ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ κατά μία μονάδα (από 8% σε 9% και από 18% σε 19%). Το μέτρο αυτό μπορεί να αποφέρει στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί υψηλότερα τον πληθωρισμό.ωχ ωχ :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ κατά μία μονάδα (από 8% σε 9% και από 18% σε 19%). Το μέτρο αυτό μπορεί να αποφέρει στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 1 δισ. ευρώ, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί υψηλότερα τον πληθωρισμό.ωχ ωχ :...: Ότι αγοράσαμε αγοράσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 εδώ μιλάγανε για αλλαγή κατηγορίας για τα ΙΤ προιοντα απο 18 σε 8 προκειμένου να ξεκολλήσει η αγορά και φάγαμε και τάκο πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ερωτηση : λενε οτι σε 2 χρονια θα ξεκολησει η εθνικη οικονομια, αυτο σημαινει οτι θα παει απο 19 σε 18 τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgvasiliou Μάρτιος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ερωτηση : λενε οτι σε 2 χρονια θα ξεκολησει η εθνικη οικονομια, αυτο σημαινει οτι θα παει απο 19 σε 18 τοτε? μαλον απο 19 σε 20 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ναι καλα!!Γμτ ποσο διψανε για $$$...Αρα τωρα οτι παιρνουμε *1,19....ΤΣ!ΕΛΕΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 γενικά οι οικονομολόγοι λένε πως καθε οικονομία είναι σαν ημίτονο με περίοδο 8 χρονια ισως να ξεκίνησε το τμήμα ανάκαμψης αν και δε το βλέπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ωραια...να δω του Ελληνικους μισθουν να ανεβαινουν και.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 γιαυτο σας λεω....παμε να κανουμε κανενα ομαδικο πεσιμο σε κανενα "ιερο ναο"να ξαλαφρωσουμε λιγο τους μαυροφορεμενους λιγδιαρηδες...αλλα μαλλον πρεπει να φτασει το ΦΠΑ στο 24%(οσο και ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΔΛΔ)για να ξυπνησουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης γιαυτο σας λεω....παμε να κανουμε κανενα ομαδικο πεσιμο σε κανενα "ιερο ναο"να ξαλαφρωσουμε λιγο τους μαυροφορεμενους λιγδιαρηδες...αλλα μαλλον πρεπει να φτασει το ΦΠΑ στο 24%(οσο και ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΔΛΔ)για να ξυπνησουμε.... Αυτα ειναι , και εγω χτυπαω το κεφαλι μου ο μλκας που δεν μπηκα στους ΜΙΒ.Και δεν ειναι που εχουν πολλα λεφτα ειναι που δεν δουλευουν καθολου και εχουν ολα αυτα. Ειναι ταλεντο παντως να παιρνεις απο γιαγιαδες τις πολυκατοικιες ετσι:clap: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Οτι και να τους πεις είναι λίγο.Έχει καταντήσει καραγιοζιλίκη να μας ρουφάν το αίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 14:51] Οτι και να τους πεις είναι λίγο.Έχει καταντήσει καραγιοζιλίκη να μας ρουφάν το αίμα. Δεν αρκει πλεον να πει κανενα ς τιποτα...απο λογια χορτασα κι εγω κιας ειμαι μονο 26 ετων....εγω αυτο που ξερω ειναι -οτι μικρομεσαιοι κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο....