michalos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2017 http://store.steampowered.com/app/433850/?l=greek Πολυ καλο παιχνιδακι! και εχει φαει θαψιμο ,ισως για προβληματα που ειχε μεχρι τωρα ,εγω παντως δεν ειδα καποιο bug το εχω μονο 1 μερα ομως! Τρεχει νερακι στο συστημα μου core i5 750 @3.2 ,gtx 660 ,8gb ram -ultra settings βγαζει πανω απο 50 fps σταθερα 60-70 συνηθως Εχει γινει πολυ ντορος για τον αντιπαλο του το PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS που μονο που λεει minimumun requirements gtx660 φτανει! οχι να κυνηγαω τα fps με το ντουφεκι!P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2017 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 το ειχα αγορασει αν θυμαμαι αλλα δεν εχω παιξει ακομα @Georgiadis Giorgos ξυπνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 1, 2017 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: το ειχα αγορασει αν θυμαμαι αλλα δεν εχω παιξει ακομα @Georgiadis Giorgos ξυπνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 1, 2017 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 42 minutes ago, GoMaR said: το ειχα αγορασει αν θυμαμαι αλλα δεν εχω παιξει ακομα @Georgiadis Giorgos ξυπνα! Ναι εγώ να ξυπνήσω.. γίδι!! Αν και το Playerunkown απ ότι έχω δει τουλάχιστον δείχνει να είναι πολύ καλύτερο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts