Aias Μάρτιος 29, 2005 #41 Μάρτιος 29, 2005 Αν και δεν πρεπει να μιλαμε για κομματικα εδω περα,η τωρα κυβερνηση απο αυτα που υποσχεθηκε προεκλογικα δεν εκανε τιποτα.Οχι μονο δεν μονιμοποιησε τους συμβασιουχους ,οπως ειχε υποσχεθει, αλλα θελει να κανει και απωλυσεις καθως και ιδιωτικοποιηση πολλων κρατικων οργανισμων(π.χ. ΟΤΕ).Ας συνεχισουμε τωρα να ασχολουμαστε με τον Βαβυλη...
blkik Μάρτιος 29, 2005 #42 Μάρτιος 29, 2005 Ναι γιατί οι διαμαρτυρίες και οι πορείες είναι που θα μας σώσουν όπως έχει γίνει και τόσες φορές στο παρελθόν... Μη τρελαθούμε... Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που καταλαβαίνουν είναι να χάσουν την επανέκλογή. Κατάφερε αυτή η κυβέρνηση σε 1 χρόνο (και με περίοδο χάριτως κοντά 6 μήνες) να τα κάνει τοσο σκ@τ@ οσο δεν τα έκαναν 10 χρόνια οι προϋγούμενοι. Αλλά αν σου απαντάει το 30% σε γκάλοπ οτι η ΕΕ δεν επιρεάζει την ελληνική οικονομία τι να περιμένεις...Αν και δεν πρεπει να μιλαμε για κομματικα εδω περα,η τωρα κυβερνηση απο αυτα που υποσχεθηκε προεκλογικα δεν εκανε τιποτα.Οχι μονο δεν μονιμοποιησε τους συμβασιουχους ,οπως ειχε υποσχεθει, αλλα θελει να κανει και απωλυσεις καθως και ιδιωτικοποιηση πολλων κρατικων οργανισμων(π.χ. ΟΤΕ).Ας συνεχισουμε τωρα να ασχολουμαστε με τον Βαβυλη...Και κάποιοι παραπονιώντουσαν γιατι επι ΠΑΣΟΚ ο μανταινός είχε φτάσει στο 1Τώρα τι έχουν να μας πουν για την ΝΔ που ψήφισαν?
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #43 Μάρτιος 29, 2005 αντε μπραβο παιδια , συνεχιστε το παραμυθι με το πασοκ και τη ΝΔ, δεν υπαρχει σωτηριαΔεν εχει το κρατος λεφτα? δημευση της περιουσιας της εκκλησια ΤΩΡΑ!
blkik Μάρτιος 29, 2005 #44 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gkaΔεν εχει το κρατος λεφτα? δημευση της περιουσιας της εκκλησια ΤΩΡΑ! Ναι καλα εδω μηδενισε τους φόρους της και εσυ μιλάς για δημευση
astrolabos Μάρτιος 29, 2005 #45 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αντε μπραβο παιδια , συνεχιστε το παραμυθι με το πασοκ και τη ΝΔ, δεν υπαρχει σωτηριαΔεν εχει το κρατος λεφτα? δημευση της περιουσιας της εκκλησια ΤΩΡΑ! Και να γίνει δήμευση, πιστεύεις ότι δε θα πάρουν μίζες τα γνωστά άγνωστα λαμόγια; Να προτείνω και κάτι άλλο. ’μεση μείωση των βουλευτικών αποδοχών με παράλληλη αύξηση των ετών που πρέπει κάποιος να κατέχει το βουλευτικό αξίωμα. ’ντε γιατι και οι 300 είναι...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #46 Μάρτιος 29, 2005 μαν οι μισθοι των 300 ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα. Η εκκλησια ειναι το χοντρο παραδακι, αλλωστε τους πληρωνουμε κιολας απο τους φορους - εστω ας μην πληρωνονται απο το φορο μου
alex_000 Μάρτιος 29, 2005 #47 Μάρτιος 29, 2005 θα επρεπε να κόψουν 1% απο τα λεφτά που τρώνε, θα αναπλήρωναν στ 2πλασιο τα εσοδα απο +1% στο ΦΠΑ
Makis Hourdakis Μάρτιος 29, 2005 #48 Μάρτιος 29, 2005 Το χειρότερο βέβαια απ'όλα είναι οτι πρέπει να αλλάξω το ΦΠΑ στο "pcbuilder" από 18% μα το υπολογίζει 19%!!! :hehe: Τι να πώ ρε παιδιά... Δεν έχω ασχοληθεί με τα κόμματα, τι υποσχέθηκε και τι έκανε το καθένα (καθώς έχω καιρό ακόμα για να αρχίσω να ψηφίζω...) και δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη... Πάντως αν ισχύουν αυτά που ακούω εδώ μέσα, τότε όντως δεν πάμε καλά...
