Kanonieris Μάρτιος 29, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Εχω πάρει ένα JVC MP3-CD.Είναι εύκολο να το βάλει κανείς μόνος η χρειαζεται να απευθυνθω σε ηλεκτρολόγο?Αν ναι πόσα παίρνουν για την εγκατάσταση αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Εγω με 15 στο κανω (ατιμο ΦΠΑ.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 10 εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Πας να μου φας τον πελατη ΜΟΥ ? Να πας σε αλλο thread !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 http://img10.exs.cx/img10/6647/p32901174wz.jpgειναι αυτο που λενε το πηρα στο χεριEDIT : RESIZE PHOTOS PLS....550χ700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 29, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πας να μου φας τον πελατη ΜΟΥ ? Να πας σε αλλο thread !!! α, έτσι μου είσαι; 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 29, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης δεν εχει νοημα βρε συ αυτο....χωρις την προσοψη δεν καταλαβαινει ο αλλος τι συσκευη εχεις....εξαλλου οπως σου ειπε κι ο Γιαννης δεν εχει καμια αξια η συσκευη χωρις την προσοψη....μην το σκεφτεσαι ετσι.... δεν είναι απόλυτο, είναι να μή σου τύχει... ξέρω περίπτωση που μπούκαραν σε clio για να καταστρέψουν απλά το εργοστασιακό κασετόφωνο!!! πήγαν να το βγάλουν άγαρμπα, δεν μπόρεσαν και έφαγαν χρόνο μόνο και μόνο για να σιγουρευτούν ότι δεν θα ξαναπαίξει! έσκισαν κ ότι χαρτομάνι βρήκαν και έφυγαν...το κουλό είναι ότι ευτυχώς έχει χειριστήριο στο τιμόνι και δουλεύει από εκεί μπακάλικα το ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 κατι τετοιο εγινε και στη περιπτωση μου βουδα. ζοριστηκε και εβαλε λοστο και τα μαμησε τη μανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 29, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Κι εγω ειμαι της αποψης που ανεφερε ο Ydin. Απλα να μην φαινεται τι υπαρχει μεσα. Αν δηλαδη αφαιρειται η προσοψη και το μονο που φαινεται ειναι το υπολοιπο κομματι δεν νομιζω να μπει κανεις στην διαδικασια. Εκτος αν ο αλλος ειναι κομπλεξικος, και το σπασει μονο και μονο επειδη δεν μπορει να το κλεψει. Παντως στην δικη σου φαση, θα προτιμουσα να παρω εναν ΚΑΛΟ συναγερμο για αρχη και μετα το radio/CD/MP3. Εχεις στην ουσια μια μικρη περιουσια στον δρομο, μην την αφηνεις ξεμπαρκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 30, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Εμένα μου στράβωσαν τη μισή πόρτα ρε παλικάρια, για να κλέψουν ένα άθλιο μαμα cd... Αλλά παράπονο δεν έχω, τουλάχιστον το έβγαλαν με κλιπάκια, από τις φίσσες κανονικότατα. Δεν πήραν βέβαια το ινβέρτερ οι ηλίθιοι οπότε οθόνη δεν θα δουλεύει... χεχεχε!Τι αυτοκίνητο έχεις? Πολύ καλή λύση είναι το sony S2250S με mp3, πολύ καλό και αρκετά φθηνό!Γενικά κοίτα το pixmania.com, πολύ καλές τιμές, και αρκετές προσφορές (έχω πάρει και με 100 λιγότερα από όλα τα άλλα shops). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Ford Fiesta καινουριο εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 30, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 με την ασφάλεια τι έγινε τελικα;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 μονο τα τζαμια , ολα τα αλλα εγω. Μπλεοθονη το σιτε που εδωσες εχει 50 ευρω κατω σε αυτο το οποιο βλεπω εχει αφησει καλες αντυπωσεις. Ο καλογεροπουλος το εχι 185 , αν και εχει ασφαλεια και εγγυηση 2 χρονια και τζαμπε τοποθετηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 30, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Κόκκινο και πράσινο είναι τα χρώματα του? Δύσκολα χρώματα. Πράσινο δεν πολυβγάζουν πλέον. To pioneer 2700 έχει πράσινα κουμπιά, τα kenwood συνήθως έχουν επιλογή για κόκκινα και πράσινα κουμπιά, αλλά αν είσαι από αυτούς που το ψάχνουν πολύ, θα δυσκολευτείς με το χρώμα. Κατά τα άλλα η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι.Το cd που είχες ήταν ενσωματωμένο στο ταμπλό? Αν ναί, πρέπει να ζητήσεις από την αντιπροσωπεία να σου βάλει πλαστικό με θήκη για cd. Αν δεν ήταν ενσωματωμένο, δεν έχεις πρόβλημα. Ένα φις συνδέεις (ή δύο, μερικά αυτοκίνητα τα έχουν ενωμένα, άλλα όχι), δεν γίνεται να κάνεις λάθος, γιατί δεν κουμπώνουν λάθος, συνδέεις και την κεραία και είσαι έτοιμος. Μπορεί να χρειαστείς ένα ανταπτοράκι για την κεραία, αν στο πήραν, αλλά δεν είναι τίποτα. Επίσης αν θές να ανοίγει το cd χωρίς κλειδί στη μίζα, γεφυρώνεις το κόκκινο και το κίτρινο (έχουν έτοιμο βύσμα). Μην ξεχάσεις όταν βάλεις την θήκη για το cd να στραβώσεις τα δοντάκια της, αλλιώς το cd θα βγαίνει. Καλό είναι επίσης όταν θα το εγκαταστήσεις να έχεις βγαλμένη την πρόσοψη για να μην ανάψει το cd όταν το συνδέεις. Μπορεί να κάψει την ασφάλεια του αυτοκινήτου για το cd. Ότι άλλο θές ρώτα! Δεν είναι δουλειά πάνω από 10'!EDIT: Το pixmania, δεν ξέρω τι κάνει και είναι τόσο φθηνό. Πρίν από 2 βδομάδες, έβαλα ένα pioneer 4700 σε ένα φίλο, από ένα φίλο στην Πάτρα, που επειδή γνωριζόμαστε, και περίμενα και 1 μήνα να έρθει μου το έδωσε 160 ευρά ενώ το πουλάει 190-200, και το pixmania το έχει 140! Βέβαια έχει και 15 ευρά αποστολή, αλλά έχει και καλή εγγύηση (δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ).Το συμβόλαιο εγγυημένη αγορά σας επιτρέπει, σε περίπτωση βλάβης ή ελαττωματικού προοΐόντος κατά την διάρκεια του πρώτου χρόνου εγγύησης, την αντικατάσταση της συσκευής σας.Αντί να σας εξοφλήσουμε το ποσό που πληρώσατε για το προΐόν σας( διαδικασία που θα μπορούσε να παραταταθεί τουλάχιστον 30 ημέρες), σκεφτήκαμε την δημιουργία ενός κουπονιού αγοράς ισοδύναμη του ποσού της αγοράς σας( εκτός εξόδων αποστολής), το οποίο ισχύει για τρεις μήνες και για ολόκληρο τον κατάλογο της Pixmania.com.Αυτή η υπηρεσία τιμολογείται 5,9% του συνολικού ποσού της αγοράς σας ( μαζί με το ΦΠΑ) και εφαρμόζεται σε όλα τα προΐόντα με ελάχιστο ποσό αγοράς 2 ( μαζί με το ΦΠΑ ) .Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και έχετε υπογράψει το συμβόλαιο « εγγυημένη αγορά », δεν έχετε παρά να μας επιστρέψετε το ελαττωματικό προοΐόν μαζί με το κουπόνι επιστροφής σωστά συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο. Με την παραλαβή του ελαττωματικού προοΐόντος, η υπηρεσία επιστροφών της Pixmania θα ασχοληθεί με την βλάβη* και θα σας στείλει το κουπόνι αγοράς της αρχικής ισοδύναμης αξίας του προοΐόντος που αγοράσατε, με ισχύ τρεις μήνες σε όλο τον κατάλογο της Pixmania.com.* Η τεχνική πραγματογνωμοσύνη θα υποδείξει αν όντως υφίσταται βλάβη, καθώς και αν λαμβάνει μέρος στην εγγύηση του κατασκευαστή, όπως επίσης και αν ο πελάτης αφαίρεσε δεδομένα του προϊόντος (φωτογραφία, βιντεοκασέττα, μουσική, κτλ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 και γιατι να μην αλλαξουμε τα φωτα του φιεστα , λεω τωρα? λεντακια δεν ειναι και αυτα? δε με χαλαει να κανουμε μπλε ολα. Εξαλου τωρα που τριζει και βαραει απο τις παντες δε με πειραζει να το ανοιξουμε τελειως οποτε lets do it . Εχει ενα βυσμα μεγαλο και το καλωδιο με το βυσμα ειναι στη θεση του , ηταν καλα παιδια. ΤΟ προβλημα ειναι αν δεις και το πλαστιο της προσοψης οτι τωρα μου βαλανε ενα αλλο που δεν χωριζει το κενο χωρο για ραδιο σιντι σε 2 μερη αλλα 3 . Αυτο κατι μου λεει οτι καποια πυστια παιξανε στο συνεργειο για να βαλω αναγκαστικα της φορντ το σιντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 30, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Δεν αλλάζουν... Το έχουν προσπαθήσει πολλοί φίλοι μου. Δεν είναι λεντάκια αλλά το ταμπλό. Λάμπες κανονικές έχει μέσα. Πρέπει να αλλάξεις την μεμβράνη και δεν αλλάζει σε όλα τα αυτοκίνητα. Αν σου έβαλαν αυτό να ζητήσεις να στο αλλάξουν γιατί παίρνει μόνο το cd της ford... EDIT: Αυτό που διάλεξες είναι το 4700MPB, και είναι για VW group αυτοκίνητα που έχουν κόκκινο - μπλέ ταμπλό (όχι ότι δν μπαίνει σε άλλα, αλλά σε αυτά τα χρώματα είναι ίδια). Υπάρχει και το 4700MP που είναι το ίδιο αλλά έχει άλλα χρώματα (και πράσινο). Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι πολύ καλό πάντως και έχει και jog για το volume (εγώ το προτιμώ). Παίζει και wma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 ΤΟ ΞΕΡΑ οτι κανανε λακαμια , ετσι χωριζει το καινουριο ταμπλο. αλλα οταν το ειδα ηταν αργα. Πισω παλι αυριο . ενταξει μαν θενξ για τη βοηθεια , αυριο θα δω τι θα βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 30, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από spc α, έτσι μου είσαι; 7 ’λλη προσφορά ??? Ο χρόνος τελειώνει!!! Πάντος πήγα σε ένα συνεργείο και μου ζήτησαν 50Ε.Θα κάνουν βέβαια και μια προσπάθεια μόνος μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 31, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 να ευχαριστησω ολα τα παιδια και ειδικα τον jax7480 που με βοηθησατε να επιλεξω , μπηκε elsar συνεργεμος και sony συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.