Jump to content

Thermalright XP-90C

vdeseris

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από F117

άμα την φέρει τόσο έχω φύγει με τα πόδια απο την χαλκίδα κ έχω παρει 10 :p !αχμ λες να την πάρουμε από έξω?το ίδιο παίζει να βγει με τα έξοδα αποστολής......!θα κάνουν καλή τιμή οι hacshopάδες πιστεύω.....ελπίζω !!έλα πλαίσιο κάνε το μαγικό ...."Thermalright XP-90C + δώρο gatewatch = 30.......)λοοοοοοοοοοολ

ρε συ ξεχασες και το staker δορο

καρα λολολολ

EDIT: εστιλα mail στην thermalright και ρωτισα αν θα κατασκευασουν ΧΡ-120 απο χαλκο περιμενο να δω τι θα γινει μακαρι μιας που ειναι πορομενος με αυτην την ψυκτρα

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

καλάααααααα αμα φτιάξουν απο χαλκό Xp-120 θα ανταγωνίζετε εύκολα το νεράκι......πιστεύω....

Αρχική απάντηση από F117

καλάααααααα αμα φτιάξουν απο χαλκό Xp-120 θα ανταγωνίζετε εύκολα το νεράκι......πιστεύω....

άμα φτιάξουν χάλκινο xp-120 θα ξεκολλήσει μαζί με το socket όταν θα σηκωθεί όρθιο. :computer:

έλα μορε..... :p δεν θα αντέξει ένα κιλάκι? :p το πολυ πολύ να το βάλει να κρατάει αντισταση από κάτω απ το κουτί :p λες να χάσουμε το socket?xixixixi

Αρχική απάντηση από Malkav

άμα φτιάξουν χάλκινο xp-120 θα ξεκολλήσει μαζί με το socket όταν θα σηκωθεί όρθιο. :computer:

Αρχική απάντηση από F117

έλα μορε..... :p δεν θα αντέξει ένα κιλάκι? :p το πολυ πολύ να το βάλει να κρατάει αντισταση από κάτω απ το κουτί :p λες να χάσουμε το socket?xixixixi

απο υπολογισμους υποθετο οτι θα αγγιξει τα 700-750γρμ. χωρις ανεμιστιρα βεβεαμε εναν delta πανο θα παμε σιγουρα στο 1 κιλο...............

έλα μωρέ.......δεν θα προκείψει prob :p μπορούμε να την μεταφέρουμε..... σιγά το βάρος.... το βάρος στην τσέπη μην είναι μεγάλο..... :p

άντε να κάνουμε καμιά παραγγελία από έξω "μαζική" να μας έρθει λιγότερο :p

Αρχική απάντηση από F117 [16-05-2005 02:50]

άντε να κάνουμε καμιά παραγγελία από έξω "μαζική" να μας έρθει λιγότερο :p

Δεχονται και στην Ελλαδα μαζικες...;)

Αρχική απάντηση από F117

Υπαρχουν αρκετες αερο-λυσεις που κοντραρουν τα νερα "μεσαιας κατηγοριας"

63 ευρώ και 10 ο ανεμιστήρας κανα 75άρι .

90 ευρώ έχει το asetek το μικρό κίτ.

Και δεν υπάρχει αέρας που να κοντάρει νερό . [όχι αέρας και delta .... ούτε νερό της πλάκας με 50 ευρώ & όλα ενσωματωμενα στο block αντλια και τα λοιπα.]

Eπίσης ο αέρας χάνει με την πάροδο του χρόνου απο φυσική φθορά [σκόνη στα φιν και τα λοιπά]

Επίσης ο αέρας χάνει δυσανάλογα όταν σφίγγουν οι ζέστες η ανεβαίνει το vcore.

Και τέλος ο αέρας θέλει ανοικτό κουτί,,, η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ flow μεσα στο κουτί . Αντίθετα με το ψυγειο που το βάζεις και έξω απο το tower.

αχμμμ για check πιο πριν τα reviews με τις θερμοκρασίες απο την xp-90c κ πες πάλι, δεν έχω δώσει ποτέ βάση σε νερό γιατι είναι "αεράτος" τύπος ;) για πες για θερμοκρασίες με asetek ( λίγο offffffffff topic ;P ) δεν τα δίνω εγώ τα 75 με τπτ!

Aσε τα review , απο review σε review μπορεί να δείς διαφορές για το ίδιο προιόν . ;) .

Τα ανωτέρω γράφτηκαν απο τις κατα καιρό εντυπώσεις μου απο αερόψυκτρες που είχα , και απο νερό που επίσης είχα .

το έχω παρατηρήσει αυτό που λες ..... χεχε τελικά μ φαίνετε πως θα πάρω καμιά freezer λόγω τιμής...... αχ νεράκι.... :p αχχχχχχχχχχ copperaaaaaaki

Αρχική απάντηση από Athens2004

63 ευρώ και 10 ο ανεμιστήρας κανα 75άρι .

90 ευρώ έχει το asetek το μικρό κίτ.

Και δεν υπάρχει αέρας που να κοντάρει νερό . [όχι αέρας και delta .... ούτε νερό της πλάκας με 50 ευρώ & όλα ενσωματωμενα στο block αντλια και τα λοιπα.]

Eπίσης ο αέρας χάνει με την πάροδο του χρόνου απο φυσική φθορά [σκόνη στα φιν και τα λοιπά]

Επίσης ο αέρας χάνει δυσανάλογα όταν σφίγγουν οι ζέστες η ανεβαίνει το vcore.

Και τέλος ο αέρας θέλει ανοικτό κουτί,,, η ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ flow μεσα στο κουτί . Αντίθετα με το ψυγειο που το βάζεις και έξω απο το tower.

Αν δεν ξεσκονιζεις/φυσας σιγουρα! Αλλα κ απο την αλλη, αν δεν καθαριζεις τα φινς του ψυγειου, θα χασεις 3-4 βαθμους...

Πιο ευκολα ξεσκονίζεις τα φίν του ψυγείου , [τα φυσάς με ένα λάστιχο όπως το έχεις τοποτεθημένο , ] παρά την ψυκτρα την οποία πρέπει να την βγάλεις κατα 90% απο το mobo για να την καθαρίσεις , .

Τεσπα , για ένα μέτριο overclock , καλή είναι μία αερόψυξη , αλλά επειδή όσοι είμαστε εδώ δεν αρκουμαστε στο μετριο overclock ,,

Απο την άλλη με 130 ευρώ ~ [l20 , black ice pro διπλό , & ένα ποιοτικό μπλόκ ] στήνεις νερό [το οποίο και δεν το πλησιάζει καμία αερόψυξη] και ησυχάζεις μία και καλή , και στο μέλλον αν θές επεκτείνεις , vga η chipset block , .

Εγώ πάντως 60++ ευρώ για ένα κομμάτι χαλκό δεν τα έδινα , . [γνωμες είναι αυτές βέβαια. ]

Μου φαινεται πολυ την ειδαν με την xp και βαρανε στο δοξα πατρι!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.