-καθε μηνα τα ελληνικα νοικοκυρια σπανε τα ρεκορ δανεισμου και πιστωσης-με την κατασταση της ανεργιας και της υπερπροσφορας εργασιας ακομα και σε πιτσαρια να πας για delivery boy σου ζητανε δυο γλωσσες! (λογικο ειναι αφου απασχολουν πλεον μεχρι και δικηγορους και μαθηματικους)-και στο δρομο βλεπω ολο και περισσοτερα BMW X-5, Cayenne, Grand Cherokeeαρα κατι δεν παει καθολου καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 14:58] Δεν αρκει πλεον να πει κανενα ς τιποτα... απο λογια χορτασα κι εγω κιας ειμαι μονο 26 ετων.... εγω αυτο που ξερω ειναι -οτι μικρομεσαιοι κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο.... -καθε μηνα τα ελληνικα νοικοκυρια σπανε τα ρεκορ δανεισμου και πιστωσης -με την κατασταση της ανεργιας και της υπερπροσφορας εργασιας ακομα και σε πιτσαρια να πας για delivery boy σου ζητανε δυο γλωσσες! (λογικο ειναι αφου απασχολουν πλεον μεχρι και δικηγορους και μαθηματικους) -και στο δρομο βλεπω ολο και περισσοτερα BMW X-5, Cayenne, Grand Cherokee αρα κατι δεν παει καθολου καλα.... ανα γεια σου , ερε η Χιος βγαζει παλικαρια ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 :OT: Αρχική απάντηση από ea6gka......ερε η Χιος βγαζει παλικαρια ρε Και κατι τσιφουτηδες πλοιοκτήτες....απαπαπαπα !!!! (Δεν μπορουσα να μην το πω. Μου εχει σπασει τα @@ ενας τωρα) :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε πιο ακριβεις στις πραξεις στο μυαλο μας για να υπολογισουμε το Φ.Π.Α. μιας και το χ1.19 ειναι πιο κοντα στο χ1.20 που υπολογιζεται ευκολα. Anyway στην Ευρωπη και στην Αμερικη να μην αυξηθουν οι φοροι, στην Ελλαδα ας κανουν οτι θελουν ... Μολις δουν το e-μπορειο να banαρει την Ελλαδα, τουλαχιστον σε ηλεκτρονικα/ηλεκτρικα ειδη να δουμε τι θα κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos :OT: Και κατι τσιφουτηδες πλοιοκτήτες....απαπαπαπα !!!! (Δεν μπορουσα να μην το πω. Μου εχει σπασει τα @@ ενας τωρα) :OT: τι να κανουμε , εχουν μια αδυναμια οι Χιωτες με τα πλοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης-και στο δρομο βλεπω ολο και περισσοτερα BMW X-5, Cayenne, Grand Cherokee αρα κατι δεν παει καθολου καλα.... Ναι,αλλα εξηγιτε πολυ απλα κ λογικα αυτο Τη χρονομισθωση-leasing την εχεις ακουστα? Οσο για το ΦΠΑ κ γενικα την πολιτικη της ΝΔ ενα συμπερασμα εβγαλα,αμα δε συμαζεψουν οπως λεν τα ασυμαζευτα δε μπροκειτε να ξαναψηφισω κανεναν ψευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 29, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Έτσι έτσι, να ενδυναμώνεται η ευρωπαϊκή αγορά (και να πέφτει η ελληνική). Τρομερή απόφαση, μπράβο 1 λέξη μόνο: ΖΩΑ. ΑΡΚΟΥΔΕΙΔΕΣ!!! μου αρέσει που είχαν ανακοινώσει και μείωση στο ΦΠΑ για την IT αγορά... εν τω μεταξύ το μέτρο πλήττει όλους που αγοράζουν χωρίς να έχουν εταιρία, δηλαδή τον απλό καταναλωτή. ξαναμπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:09] Μολις δουν το e-μπορειο να banαρει την Ελλαδα, τουλαχιστον σε ηλεκτρονικα/ηλεκτρικα ειδη να δουμε τι θα κανουν. δεν νομιζω καν οτι τα μεγαλα κεφαλια παρακολουθουν την κινηση του ηλεκτρονικου εμποριου στην Ελλαδα...κλασμενο κανονικα το εχουν και το internet αλλα και το e-commerce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ετσι ειναι , αφου η χωρα δε παραγει τιποτα και αυτα που παραγει τα πεταμε στα σκουπιδια ο μονος τροπος να βγαλει λεφτα το κρατος ειναι να ληστεψει το πολιτη . Το ερωτημα ειναι πως θα παρεις λεφτα απο καποιον που δεν εχει?. Γιατι η λαικη βαση ΔΕΝ εχει. Αλλα ποιον να κατηγορησουμε , τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ή εμενα που παω στιος εκλογες και ριχνω τη μουρταδελα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.