαριες να κερδοσκοπησουν εναντιον μας,και η αυξηση του ΦΠΑ ειναι οτι πρεπει για αυτους.Τριβουν τα χερια τους και πινουν εις υγειαν του ανεργου μπουλη που μας "κυβερνα"!

ΥΓ1 Μηπως βλεπεις για ειδησεις STAR?Λεω μηπως....Oι "κακοι" του ΠΑΣΟΚ φαγανε τα λεφτα,ενω τα φιλαρακια σας της ΝΔ μας εχουν και τρωμε με χρυσα πηρουνια.....

ΥΓ2 Εγω ξερω το εξης : ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση:εργα,καλυτερο βιοτικο επιπεδο,τραγοπαπαδες στην ακρη

ΝΔ-->Μιζες,διαπλοκη,εφοπλίστες(ποια κυβερνηση εδωσε αραγε πριν μερικους μηνες τα πετρελαια σε ποιον εφοπλιστη ΤΖΑΜΠΑ),διαφθορα(συνεντευξη στον ΑΣΕΠ με ερωτησεις για το Κινεζικο αλφαβητο(!!!)),φοροι,νεοι φοροι,παλιοι φοροι,δημιουργικοι φοροι,ψεμματα,υποσχεσεις,παπαδες να αλωνιζουν,παπαδες να κανουν κουμαντο , εργα μηδεν,πωληση εθνικης υποδομης ως μετρο αρπαχτης(γρηγορη μασα,οσο προλαβουμε πριν μας παρουν με τις πετρες),μειωση συνταξεων,παραμυθιασμα ευκολοπιστων(αγροτες,συμβασιουχοι) κτλ,κτλ:rip:

braveheart , μαλλον ζεις σε αλλη χωρα , ειναι τοσο ακυρα αυτα που λες που δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω. Αν ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ τοτε εχε υποψιν σου οτι το σο ΣΟ ειναι απο το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Kαι σε τι ερχεται αντιθεση το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ με αυτα που ανεφερα?

Ειπα ψεμματα για ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ?

Τωρα αν θες να θιξεις οτι υπαρχουν πολλα σφαλματα των σοσιαλιστων στην πραξη, συμφωνω απολυτα μαζι σου

Ο σοσιαλισμος ειναι ιδεα.Την εφαμογη του την κανουν ανθρωποι.Και κανουν ασφαλως ΚΑΙ λαθη

Μονο που τα λαθη των σοσιαλιστων ειναι η πεποιθηση των δεξιων.....

ΥΓ Και το Κ ειναι απο το ΚΙΝΗΜΑ και οχι το κομμα οπως αναφερανε μερικοι.

Αμα το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο εγω ειμαι κουμουνιστης.... :shifty:

"Αναμενω να δω και τα εργα της ΝΔ , εστω και με 100πλασιου προϋπολογισμους....."

Για να τα πληρωνουν κ τα δισεγγονα μας?Σοβαρεψου.....

Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 03:09]

Διαγωνείς ότι η παραπάνω φράση είναι η πάγια θέση του Κ.Κ.Ε το οποίο είναι όχι στο 1917 αλλα στο 1600 κολλήμένο και επαναλαμβάνει το ίδιο πράγματα συνέχεια ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. Η θέση μου είναι σταθερή το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε κάποιο έργο τα προηγούμενα χρόνια και η ΝΔ στηρίζεται μεν σε αυτο αλλά το κατηγορεί κιολας ρίχνοντας το φταίξιμο πάντα στην προηγούμενη κυβέρνηση

Και όσο αφορα το παράδειγμα περι δικοματισμου πάλι κάνεις λάθος γιατι έχω ψηφίσει και άλλο κόμμα εκτος των δύο μεγάλων(όχι φυσικα Κ.Κ.Ε)

λολ μου φαινεται αλλοι ειναι κολλημενα μυαλα οχι το ΚΚΕ και η Παπαρηγα

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Κοιταξε στην σημερινη εποχη ΚΚΕ=ΝΔ

Οποτε μπορει να εχω και δικιο και να εισαι κομμουνιστης Samael.......

LOL!

Οκ,με πηρες χαμπαρι :hehe:

Aλλα αμα θες να σε περνει στα σοβαρα ο κοσμος,να επιχειρηματολογεις κιολας ;)

Αρχική απάντηση από Braveheart1980 [Σήμερα, στις 12:08]

Κοιταξε στην σημερινη εποχη ΚΚΕ=ΝΔ

ξανα λολ:woot: :woot: :woot::jump: (εχω κανει καταχρηση του λολ το ξερω αλλα με τετοια που γραφονται εδω μεσα.....)

Δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω εγω για σενα

Μια απλη αναγνωση των αποψεων σου μας πειθει ολους..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.