sotiris Μάρτιος 29, 2005 #49 Μάρτιος 29, 2005 τι καλά ρε μάκη... το πιο τραγικό είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι πάνω και ποιος κάτω...από ένα σημείο και πέρα δεν αξίζει να ασχολήσαι... ή κάνεις ότι δεν βλέπεις τίποτα ή γίνεσαι μέρος του τσίρκου ή την κάνεις για αλλού... δυστυχώς έχω φτάσει να πιστεύω ότι καλή η ελλάδα, αλλά μόνο για καλοκαίρι...γενικά απεχθάνομαι το δούλεμα αυτού του είδους από τους πολιτικούς, δηλαδή οκ, με πληρώνεις για να σε δουλεύω, γι' αυτό είμαι εδώ... εγώ 1 πράγμα θα πω, το οποίο το πιστεύω... ο Στάλιν στη ρωσία με την απίστευτη προπαγάνδα και κρατικό μηχανισμό είχε μικρότερα ποσοστά απ' ότι τα 2 κόμματα μαζί... και μόνο αυτό τα λέει όλα, το 90% ψηφίζει τα ζώα και χαίρεται γι' αυτό και πορώνεται κι όλας μη χάσει (τα φράγκα). τα λεφτά των προεκλογικών διαφημίσεων αν γλιτώναμε (δεν πιάνω εκκλησία και τέτοια, πάει μακριά) θα ζούσε πολύς κόσμος καλύτερα. δεν είναι ότι τα βάζω με όλους και με όλα, ούτε ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι στα 2 κόμματα αλλά δυστυχώς τους παίρνει όλους η μπάλα.άντε και εις ανώτερα (το ΦΠΑ).PS: αν ενοχλείστε από τα πολιτικοειδή το σβήνω το ποστ, δε με νοιάζει άλλωστε... άποψή μου είναι.
Makis Hourdakis Μάρτιος 29, 2005 #50 Μάρτιος 29, 2005 Εγώ πάντως έχω αποφασίσει οτι δεν πρόκειται να ψηφίζω κάποιο από τα δυο... Προσωπικά πιστεύω καλύτερα είναι να ενισχύονται τα μικρά κόμματα ωστε να υπάρχει κάποια πολυφωνία και γενικώς κάποιος να καλμάρει την όρεξή τους για φράγκα... Αν και δεν την πολυπάω την Παπαρίγα, Παπαρίγα θα ψήφιζα μόνο για αυτό...
Makis Hourdakis Μάρτιος 29, 2005 #51 Μάρτιος 29, 2005 ’σχετο: εγώ 18 θα είμαι στις 21 Ιουνίου του 2008... Θα ψηφίσω ή μπου; Μάλλον όχι αλλά ρωτάω για να ξέρω τι να περιμένω...
nikos Μάρτιος 29, 2005 #52 Μάρτιος 29, 2005 μιλάτε πολύυυυυυυυ. Το forum το διαβάζει ανελλιπώς ο Αλογοσκούφης , και θα ακολουθήσει και δεύτερη παρτίδα "διορθωτικών μέτρων" , αποκλειστικά για το Lab . :hehe: :hehe: Χωρίς πλάκα τώρα , από Σεπτέμβρη θα έρθει και δεύτερη δόση , που θα είναι μαλακότερη ή σκληρότερη ανάλογα πως θα πάει η κατάσταση . Και σταματήστε να συγκρίνετε τους τωρινούς με τους προηγούμενους . Ξεχάσατε φαίνεται γρήγορα τα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ . Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν , που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας . Και καλά αυτοί που ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα , είναι άξιοι της μοίρας τους , εμείς όμως οι υπόλοιποι τι φταίμε ? μπορείτε να μου πείτε ?
