Jump to content

Ηχοσυστημα αυτοκινητου

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Στην ηχοκινηση πηγα και δεν ειχε ουτε ενα , ΡΙΟΝEER ειχε ενα 5700 καπως ετσι μου αρεσε πολυ αλλα ηθελε 100 επανω απο το σονυ , ειπα να κοψω απο το ραδιοσιντι και να τα χωσω στο συνεργεμο ολα. Ειναι πολυ καλος , εκανα μια δοκιμη εχθες , το παρκαρα καμμια 400-500 μετρα μακρια απο το σπιτι και το κλωτσησαμε στη ροδα και χτυπησε η ειδοποιηση στο 4ο οροφο που ειναι το σπιτι μας, εντυπωσιακο.

Αρχική απάντηση από ea6gka

Στην ηχοκινηση πηγα και δεν ειχε ουτε ενα , ΡΙΟΝEER ειχε ενα 5700 καπως ετσι μου αρεσε πολυ αλλα ηθελε 100 επανω απο το σονυ , ειπα να κοψω απο το ραδιοσιντι και να τα χωσω στο συνεργεμο ολα. Ειναι πολυ καλος , εκανα μια δοκιμη εχθες , το παρκαρα καμμια 400-500 μετρα μακρια απο το σπιτι και το κλωτσησαμε στη ροδα και χτυπησε η ειδοποιηση στο 4ο οροφο που ειναι το σπιτι μας, εντυπωσιακο.

Στα ειπα. Αλλα σαν το remote start δεν εχει...χεχε..

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι ειναι βρε το remote start?:D

Κανε βρε την μεταφραση και θα το καταλαβεις. Εγω εχω βαλει το 6180 μοντελο. Σε εσενα ποιο βαλανε?

δηλαδη παιρνει μπρςο η μηχανη απο μακρια? αυτο τι καλο εχει? Elser pytheon καπως ετσι λεγεται τωρα κωδικο δε θυμαμαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.