ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2005 μου ζητησανε 400 ευρω για το ηχοσυστημα της Ford στη FORD και τους ειπα να πα να @&%&^#(*@@%&^#%$&*)(*@ αυτοι και τα &*^&*%#)*%#:rant: :rant: :rant: ερωτηση προς απαντες αθηναιους που γνωριζουν και ασχολουντε με τα περι αμαξιου , που θα βρω μεχρι 150 ευρω ενα καλο ραδιο-σιντι αυτοκινητου? αν εχετε κανα φιλο κανα γνωστο τπτ να με εξυπηρετησει θα ημουν ευγνωμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 α και βασικη προυποθεση ειναι να βγαινει το συστημα απο το ταμπλο ή να εχει κανα συστημα που να βγαινει η προσοψη κοκ. Ενδεχεται να βαλω και συναργεμο μεσα στο μηνα αν αυτο ειναι σημασιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Με 150 θα ειναι πολυ-πολυ απλο και δεν θα παιζει ουτε mp3. Κοιτα στο www.kalogeropoulos.gr που εχει καλες τιμουλες. Τωρα ειδα κ το δευτερο... Αν εχεις ορεξη το Σαββατο να κατεβεις Γλυφαδα, να σε παω εκει που εβαλα το δικο μου ICE. (εδώ) Εχουν καλες τιμες και ειναι φιλαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο φιλε , γιατι οσο πιο ακριβο τοσο αυξανουν οι πιθανοτητες να μου το κανουν λιμπα παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Πηγαινε στις σελιδες, βρες τα τηλ κ ρωτα ! Αν παλι παρεις στο exotic, πες οτι εισαι φιλος του Γιαννη με το μαυρο HR-V Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ωπ φοβερη σελιδα τα αντερα του εχει , θενξ μαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Και οταν ακομα ψαχνομουν για το τι θα βαλω, με βοηθησαν αρκετα εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 το ICE τι ειναι βρε γιαννη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Γιωργη με 170 εγω ειχα παρει απο το Μακρο JVC MP3-CD player με αποσπωμενη προσοψηεναλλακτικα καλυματα προσοψης, τηλεχειρισμο....απλα μετα ,εαν δεν ξερεις εσυ , σκας ακομα κανενα 20αρικο για την τοποθετηση...νομιζω οτι αξιζει εναντι ενος απλου radio-cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 In-Car Entertainment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Γιωργη με 170 εγω ειχα παρει απο το Μακρο JVC MP3-CD player με αποσπωμενη προσοψη εναλλακτικα καλυματα προσοψης, τηλεχειρισμο.... απλα μετα ,εαν δεν ξερεις εσυ , σκας ακομα κανενα 20αρικο για την τοποθετηση... νομιζω οτι αξιζει εναντι ενος απλου radio-cd U RULE DA UNIVERSE MAN:D :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris In-Car Entertainment... man τι με λες, εδω θα τη βγαλουμε με corn flakes και νερο τον απριλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 και κατι τετοιο δεν ειναι ασχημο στα 149..... edit: αλλα κι αυτο στα 129 πρεπει να ειναι απο τα φθηνοτερα που παιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 κατι σα και αυτο ζωρζ?http://www.kalogeropoulos.gr/LH1Uploads/ItemDefaultImages/BIG/B_2233.JPGedit:μας ξεχηλωσεςτην οθονη βρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ταιριαζει και με τα ασημι κομματια που εχει το καρουλι μου. εχει και αποσπωμενη προσοψη που ειναι ενα μεγαλο + αλλα αυτο φτανει? υπαρχει περιπτωση να ξηλωσουν και συστημα χωρις την προσψη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Ναι, αλλα δεν θα παιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 καλα αστο τοτε θα παρω ενα φορητο ραδιακι με σιντι που εχω στο σπιτι και ολα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:19] ταιριαζει και με τα ασημι κομματια που εχει το καρουλι μου. εχει και αποσπωμενη προσοψη που ειναι ενα μεγαλο + αλλα αυτο φτανει? υπαρχει περιπτωση να ξηλωσουν και συστημα χωρις την προσψη του? δεν εχει νοημα βρε συ αυτο....χωρις την προσοψη δεν καταλαβαινει ο αλλος τι συσκευη εχεις....εξαλλου οπως σου ειπε κι ο Γιαννης δεν εχει καμια αξια η συσκευη χωρις την προσοψη....μην το σκεφτεσαι ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 29, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 νοημα δεν εχει γιωργο να σου κανουν σμπαραλια ενα αμαξι για ενα φτηνο κασετοφωνο , αν αυτη ηταν η προθεση τους . Οποτε το εχω χασει το νοημα μαν , αν ησουν στη θεση μου θα καταλαβαινες τι σου λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 βρε εχω βρεθει στη θεση σου......και εγω αλλα και φιλοι μου....και αυτο που σου λεω ειναι οτι απαξ και δεν φαινεται τι συσκευη υπαρχει εγκατεστημενη στο αμαξι, ειναι πιθανοτερο να στο σπασουν επειδη ειδαν τη κασετινα της case logic με τα 48 cdακια που ξεχασες σε εμφανη θεση στο καθισμα του συνοδηγου ,παρα για να σου παρουν ενα μαυρο κουτι που δεν ξερουν καλα καλα τι ειναι και το οποιο δεν εχει καμια αξια μιας και το 80% του κοστους ενος radio/cd ειναι η προσοψη (καθαρα για εμπορικους λογους...)καταλαβαινω οτι ξενερωνεις αλλα δεν μπορεις να στερηθεις εσυ τη μουσικη σουεπειδη κυκλοφορουν κλεφτρονια....με τουβλα στα χερια...αυτο ειναι λογικη "ποναει κεφαλι-κοψει κεφαλι".....και στην τελικη στα 129 που κανει το δευτερο λινκ....ουτε κασετοφωνο δεν παιρνεις.....πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.