ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 ξεχασες να πεις οτι εισαι και πολυ υπερηφανος που ο μισθος σου ειναι ιδιος με περισσεια δοση χυδαιοτητας απαραλαχτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 30, 2005 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Δεν έχω διαβάσει από την αρχή τι λέτε, αλλά το κουφό είναι ότι πληρώνουμε παραπάνω γιατί δεν μπορούν να πιάσουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν. Την ανικανότητα του κράτους την πληρώνει ο φτωχός λαός. Και βγαίνει και η βλαμμένη η Βούλτεψη το πρωί στον Κακαουνάκη και λέει ότι η Ελλάδα είανι πρώτη σε καταθέσεις στην Ελβετία. Μα ΚΥΡΑ μου δεν τα παίρνεις από αυτούς που έχουν καταθέσεις στην Ελβετία όταν αυξάνεις το ΦΠΑ! ’ντε, εμείς θα κόψουμε τις πολλές ανέσεις, αλλά οι συνταξιούχοι και όλοι αυτοί που ζούσαν πριν με τα απολύτως απαραίτητα, τώρα τι πρέπει να κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Μάρτιος 30, 2005 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 εγω παλι πιστευω οτι αυτοι που σκεφτονται το 9% ειναι αυτοι που εχουν το προβλημα,οι υπολοιποι που βλεπουν το 19%,σκεφτονται οτι θα περνουν ενα καινουργιο κινητο ή ενα καινουργιο pc ή ενα καινουργιο αμαξι λιγο ακριβοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάρτιος 30, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 16:37] Προσωπικά εμένα κανένα από αυτά δεν μου έχει κάνει την ζωή πιο έυκολη. Και η γέφυρα Ρίου δεν έχει κάνει σε κανέναν την ζωή πιο εύκολη. Οι ναυτικοί μάλλον πιο πολύ πεινάνε και τα 12 ευρώ των διοδίων δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευκαταφρόνητα. Καλώς γίνανε αλλά εκμεταλλεύονται με λάθος τρόπο. Για πόσα χρόνια θα την εκμεταλλεύεται η κοινοπραξία την γέφυρα; Καλά τόση ώρα τί λέμε, αυτά είναι έργα ΥΠΟΔΟΜΗΣ και όχι κοινωνικής πολιτικής. Είναι έργα που θα φανεί αργότερα το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα τους. Για να γίνουν ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα χρειάζεται να υπάρχουν ΣΩΣΤΕΣ υποδομές συγκοινωνίας και Τηλεπικοινωνίας. Τα μεγάλα έργα γίνονται για αυτόν το σκοπό. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι η γέφυρα του Ρίου απλά σε γλιτώνει απο τον να περιμένεις στο Φέρυ Μπώτ ή να μή σε πιάνει ναυτία. Δεν είναι τυχαίο ότι το εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ έγινε στη Πάτρα και όχι ξερω γώ Ιωάννινα.Το ΠΑΣΟΚ καλώς η κακώς δεν έκανε κοινωνικές παροχές αυτή την 8αετία γι'αυτό και έχασε τις εκλογές, γιατί όλοι σκέφτονται έτσι. "Χμμμμ εγώ μένω στη θεσσαλονίκη τί με νοιάζει η γέφυρα του Ρίου." Χμμμ εγώ μένω στη Κρήτη τί με νοιάζει το Μετρό στην Αθήνα"Απο την άλλη ούτε και πήρε τίποτα απο τον πολίτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 30, 2005 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Εχουν 3 χρονια για να γινουν αληθινοι αλλιως ακυρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 30, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Δεν έχω διαβάσει από την αρχή τι λέτε, αλλά το κουφό είναι ότι πληρώνουμε παραπάνω γιατί δεν μπορούν να πιάσουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν. και δεν είναι μόνο αυτό, με την περαίωση σε αναγκάζουν να παραδεχτείς ότι τους κλέβεις και να πληρώσεις κερατιάτικα... ακόμα και να μην τους κλέβεις, με τον φόβο ότι αν σε ελένξουν και τυπικός να είσαι όλο και κάτι θα βρουν να σε μπαγλαρώσουν... και φυσικά αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις... και γενικά το φορολογικό στην ελλάδα είναι ΑΔΙΚΟ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 30, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από giorikasΚαι βγαινει ο Αλογοσκουφης και σου λεει: πληρωνουμε τα σπασμενα του Πασοκ,τους μουφα προυπολογισμους και τα κρυφα εξοδα.Ας βρεθει ενας να τον αμφισβητησει. lol ωραιος. οταν γινει το επομενο παρτυ της ΚΝΕ παμε μαζι να πιουμε καμια μπυρα.τωρα περα απο την πλακα. ο αλογοσκουφης ειναι ο μεγαλητερος μλκας της κυβερνησης αυτη τη στιγμη. θα δεις και εσυ οτι αργα η γρηγορα θα φυγει απο τη θεση του.αυτο που εκανα ο τρομπας ειναι οτι αρχιζε και εκραζε το ιδιο του το σπιτι. η προιγουμενη κυβερνηση ειχε καταφερει με λογιστικες π@στιες και κολπα να ειμαστε νομιμοι στην ευρωπη και να περνουμε λεφτα και ολα τα προνομοια χωρις προβλημα. πηγε τωρα ο μλκας και κατω απο τη σημαια οτι κανει κατι σωστο τα εβγαλε ολα στη φορα. τρωμε τωρα ολοι το αγγουρι εξαιτειας του μλακα. κομενα τα λεφτα απο ευρωπη παρε την λιτοτητα στη μαπα και ξαναελα μεταξεταστεος σε μερικα χρονια να μας πεις πως παει η οικονομια.αλλα δε θα περασει η 4ετια? να δεις τι αγγουρι θα φαει αυτος τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 30, 2005 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas lol ωραιος. οταν γινει το επομενο παρτυ της ΚΝΕ παμε μαζι να πιουμε καμια μπυρα.τωρα περα απο την πλακα. ο αλογοσκουφης ειναι ο μεγαλητερος μλκας της κυβερνησης αυτη τη στιγμη. θα δεις και εσυ οτι αργα η γρηγορα θα φυγει απο τη θεση του.αυτο που εκανα ο τρομπας ειναι οτι αρχιζε και εκραζε το ιδιο του το σπιτι. η προιγουμενη κυβερνηση ειχε καταφερει με λογιστικες π@στιες και κολπα να ειμαστε νομιμοι στην ευρωπη και να περνουμε λεφτα και ολα τα προνομοια χωρις προβλημα. πηγε τωρα ο μλκας και κατω απο τη σημαια οτι κανει κατι σωστο τα εβγαλε ολα στη φορα. τρωμε τωρα ολοι το αγγουρι εξαιτειας του μλακα. κομενα τα λεφτα απο ευρωπη παρε την λιτοτητα στη μαπα και ξαναελα μεταξεταστεος σε μερικα χρονια να μας πεις πως παει η οικονομια.αλλα δε θα περασει η 4ετια? να δεις τι αγγουρι θα φαει αυτος τοτε. Oπα ρε μαστορα,δλδ οταν καποια στιγμη θα μας περναν χαμπαρι θα ηταν καλητερα?Ή μηπως σ'αραισει να ζεις μια ζωη στην εικονικη πραγματικοτιτα που ειχαν φτιαξει?Ειναι σοβαρα πραματα αυτα που λες?Στο "κρατος" αυτο καποια στιγμη πρεπει να μπει ταξη επιτελους,κ μακαρι να βρεθουν πολυ Αλογοσκουφιδες με @@ που δε κοιταν πολιτικο κοστος κ βαζουν πανω απο ολα την προοδο του κρατους.Βεβαια το πως γινετε αυτο ειναι πολυπλοκο κ δεν ειμαι οικονομολογος,αλλα αυτη η κυβερνηση εχει δωσει την εντυπωση οτι θελει να στρωσει τα πραγματα,αν δε το κανει απλα θα ειναι και αυτοι για φτυσιμο...Κ το αν φυγει ή οχι απο υπουργος θα ειναι καθαρα για θεμα ψυχολογικο,για να μη δυσαρεστητε ο λαος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 30, 2005 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Samael,κ μακαρι να βρεθουν πολυ Αλογοσκουφιδες με @@ που δε κοιταν πολιτικο κοστος μα ποιο πολιτικό κόστος μπορεί να έχει μία τέτοια (ηλίθια κατά την γνώμη μου) κίνηση;το αντίθετο μάλιστα.....Αρχική απάντηση από Samael αυτη η κυβερνηση εχει δωσει την εντυπωση οτι θελει να στρωσει τα πραγματα,αν δε το κανει απλα θα ειναι και αυτοι για φτυσιμο...αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς πανευρωπαικό ξεφτιλισμόΗ κίνηση πάντως αυτή αναφορικά με τον ΦΠΑ σε συνδυασμό με την απίστευτα άμεση εφαρμογή της (κάτι άκουσα για Παρασκευή?????) μόνο προχειρότητα και απόλυτη απελπισία δείχνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 στη Νεα Ζηλανδια δεχονται ακομα βοσκους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 30, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Oπα ρε μαστορα,δλδ οταν καποια στιγμη θα μας περναν χαμπαρι θα ηταν καλητερα?Ή μηπως σ'αραισει να ζεις μια ζωη στην εικονικη πραγματικοτιτα που ειχαν φτιαξει?Ειναι σοβαρα πραματα αυτα που λες?Στο "κρατος" αυτο καποια στιγμη πρεπει να μπει ταξη επιτελους,κ μακαρι να βρεθουν πολυ Αλογοσκουφιδες με @@ που δε κοιταν πολιτικο κοστος κ βαζουν πανω απο ολα την προοδο του κρατους.Βεβαια το πως γινετε αυτο ειναι πολυπλοκο κ δεν ειμαι οικονομολογος,αλλα αυτη η κυβερνηση εχει δωσει την εντυπωση οτι θελει να στρωσει τα πραγματα,αν δε το κανει απλα θα ειναι και αυτοι για φτυσιμο...Κ το αν φυγει ή οχι απο υπουργος θα ειναι καθαρα για θεμα ψυχολογικο,για να μη δυσαρεστητε ο λαος... Δεν περίμενα ποτέ να συμφωνώ με τον stamatas looooooolΓαλλία και Γερμανία έχουν ελλείματα(ή είχαν σημαντικά) και με κόλπα κατάφεραν να μην φανούν βλάκες στην Ευρώπη. Τώρα που έγινε η μ@@ πρέπει να πληρώσουμε... και δεν θα πληρώσει ο Αλογοσκούφης, η Αγγελοπούλου και όλα τα μεγάλα κεφάλια αλλά εμείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 30, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:37] στη Νεα Ζηλανδια δεχονται ακομα βοσκους? τελευταια φορα που ρωτησα στον ΟΑΕΔ πλην του Proficiency θελανε διπλωμα φλογερας και γνωσεις μαιευτικης αστα να πανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 30, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 είδα και στην εφημερίδα το μπουκέτο μέτρων για την οικονομία. υπέροχο ήταν. εγώ προτείνω εθελοντικά κάθε μέλος του thelab να δίνει 50 ευρώ το μήνα στον κωστάκη για να μην αγχώνεται το παλικάρι και χάσει το χρώμα του με οικονομία και μπούρδες, έρχεται και πάσχα.πραγματικά μερικά μέτρα θυμίζουν μελέτη που γίνεται σε μπυραρία. τουλάχιστον οι προηγούμενοι προσπαθούσαν να μας κοροϊδέψουν με πιο ήπιο τρόπο, εντάξει, με πιο επαγγελματικά μέτρα (επιπέδου καφετέριας). Προσωπικά το πρόβλημά μου δεν είναι το 1% στα pc, στις άλλες κατηγορίες όμως επιβαρύνονται καθημερινά όλοι οι πολίτες... εν τω μεταξύ σιγά σιγά κόβω τις εγχώριες αγορές στην πληροφορική (το δηλώνω). προτιμώ να δίνω 2% στη visa, τουλάχιστον είναι μια στυγνή πολυεθνική με μόνο σκοπό το κέρδος, το δηλώνει και είναι περίφανη γι' αυτό, όχι αρκουδιές για κοινωνική πολιτική με αύξηση φόρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 30, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:42] Είμαι πραγματικά υπερήφανος που το κατοστάρικο έγινε ευρώ... το 10εύρω έγινε χιλιάρικο.. και το 50εύρω πεντοχίλιαρο. Και είμαι ακόμα πιο περήφανος που για να βγω μια βόλτα το βράδυ πρέπει να κουβαλάω μαζί μου 35χιλιάρικα...(aka 100ευρώ) Μπράβο τους λοιπόν που πάει καλά η οικονομία και προσέχουν τον μέσο Έλληνα... Aυτή είναι η ΩΜΗ πραγματικότητα...... Καλύτερη περιγραφή δε θα μπορούσε να γίνει...... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τελευταια φορα που ρωτησα στον ΟΑΕΔ πλην του Proficiencyθελανε διπλωμα φλογερας και γνωσεις μαιευτικης αστα να πανε.... παλι καλα που δεν θελουνε και διπλωμα πιστοποιησης αριστης γνωσης της προβατικης( μπεεεεε)_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 30, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc μα ποιο πολιτικό κόστος μπορεί να έχει μία τέτοια (ηλίθια κατά την γνώμη μου) κίνηση; το αντίθετο μάλιστα..... Πολιτικο κοστος=δυσαρεσκια των ψηφοφορων Αρχική απάντηση από dfragos Δεν περίμενα ποτέ να συμφωνώ με τον stamatas loooooool Γαλλία και Γερμανία έχουν ελλείματα(ή είχαν σημαντικά) και με κόλπα κατάφεραν να μην φανούν βλάκες στην Ευρώπη. Τώρα που έγινε η μ@@ πρέπει να πληρώσουμε... και δεν θα πληρώσει ο Αλογοσκούφης, η Αγγελοπούλου και όλα τα μεγάλα κεφάλια αλλά εμείς. Eιδες?Εχει ο καιρος γυρισματα Τι καναν στη Γαλλια-Γερμανια?Ξερεις κατι συκεγκριμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 δεν ξερω στη γερμανια και στη γαλλια αλλα ξερω οτι στη πορτογαλια και τη ισπανια επεσε ενα μεγαλο σκατο στο κοσμο , τρελη λιτοτητα και μεγαλη ανεργια αποτομα οσο δε παει ολα αυτα. βεβαια εκει ομως τουλαχιστον κανανε λιτοτητα προς συμαζεμα , εδω κανουνε λιτοτητα για να ανταπεξελθουνε στις αναγκες. ειπαμε , φορο στην εκκλησια 18% για παροχη υπηρεσιων παραδεισου , ξαμολυμα των σκυλιων για παταξη της φοροδιαφυγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 συγνωμη 19% ηθελα να πω ξεχασα οτι ανεβηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 30, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Πολιτικο κοστος=δυσαρεσκια των ψηφοφορων ναι βρε...απλώς λέω ότι αμφιβάλλω αν αυτή η κίνηση είχε το αποτέλεσμα που περιγράφεις.....(άσε που είμαι 99% σίγουρος ότι ο Αλογοσκούφης μάλλον το αντίθετο περίμενε από τους ψηφοφόρους....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 30, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc ναι βρε... απλώς λέω ότι αμφιβάλλω αν αυτή η κίνηση είχε το αποτέλεσμα που περιγράφεις.....(άσε που είμαι 99% σίγουρος ότι ο Αλογοσκούφης μάλλον το αντίθετο περίμενε από τους ψηφοφόρους....) Bασικα δεν αναφερθηκα μονο στο 19%,που στο κατω κατω δεν με αφορα κιολας. Γενικα η πολιτικη αυτη δυσαρεστει τον κοσμο,γιατι πολυ απλα δεν ειναι σε θεση κ ουτε θελει ο καθενας να καταλαβει γιατι πρεπει να πληρωνει περισσοτερα. Η λυση του στιλ,παρτετα απο αυτους που εχουν,ειναι η καλητερη απο ολες,αλλα για κανε πως τους κουνας τους εχοντες!Ουτε 1 βδομαδα δε θα αντεξει η εκαστοτε κυβερνηση αμα δε τα εχει καλα με το κεφαλαιο...Κ αυτο το φαινομενο ειναι γενικο κ αλυτο,αρα?Παρτα απο τη γιαγια που μπορει κ να μη ζει στις επομενες εκλογες σου λεει... Ελεινο αλλα ρεαλιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.