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #53 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:34] τι καλά ρε μάκη... το πιο τραγικό είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι πάνω και ποιος κάτω...από ένα σημείο και πέρα δεν αξίζει να ασχολήσαι... ή κάνεις ότι δεν βλέπεις τίποτα ή γίνεσαι μέρος του τσίρκου ή την κάνεις για αλλού... δυστυχώς έχω φτάσει να πιστεύω ότι καλή η ελλάδα, αλλά μόνο για καλοκαίρι... :bye: Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:34] το 90% ψηφίζει τα ζώα και χαίρεται γι' αυτό και πορώνεται κι όλας μη χάσει (τα φράγκα). τα λεφτά των προεκλογικών διαφημίσεων αν γλιτώναμε (δεν πιάνω εκκλησία και τέτοια, πάει μακριά) θα ζούσε πολύς κόσμος καλύτερα. δεν είναι ότι τα βάζω με όλους και με όλα, ούτε ότι δεν υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι στα 2 κόμματα αλλά δυστυχώς τους παίρνει όλους η μπάλα. Συμφωνω απολυτα Σωτο...εμεις οι ιδιοι φταιμε....
Vasot Μάρτιος 29, 2005 #54 Μάρτιος 29, 2005 Tους Κλεφτες Ο φτωχος γινεται φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος οπως συνηθως Λατινικη Αμερικη θα καταντησουμε Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:20] μαν οι μισθοι των 300 ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα. Η εκκλησια ειναι το χοντρο παραδακι, αλλωστε τους πληρωνουμε κιολας απο τους φορους - εστω ας μην πληρωνονται απο το φορο μου Σωστος Και να προσφεραν "εργο" παει στα κομματια Εχει δει τις κοιλαρες των παπαδων με τα επιχρυσα Μονο Φαει, καθισιο,παιδεραστια, οργια ,και ανωμαλιτσες (αφου βγηκαν και τα απλυτα τους στη φορα) Απο την αλλη θελουμε και τα Γιουροβυζια μας Με την αλογομουρα την Παπαβιζου και την αλλη την Πασχαλιδου να παιρνουν τα Δισεκατομμυρια της EΡΤ για ενα "ας το πουμε" καλο τραγουδι Και απο πληρωνεται η EΡT?? Απο το φορο που ερχεται μαζι με το λογαριασμο της ΔΕΗ και ποιος Πληρωνει ?? Τα κοροιδα ο λαος Και να και το 19% στο ΦΠΑ τωρα στο καπακι Αντε και με το καλο στα 20% του χρονου
Georgesod Μάρτιος 29, 2005 #55 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:20] μαν οι μισθοι των 300 ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα. Η εκκλησια ειναι το χοντρο παραδακι, αλλωστε τους πληρωνουμε κιολας απο τους φορους - εστω ας μην πληρωνονται απο το φορο μου Mιας και ανέφερες την εκκλησία, πριν 1 μήνα περίπου νομίζω ότι ψηφίστηκε 1 νομοσχέδιο για μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές για την περιουσία της εκκλησίας.
Georgesod Μάρτιος 29, 2005 #56 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 21:00] Tους Κλεφτες Ο φτωχος γινεται φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος οπως συνηθως Λατινικη Αμερικη θα καταντησουμε Favella rules :devil:
spike83 Μάρτιος 29, 2005 #57 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από blkik Και κάποιοι παραπονιώντουσαν γιατι επι ΠΑΣΟΚ ο μανταινός είχε φτάσει στο 1Τώρα τι έχουν να μας πουν για την ΝΔ που ψήφισαν? δεν σημαινει οτι επιδει η δεξια ηταν αντιπολητευσει τοσα χρονια οτι μαθανε και κατι..ανεβηκανε στην κυβερνηση και τα Γ@μησ@ν3 ολα... ...αστα να πανε.. καλυτερα νμε το πασοκ.. για τι νομιζεται οτι θα πεσει η θυτια του στρατου στους 6 μηνες οπως ειχαν πει???
Vasot Μάρτιος 29, 2005 #58 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 19:22] Favella rules :devil: Οριστε ??? blkik Τι δεξια και τι αριστερα Τα ιδια Σκ*τα...
FrOsT Μάρτιος 29, 2005 #59 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ κατά μία μονάδα (από 8% σε 9% και από 18% σε 19%). Το μέτρο αυτό μπορεί να αποφέρει στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί υψηλότερα τον πληθωρισμό. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ VIDEO (ή το DVD αν δεν έχουν video)
Georgesod Μάρτιος 29, 2005 #60 Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 21:37] Οριστε ??? Φαβέλες είναι τα υποβαθμισμένα προάστια στη Βραζιλία όπου μόνο παράγκες βλέπεις. Έτσι θα μας καταντήσουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.