Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2017 Μιας και ψάχνομαι αυτές τις μέρες για πρωτότυπα διακοσμητικά για έναν μεγάλο χώρο, είπα να ανοίξω το θέμα και όποιος έχει βρει κάτι ενδιαφέρον να το ανεβάζει εδώ. Το θέμα μην το σνομπάρετε, είναι και ένας τρόπος να πείσετε το έτερον ήμισυ ότι χρειάζεστε ένα δύο εργαλεία για να φτιάξετε πράγματα για το σπίτι Ανεβάζετε οτιδήποτε έχει να κάνει με διακόσμηση. Από φωτιστικά, σουβερ, κηροπήγια, ρολόγια, πίνακες, ράφια κλπ Mερικά που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και είναι και εύκολα στην κατασκευή (μερικά είναι δυσκολούτσικα) ακολουθούν 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 2, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 νομίζω το έχω ξαναβάλει αυτό 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 2, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 (edited) όταν βρω χρόνο ( αξιωθώ) τις absolut που μαζεύω είναι για κρεμαστά φωτιστικά που θέλω να φτιάξω , μαζί με κάτι άλλα μπουκάλια που έχω για πορτατίφ. *εδώ κι ένα 6μηνο έχω συγκεντρώσει τα υλικά αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση ακομα https://www.google.gr/search?q=πορτατιφ&client=ubuntu&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjvgYiViobTAhWExRQKHfonAQEQ_AUIBigB&biw=1495&bih=773#tbm=isch&q=absolut+bottle+light&*&imgrc=_ Spoiler Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2017 από idonthave 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 Και μιας και ειμαστε τεχνολογικο φορουμ μην ξεχασετε να κανετε κανα σκληρο ρολοι.Εχω κατι ξεχασμενους να δω ποτε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Απρίλιος 2, 2017 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 Θέλω να φτιάξω αυτό που ανέβασες με τα ανάποδα ποτήρια. Όταν το φτιάξω θα ανεβάσω εδώ να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας. Έχω ήδη ξεκινήσει το practise με το ξετρύπημα μεγάλων οπών σε πορσελάνη και γυαλί ποτηριού σε κάποιες κούπες που τις είχα του πεταματού. Θέλει τον κατάλληλο εξοπλισμό, τρομερή υπομονή και να "νιώθει" το χέρι σου ώστε να μην εφαρμόσεις παραπάνω δύναμη και σπάσεις το γυαλί αλλά να μην βάζει και λιγότερη και φάς όλη σου τη μέρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 2, 2017 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 Πρέπει οπωσδήποτε μέχρι το φθινόπορο να φτιάξω ένα έπιπλο εισόδου, κάπως σαν αυτό: δεν έχω καταλήξει στο ακριβές σχέδιο, αλλά τα περιθώρια παραστένεψαν.... όσο αφορά το πρόσχημα για αγορά νέων εργαλείων..... ''... και πάλι εσύ να σκύβεις να τα χτίσεις με εργαλεία παλιά, φθαρμένα '' όπως λέει και ο ποιητής. όταν με το καλό ξεκινήσω, θα ανεβάσω φωτογραφίες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 2, 2017 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Το θέμα μην το σνομπάρετε, είναι και ένας τρόπος να πείσετε το έτερον ήμισυ ότι χρειάζεστε ένα δύο εργαλεία για να φτιάξετε πράγματα για το σπίτι Σιγουρα μπορει να με πεισει η @Olianna για να παρουμε κατι και να κατασκευασει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 3, 2017 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 πριν 36 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Καταπληκτική ιδέα, μπράβο σ' αυτόν που το σκέφτηκε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Και εμένα μου άρεσε παρα πολύ σαν κόνσεπτ και έχει μπει στην to do list για όσα έχω να κάνω. Εχει δουλεια αρκετή αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και έξυπνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Stelios13 Απρίλιος 3, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Μικρη γρηγορη κατασκευη με 0 κοστος. Ολα τα υλικα ειναι απο πραγματα που προοριζονταν για σκουπιδια.Βαση ελατηριου κ βαση στυλο απο σπασμενο μεντεσε ντουλαπιου,καλωδιο,ντουι,καπελλο απο σπασμενο λαμπατερ.Εργαλεια που χρειαστηκαν ειναι ρουτερ, τριβειο, τρυπανι φτερου.Περασμα 3 χερια λαδι τικ.καλωσ σας βρηκα, δεν το χω με τους υπολογιστες καθολου κ ευτυχως με βοηθαει ο γιος μου... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 καλώς όρισες Στέλιο! Αν δεν το έγραφες πάντως δε θα το πίστευα ότι είναι υλικά από ανακύκλωση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 3, 2017 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Καλώς ήρθες Στέλιο! Αν επιτρέπεται στη μέση που είναι το κενό τι είναι / έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 3, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Καλώς ήρθες Στέλιο! Αν επιτρέπεται στη μέση που είναι το κενό τι είναι / έχει; Eιναι σκαμμενο μεσα σαν θηκη για να βαζεις κλειδια η μικροπραγματα..σορρυ για τις φωτο που ειναι χαλια,θα βελτιωθω. Επειδη εχω απειρα εργαλεια τα 9 στα 10 πραγματα που φτιαχνω ειναι απο μηδενικου κοστους υλικα.Σιγα σιγα θ ανεβασω κ αλλα εργα κ θα προσπαθησω να κανω κ μια παρουσιαση κ εντυπωσεις απο τα εργαλεια...Ειναι η πρωτη μου φορα που ασχολουμε με φορουμ,αν και διαβαζω καιρο σε διαφορα. Ηρθα εδω επειδη εκτιμω αρκετα ατομα κ τα σεβομαι γιατι σε βαθος οσου χρονου διαβαζω εχουν δειξει ,για μενα παντα,ηθος κ διαθεση να βοηθησουν τους αλλους. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 3, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Στελιο να μην αγχωνεσαι που δε ξερεις απο forums. Ειναι οτι πιο ευκολο και θα προσαρμοστεις πριν καν το καταλαβεις. Και αν χρειαστεις Βοήθεια για τον τροπο λειτουργιας και πως γινονται καποια πραγματα πχ φωτογραφίες, links σε λεξεις κλπ μπορεις να μου στειλεις πμ και θα σου απαντησω το συντομοτερο δυνατο. Ειμαι σιγουρη οτι περα απο εμενα, πολλοι περιμενουν να δουν δημιουργιες και παρουσιασεις σου. Καλη συνεχεια να εχεις στην κοινοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 3, 2017 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Τραπεζακι σαλονιου για το χωριο απο παλιες ταβλες οικοδομης ενωμενες με καβιλιες .εσωτερικο βαμμενο με δυο αποχρωσεις μπογιας που υπηρχε για να θυμιζει αμμο.Τζανι απο παλια πεταμενη πορτα.Στην ακρη σιδερογωνιες απο φραγη,ελαφρως τριμμενες κ περασμενες βερνικι για να διατηρησουν το σχεδιο.Βαψιμο με βερνικι εμποτισμου καρυδια. Τραπεζακι σαλονιου για το χωριο απο παλιες ταβλες οικοδομης ενωμενες με καβιλιες .εσωτερικο βαμμενο με δυο αποχρωσεις μπογιας που υπηρχε για να θυμιζει αμμο.Τζανι απο παλια πεταμενη πορτα.Στην ακρη σιδερογωνιες απο φραγη,ελαφρως τριμμενες κ περασμενες βερνικι για να διατηρησουν το σχεδιο.Βαψιμο με βερνικι εμποτισμου καρυδια. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 3, 2017 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 κριμα να τα κρυψεις τα κοχυλάκια, βαλε αν βρεις ένα διαφανο τζαμακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 3, 2017 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε: κριμα να τα κρυψεις τα κοχυλάκια, βαλε αν βρεις ένα διαφανο τζαμακι Φαινονται μια χαρα.Απλα ειναι η γωνια ληψης κ ο απογευματινος ηλιος που επεφτε πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 3, 2017 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Καλώς τον, τον συνονόματο ! @Stelios13 Φίλε Στέλιο, δε σου κρύβω ότι το όλο consept του "Τίποτε δεν πάει χαμένο! " , είναι τουλάχιστον συναρπαστικό ! Και οι δυο ιδέες πρωτότυπες και αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι έχουν λιτή αλλά καθόλου πρόχειρη δουλειά ! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον -και μαθαίνοντας τα κόλπα του φόρουμ θα γίνει ευκολότερο- στο βαθμό που έχεις φωτογραφίες από την διαδικασία κατασκευής των κομματιών, αυτά να παρουσιάζονται σαν μικρά ή και μεγαλύτερα "work loggs" / posts, έτσι ώστε να φαίνεται το τι και το πως. Θα βοηθάει όλους να συμμετέχουν πιο καλά και στην περίπτωση που κάτι είναι σε εξέλιξη, να γίνεται κουβέντα και να πέφτουν και ιδέες και να λύνονται απορίες και που ξέρεις . . . μπορεί να κολλήσουν και άλλοι το μικρόβιο ! ! ! Σου εύχομαι καλή διαμονή στο Λάμπη μας και πάντα δημιουργική παρουσία ! Καλώς ήρθες στη παρέα μας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 3, 2017 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 πριν 21 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε: Καλώς τον, τον συνονόματο ! @Stelios13 Φίλε Στέλιο, δε σου κρύβω ότι το όλο consept του "Τίποτε δεν πάει χαμένο! " , είναι τουλάχιστον συναρπαστικό ! Και οι δυο ιδέες πρωτότυπες και αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι έχουν λιτή αλλά καθόλου πρόχειρη δουλειά ! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον -και μαθαίνοντας τα κόλπα του φόρουμ θα γίνει ευκολότερο- στο βαθμό που έχεις φωτογραφίες από την διαδικασία κατασκευής των κομματιών, αυτά να παρουσιάζονται σαν μικρά ή και μεγαλύτερα "work loggs" / posts, έτσι ώστε να φαίνεται το τι και το πως. Θα βοηθάει όλους να συμμετέχουν πιο καλά και στην περίπτωση που κάτι είναι σε εξέλιξη, να γίνεται κουβέντα και να πέφτουν και ιδέες και να λύνονται απορίες και που ξέρεις . . . μπορεί να κολλήσουν και άλλοι το μικρόβιο ! ! ! Σου εύχομαι καλή διαμονή στο Λάμπη μας και πάντα δημιουργική παρουσία ! Καλώς ήρθες στη παρέα μας ! Δεν σκοπευα ποτε να μπω στη διαδικασια να ασχοληθω με φορουμ ,αλλα παρακολουθωντας το δικο σας ειδα οτι αξιζει.Σε καθε τι που φτιαχνω κοιταζω να δω τι υλικα εχω κ πως μπορει να γινει μ αυτα...Οταν εχεις δωσει καποια σεβαστα χρηματα για εργαλεια προσπαθεις τα υλικα να χουν σχεδον μηδενικο κοστος κ να αξιοποιεις το καθε τι!Οντως μ αρεσουν τα λιτα κ πρακτικα πραγματα κ μονο τετοια πλεον φτιαχνω... Απο δω κ στο εξης θα φωτογραφιζω τα βηματα εργασιας αν ειναι να βοηθηθουν καποιοι.ευχαριστω κ τιμη μου που με καλοδεχτηκατε! Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Στελιο να μην αγχωνεσαι που δε ξερεις απο forums. Ειναι οτι πιο ευκολο και θα προσαρμοστεις πριν καν το καταλαβεις. Και αν χρειαστεις Βοήθεια για τον τροπο λειτουργιας και πως γινονται καποια πραγματα πχ φωτογραφίες, links σε λεξεις κλπ μπορεις να μου στειλεις πμ και θα σου απαντησω το συντομοτερο δυνατο. Ειμαι σιγουρη οτι περα απο εμενα, πολλοι περιμενουν να δουν δημιουργιες και παρουσιασεις σου. Καλη συνεχεια να εχεις στην κοινοτητα. Ουτε το πμ δεν ξερω τι ειναι!!!!!!!!!!ευχαριστω για ολα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts