YDinopoulos Μάρτιος 31, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Ωραιος, αν και κατα πρωσοπικη εκτιμηση, θα εβαζα KENWOOD. Μεγεια παντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 1, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Στην ηχοκινηση πηγα και δεν ειχε ουτε ενα , ΡΙΟΝEER ειχε ενα 5700 καπως ετσι μου αρεσε πολυ αλλα ηθελε 100 επανω απο το σονυ , ειπα να κοψω απο το ραδιοσιντι και να τα χωσω στο συνεργεμο ολα. Ειναι πολυ καλος , εκανα μια δοκιμη εχθες , το παρκαρα καμμια 400-500 μετρα μακρια απο το σπιτι και το κλωτσησαμε στη ροδα και χτυπησε η ειδοποιηση στο 4ο οροφο που ειναι το σπιτι μας, εντυπωσιακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 1, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka Στην ηχοκινηση πηγα και δεν ειχε ουτε ενα , ΡΙΟΝEER ειχε ενα 5700 καπως ετσι μου αρεσε πολυ αλλα ηθελε 100 επανω απο το σονυ , ειπα να κοψω απο το ραδιοσιντι και να τα χωσω στο συνεργεμο ολα. Ειναι πολυ καλος , εκανα μια δοκιμη εχθες , το παρκαρα καμμια 400-500 μετρα μακρια απο το σπιτι και το κλωτσησαμε στη ροδα και χτυπησε η ειδοποιηση στο 4ο οροφο που ειναι το σπιτι μας, εντυπωσιακο. Στα ειπα. Αλλα σαν το remote start δεν εχει...χεχε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 1, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 τι ειναι βρε το remote start? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 1, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka τι ειναι βρε το remote start? Κανε βρε την μεταφραση και θα το καταλαβεις. Εγω εχω βαλει το 6180 μοντελο. Σε εσενα ποιο βαλανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 1, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 δηλαδη παιρνει μπρςο η μηχανη απο μακρια? αυτο τι καλο εχει? Elser pytheon καπως ετσι λεγεται τωρα κωδικο δε θυμαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 1, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Πολυ κιτ θυμιζει.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.