karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 θα σου στειλω ενα αυριο να μαθεις Προς το παρον σας αφηνω για σειρουλα Καλη συνέχεια σε όλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 7, 2017 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 το πρώτο μας γατοδεντρο κ ταυτόχρονα η πρώτη μου προσπάθεια στα μαστορέματα. Τα καθάρματακια το εκτίμησαν πάντως! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 9, 2017 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2017 Κρεμαστρα απο καλα ξυλα,που αλλαχτηκαν σε σκαφος. Περασμα με πλανη,τριβειο με 240 γυαλοχαρτο,περασμα 2 χερια βερνικι εμποτισμου καρυδια,κ 7 πομολακια βαλμενα αναποδα!!! Κοστος 3,5 ευρω τα πομολακια...Στο τελειωμα η πλανη το πηρε λιγο βαθεια,να ξερετε οτι θελει κρατημα στο πισω μερος κ πιεση οταν τελειωνει το πλανισμα στο ξυλο,αλλα οπως λενε ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!!!!!!!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 17, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Qparadox Απρίλιος 17, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Λοιπόν, σε συνέχεια της βάσης για τα εργαλεία από το τζάκι τα υπόλοιπα κομμάτια από το πουρνάρι, αξιοποιήθηκαν (νομίζω...) ως πορτατίφ για το υπνοδωμάτιο... Στη μέση υπάρχει φύλλο καρυδιάς (περίπου 3εκ. πάχος). Ο κορμός αποτελείται από 2 κομμάτια (δεν είναι μονοκόμματος δηλ). Ο διακόπτης του ρεύματος βρίσκεται "φυτεμένος" στο κάτω μέρος της καρυδιάς, ενώ το πουρνάρι στο πίσω του μέρος σκάφτηκε με το ρούτερ για να χωθεί το καλώδιο του ρεύματος. Λάμπες έχω βάλει edison (τις "στρογγυλές" που λέμε, φ95 νομίζω) και το καλώδιο είναι "πλεκτό" απέξω. Η βάση κάτω είναι χοντρή λαμαρίνα (8χιλ.) Μπόλικη δουλειά (και δεν του φαινόταν...) αλλά το αποτέλεσμα ΜΟΥ αρέσει!!!! Υ.Γ.1 Τα αμπαζούρ από το ΙΚΕΑ, κόστος κανά 10αρικο το καθένα Υ.Γ.2 Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ελιά (ωραία νερά, πιο ελαφρύ από το πουρνάρι) Υ.Γ.3 Δεν έχει περισσέψει άλλο κομμάτι από το πουρνάρι............................ 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 17, 2017 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Ωραίος!!!! Πρωτότυπο, όμορφο και πρακτικό ταυτόχρονα Ερωτησεις... 1) Το πέρασες με τίποτα ή το άφησες φυσικό εντελώς το ξύλο; 2) Η λαμαρίνα κάτω στη βάση είναι άβαφη; 3) Πως στήριξες τη βάση στο πουρνάρι; Ξυλόβιδες ή πέρασες σπειρώματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 17, 2017 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 6 minutes ago, karmen1983 said: Ωραίος!!!! Πρωτότυπο, όμορφο και πρακτικό ταυτόχρονα Ερωτησεις... 1) Το πέρασες με τίποτα ή το άφησες φυσικό εντελώς το ξύλο; 2) Η λαμαρίνα κάτω στη βάση είναι άβαφη; 3) Πως στήριξες τη βάση στο πουρνάρι; Ξυλόβιδες ή πέρασες σπειρώματα; 1) Ακόμα δεν το έχω περάσει κάτι, θα του βάλω φυσικό κερί όμως (αντί για κάποιο βερνίκι) 2) Ναι, άβαφη είναι. Έχει και λίγο σκουριά! 3) Στη μέση της βάσης κόλλησα μια σωλήνα, κάθετη, ύψους 5-6 εκ. (αντίστοιχα, έχω κανει το ίδιο στη βάση για τα εργαλεία του τζακιου, εκει φαίνεται στη φώτο). Κάνω περίπου ίδια τρυπα στο πουρναρι και μετά βάζω εποξική κόλλα. Στο τελος, πέρασα και ενα καρφί (σαν καβιλια δηλ), οποτε αποκλείεται να ξεκολλήσει! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 17, 2017 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Αν στη βαση θες να μεινει αυτη η λιγη σκουρια κ να μην προχωρησει περασε το με σπρευ λουστρο κ βαλε τσοχακια απο κατω να μην παταει απευθειας στο πατωμα. Πανεμορφα! Πολυ εξυπνη τοποθετηση του διακοπτη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 17, 2017 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2017 Ευχαριστώ Στέλιο! Τσοχακια έχω βάλει, δεν γινόταν αλλιως, θα το έκλαιγα το πάτωμα ! Για το σπρέι, στο πρόγραμμα κι αυτό (μαζί με το κερί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Απρίλιος 21, 2017 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2017 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2017 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 23, 2017 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εντάξει, ερωτεύτηκα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Απρίλιος 29, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 Η πρωτη μου προσπαθεια... Καθαρα βιομηχανικο στυλ παντρεμενο με κλασσικους δειχτες....Δεν ειναι κ ασχημο νομιζω! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 29, 2017 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 (edited) Δε ξερω αν ειμαι ελαφρως OCD αλλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενο! :Ρ ωραιο παντως , μπραβο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 29, 2017 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 29, 2017 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος SirDiman έγραψε: Δε ξερω αν ειμαι ελαφρως OCD αλλα δεν ειναι ευθυγραμμισμενο! :Ρ ωραιο παντως , μπραβο Ατιμο πραγμα η βιασυνη.Το κεντραρα μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάϊος 17, 2017 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Το πρώτο σφαιρικό σκάκι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 17, 2017 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Τι υπομονή και τι μαθηματικά έριξε ο άνθρωπος!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάϊος 17, 2017 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Και τι μυαλό θα πρέπει να έχει κάποιος για να παίξει με αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Μάϊος 27, 2017 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 2 ρολογακια τοιχου ακομα...το ενα περιμενει το μηχανισμο του! Αν το καντραν ειναι λιγο παχυ παρτε μακρυλαιμους μηχανισμους!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 27, 2017 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 Γεια σου ρε Στέλιο. Μόλις βγηκα από ενα ραντεβού με κεφάλι κουδούνα και μου έφτιαξες το απόγευμα Μολις είχα κάτσει στο γραφείο και είχα κάνει καφέ. Το πρώτο μου αρέσει πολύ περισσότερο Τι είναι το υλικό αναμεσα σε δεικτες και ξύλο; πριν 2 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Αν το καντραν ειναι λιγο παχυ παρτε μακρυλαιμους μηχανισμους!!!!!!!!!!!!!!!!!! ή ένα τρυπάνι μεντεσέ να αδειάσεις από πίσω λίγο το ξύλο ή σκαρπέλο, ή ρούτερ ή ότι βολεύει ρε παιδάκι μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts