Jump to content

Thermalright XP-90C

vdeseris

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nec

Γεγονος τωρα αυτο?!?

Γιατι εαν ειναι ετσι απορω πως ειναι δυνατον ενα unstable προγραμμα να τεσταρει το stability του υπολογιστη!!! :slap:

Ολα σχετικα ειναι σε αυτη τη ζωη:D

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Κάνε μια δοκιμή....

Βάλε την μνήμη να δουλεύει στα 100 ΜΗΖ και ανέβασε την CPU στα 220 Χ10 = 2200 ΜΗΖ με default Vcore...

Κάνε TEST σταθερότητας....

Αν σου περάσουν χωρίς πρόβλημα συνέχισε να ανεβάσεις FSBX10 μέχρι να βρείς την σταθερότητά σου με Default Vcore....

Kάτι μου λέει ότι έχεις πρόβλημα με τις μνήμες και OXI με την CPU.... :(

Mπορεί βέβαια να είναι πρόβλημα και στον MEMController της CPU αλλά αυτό είναι λιγάκι ποιό σπάνιο να τύχει.

Οταν έχω αστάθεια στην CPU, αυτόματα έχω FREEZE (Πάγωμα) και ΟΧΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ...

Οταν όμως έχω βάλει στα όρια ΜΕΜ & Μem Controller τότε έχω κάτι φοβερές ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ..

Δοκίμασε επείσης να ρίξεις το LTD πολύ κάτω από τα 1000 ΜΗΖ και βάλε χαμηλότερο διαιρέτη πχ. Χ3 ...

Μόνο έτσι θα βγάλεις κάποια άκρη στο μυστήριο. :T:

thnx 4 the tip! Θα το δοκιμασω... Αυτο που αρχιζω και υποψιαζομαι ειναι οτι το S&M crasharei λογο του thermal monitoring το οποιο κανει poll αρκετα συχνα.

Δεν εξηγηται αλλιως οτι το εχω αφησει απο το πρωι να τρεχει 2 instances prime 95 @ 2400 / 1.4v και το μηχανημα ειναι αψογο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.